Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinHoşgeldin bacım.. inşallah sende guzle haberi alırsın bu ay ....
etiketleyeyim de kolay bulsun barimaviss_34
Hahahahah. Bende bazen bende de göğüs hassasiyeti var mı diye kendimi mincikklayip dururum hiç mi bir acı hissetmez insanYok kuzum olmuyodu ama dediğim gibi şimdi de öyle ahım şahım bi hassasiyet yok, sadece sol göğüs ucunda var acı o da dokununca, dün kedim üzerime çıktı göğsüme bastı öyle farkettim onu da o derece yok
Beni bu video kendime getirdi Rabbim belkide bu yüzden karşıma çıkarmıştır diye düşünüyorum. Benim gibi burda da belki bu videoyla kendine ders çıkaran arkadaşlarım olur inşallah. Ben gerçekten dersimi aldım.Çok iyi yaptın paylaşarak.. her halimizden herzaman memnun olmamız gerek elimizden geldiğince şükredelim edelimki Allah daha fazlasını versin
Bu ay da letu kullanmıştın dimi sende. Az kalmış hadi Allahın izniyle bu kez gelir bebeğin inşallahOna şüphe yok kuzum kesinlikleZaten hep dediğim gibi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Gecen ay 12 aralıkta oldum yine ilaçsız adet görebilirsem 12 ocak olur diye düşünüyorum nasip kısmet
Bende aynıyım valla habire göğüslerimi kontrol ediyorumHahahahah. Bende bazen bende de göğüs hassasiyeti var mı diye kendimi mincikklayip dururum hiç mi bir acı hissetmez insan
Ayy şu girdiğimiz hallere yaaa.. inşallah kiymetimizi bilir çocuklarımız
Güzel duan için teşekkür ederim canım Rabbim ne dileğin varsa gerçekleştirsin hayırlısıylaAynı videoya ben de denk geldim. İçim öyle tuhaf oldu ki.. Seni hamilelik haberleri etkiliyorsa duyma görme bilme canım. Rabbim senden de razı oluyordurkalbinin mucizesi inşallah karnına düşsün
Bende geçen sene ekimden beri düşünüyorum cnm hiç bırakmadım ama ben korunmayı. Bencede yaptır ben şimdi oğlum 1 e baslicak o yüzden çok acele etmiyorum zamana bıraktım ama yazın ortalarında yaptırırım heralde artık olmassa öyle olursa 1. Sınıfında ilk dönemini atlatmış oluruzBana aşılama derse direk yaptırırım canimm. Çünkü olmuyo yasda geciyo Allah nasip ederse bı an önce olsun artık diyoruz
Oh şükür çok sevindim bakkbende asilamadan sonra kist olmayınca rahatlamistim. Bakalım şimdi sana doktor ne diyecek inşallah güzel haberler alirizz
Canim kistin için bı bak bakalım Pzt haber veririm sanada doktor ne dicek bakalım ins kısa zamnda olur herkesinBende geçen sene ekimden beri düşünüyorum cnm hiç bırakmadım ama ben korunmayı. Bencede yaptır ben şimdi oğlum 1 e baslicak o yüzden çok acele etmiyorum zamana bıraktım ama yazın ortalarında yaptırırım heralde artık olmassa öyle olursa 1. Sınıfında ilk dönemini atlatmış oluruz
Evet yani o rahatlıkta insanlar bende ondan bahsediyorum. Stres herseyin başı maalesefEvet ya adetinin geciktiğini bile tesadüf eseri farkediyo..nasip işte
Kasık ağrısı olur adet öncesinde benim ama bu ayki biraz farklı batma gibi bi acı var bide adete bikaç gün kala olur genelde ya da arada bi gelir gider şimdi 10 gündür falan batma hissi var, mide yanması olmaz mesela bende bu ay midem yanıyo baya ama hamileliğe yorup heveslenmek istemiyorum psikolojiktir belki diye üstüne uğramıyorumCidden mi? Peki senin hep böyle olurmu adet öncesi.. benim adet öncesi böyle şeylerim olmaz.. pat diye gelir benagri bile gelene kadar hissetmem .. ama yinede fazla heveslenmek istemiyorum
O da bir an önce hallolur da bi daha tekrarlamaz inşallahİNs canım şu an için herşey iyi bi tek kist var
Hahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadeceHahahahah. Bende bazen bende de göğüs hassasiyeti var mı diye kendimi mincikklayip dururum hiç mi bir acı hissetmez insan
Ayy şu girdiğimiz hallere yaaa.. inşallah kiymetimizi bilir çocuklarımız
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşKızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
Çok teşekkür ederim amin inşallah ❤Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
İns canimm ins hepimizin olur Pzt haberveririm sanadaO da bir an önce hallolur da bi daha tekrarlamaz inşallah
Haberini bekliyorum cnm. Amin İnşallahCanim kistin için bı bak bakalım Pzt haber veririm sanada doktor ne dicek bakalım ins kısa zamnda olur herkesin
10_20 arası diye biliyorum canimProgesteron yüksek çıkan arkadaşım bende yarın vericem test değer kaç aralığında olunca sağlıklı yumurtlama oluyomuş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?