Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar yeni gelen arkadaşlar Hosgeldiniz ilerleyen saatler de listeye eklicem

Ay olabilir mi acaba çünkü pik uzun sürdü hemde 1 kilo havuç yememe ragmen ve biri çift yumurtluyo olabilirsin ikiz şansı var demişti
İkiz gebelikte beta hcg hormonu fazla salgılanıyor inş gönlünde ki neyse onu versin Rabbim cnm Mesela benim de 27 aralık yumurtlama 29 aralık çatlama oldu ama testler negatif çıkıyor inş pozitife döner Senden de güzel haberler bekliyoruz cnm

Amin canım inşallah pco var bende galiba pcoda da çoğul gebelik olabiliyomus hayırlısı olsun insallah ❤ bugün çok dua ettim bu silik çizgiyi görmek bile boyle mutlu ediyosa annelik duygusu nasıl bi his kim bilir rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah ❤

İnş cnmSen testlerle koyulaşmayı takip et bat geçince kan testine gidersin cnm ama takip et mutlaka

Bizde bu ay aşılama düşünmüştük eşimle ama 5 yumurta olunca.Siz progesteron baktirdiniz mi yumurtaların çatlayıp catlamadigini kontrol etti mi doktorunuz.3 tanesi kendiliğinden çatladı ayrı günlerde.âdetin 21.günü bugün iki tanesi içinde çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 10 gününden itibaren de 2 günde bir kontrole gittim hep takip ederek bu ay benim doktorum ayrı bir titiz davrandı adetin 3-6-10 günü lh baktirdim kanda devam ettik yarın progesteron baktiricam birde haftaya baktiricam

Hahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadece
Kız vallaha illa olacak diye birşey yok.. mesela kasık ağrısı göğüs hassasiyetine göre daha fazla genellikle herkesde bu belirti var çoğu kişi nerdeyse sadece kaşık ağrısından bahsediyor.. neyse bakıp göreceğiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…