Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahah. Bende bazen bende de göğüs hassasiyeti var mı diye kendimi mincikklayip dururum hiç mi bir acı hissetmez insan

Ayy şu girdiğimiz hallere yaaa.. inşallah kiymetimizi bilir çocuklarımız

Çok iyi yaptın paylaşarak.. her halimizden herzaman memnun olmamız gerek elimizden geldiğince şükredelim edelimki Allah daha fazlasını versin
Beni bu video kendime getirdi Rabbim belkide bu yüzden karşıma çıkarmıştır diye düşünüyorum. Benim gibi burda da belki bu videoyla kendine ders çıkaran arkadaşlarım olur inşallah. Ben gerçekten dersimi aldım.
Şükredip kendini Allah'ın merhametine bıraktığında hayat gerçekten işkence olmaktan çıkıyor çünkü biliyorsun verse de vermese de o senin için hayırlısını yapıyor

Ona şüphe yok kuzum kesinlikle Zaten hep dediğim gibi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Gecen ay 12 aralıkta oldum yine ilaçsız adet görebilirsem 12 ocak olur diye düşünüyorum nasip kısmet
Bu ay da letu kullanmıştın dimi sende. Az kalmış hadi Allahın izniyle bu kez gelir bebeğin inşallah

Hahahahah. Bende bazen bende de göğüs hassasiyeti var mı diye kendimi mincikklayip dururum hiç mi bir acı hissetmez insan

Bende aynıyım valla habire göğüslerimi kontrol ediyorum inşallah ya hayırlı evlatlar olsunlar

Aynı videoya ben de denk geldim. İçim öyle tuhaf oldu ki.. Seni hamilelik haberleri etkiliyorsa duyma görme bilme canım. Rabbim senden de razı oluyordur kalbinin mucizesi inşallah karnına düşsün
Güzel duan için teşekkür ederim canım Rabbim ne dileğin varsa gerçekleştirsin hayırlısıyla artık hamilelik haberleri etkilemiyor canım sanırım artık şükretmeyi tam anlamıyla öğrendim ve Rabbimin benim için en iyi olanı vereceğine inancım tam.

Bana aşılama derse direk yaptırırım canimm. Çünkü olmuyo yasda geciyo Allah nasip ederse bı an önce olsun artık diyoruz
Bende geçen sene ekimden beri düşünüyorum cnm hiç bırakmadım ama ben korunmayı. Bencede yaptır ben şimdi oğlum 1 e baslicak o yüzden çok acele etmiyorum zamana bıraktım ama yazın ortalarında yaptırırım heralde artık olmassa öyle olursa 1. Sınıfında ilk dönemini atlatmış oluruz

Canim kistin için bı bak bakalım Pzt haber veririm sanada doktor ne dicek bakalım ins kısa zamnda olur herkesin

Cidden mi? Peki senin hep böyle olurmu adet öncesi.. benim adet öncesi böyle şeylerim olmaz.. pat diye gelir benagri bile gelene kadar hissetmem .. ama yinede fazla heveslenmek istemiyorum
Kasık ağrısı olur adet öncesinde benim ama bu ayki biraz farklı batma gibi bi acı var bide adete bikaç gün kala olur genelde ya da arada bi gelir gider şimdi 10 gündür falan batma hissi var, mide yanması olmaz mesela bende bu ay midem yanıyo baya ama hamileliğe yorup heveslenmek istemiyorum psikolojiktir belki diye üstüne uğramıyorum

Hahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadece

Merhaba kızlar bugün adetinin 3. Günü olup tedaviye başlayan var mı birlikte ilerleyelim

Progesteron yüksek çıkan arkadaşım bende yarın vericem test değer kaç aralığında olunca sağlıklı yumurtlama oluyomuş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…