Adetin 21.gununde10_20 arası diye biliyorum canim
valla hepimiz aynıyız ellerim sürekli gögüs kontrolünde acaba acıyor mu diyeBende aynıyım valla habire göğüslerimi kontrol ediyoruminşallah ya hayırlı evlatlar olsunlar
Bebeğim inşallahBu ay da letu kullanmıştın dimi sende. Az kalmış hadi Allahın izniyle bu kez gelir bebeğin inşallah❤
Haberini bekliyorumİns canimm ins hepimizin olur Pzt haberveririm sanada
Çatlamadan sonraki 8.inci günde öğrenmişsin gözle görülür çizgi var çok erken yakalamışsın acaba ikiz gebelik miÇok teşekkür ederim amin inşallah ❤
Ay olabilir mi acaba çünkü pik uzun sürdü hemde 1 kilo havuç yememe ragmen ve biri çift yumurtluyo olabilirsin ikiz şansı var demiştiÇatlamadan sonraki 8.inci günde öğrenmişsin gözle görülür çizgi var çok erken yakalamışsın acaba ikiz gebelik mi
İkiz gebelikte beta hcg hormonu fazla salgılanıyor inş gönlünde ki neyse onu versin Rabbim cnmAy olabilir mi acaba çünkü pik uzun sürdü hemde 1 kilo havuç yememe ragmen ve biri çift yumurtluyo olabilirsin ikiz şansı var demişti
Amin canım inşallah pco var bende galiba pcoda da çoğul gebelik olabiliyomus hayırlısı olsun insallah ❤ bugün çok dua ettim bu silik çizgiyi görmek bile boyle mutlu ediyosa annelik duygusu nasıl bi his kim bilir rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah ❤İkiz gebelikte beta hcg hormonu fazla salgılanıyor inş gönlünde ki neyse onu versin Rabbim cnmMesela benim de 27 aralık yumurtlama 29 aralık çatlama oldu ama testler negatif çıkıyor inş pozitife döner Senden de güzel haberler bekliyoruz cnm
İnş cnmAmin canım inşallah pco var bende galiba pcoda da çoğul gebelik olabiliyomus hayırlısı olsun insallah ❤ bugün çok dua ettim bu silik çizgiyi görmek bile boyle mutlu ediyosa annelik duygusu nasıl bi his kim bilir rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah ❤
Öyle yapicam bakalım inşallah hayırlı haberler veririm veririz ❤İnş cnmSen testlerle koyulaşmayı takip et bat geçince kan testine gidersin cnm ama takip et mutlaka
Bizde bu ay aşılama düşünmüştük eşimle ama 5 yumurta olunca.Siz progesteron baktirdiniz mi yumurtaların çatlayıp catlamadigini kontrol etti mi doktorunuz.3 tanesi kendiliğinden çatladı ayrı günlerde.âdetin 21.günü bugün iki tanesi içinde çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 10 gününden itibaren de 2 günde bir kontrole gittim hep takip ederek bu ay benim doktorum ayrı bir titiz davrandı adetin 3-6-10 günü lh baktirdim kanda devam ettik yarın progesteron baktiricam birde haftaya baktiricamGerçi 5 yumurta ile doğal yolla denedim doktoru dinlemeyip ama yine tutmadı olmayınca olmuyor malesef ben hep çift yumurtluyom nedense doktor illa ikiz doğurtacak femera kullanırken 2 yumurta klomende 5 yumurta bakalım kaç tane çıkarsam görcez bi gün ya bakalım ne zaman görürüz
Canım.gorunuyor ama.bu testler çok çok.hassas 1.71 bile.algiladi bende geçen ay. Yarn sabah da yap inşallah vardırKızlar merhaba
29 yumurtlama 30 u çatlama oldu bugün test yapmak istedim erken gebelik testi fakat ilk idrarla değildi ikinci çizgiyi sizlerde görebiliyor musunuz yada erken mi yaptım ?
Eki Görüntüle 2983893 Eki Görüntüle 2983894
5 ustu ıyıProgesteron yüksek çıkan arkadaşım bende yarın vericem test değer kaç aralığında olunca sağlıklı yumurtlama oluyomuş acaba
Prodoctor markanın adı tam güvenendim yorumları okudum amaCanım.gorunuyor ama.bu testler çok çok.hassas 1.71 bile.algiladi bende geçen ay. Yarn sabah da yap inşallah vardır
Kız vallaha illa olacak diye birşey yok.. mesela kasık ağrısı göğüs hassasiyetine göre daha fazla genellikle herkesde bu belirti var çoğu kişi nerdeyse sadece kaşık ağrısından bahsediyor.. neyse bakıp göreceğiz ..Hahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadece
Kuzucum geçen ay benim de çizik çıkardı bu marka kaset test uap netlessin yoksa hayal kırıklığıProdoctor markanın adı tam güvenendim yorumları okudum ama
Aaa kesinlikle görünüyor...çok hafif ama belli.. Hadi inşallah yarın sabah ilk idrarla yap başka varsa.. yoksa bekle biraz daha.. senin bat ne zaman ?Kızlar merhaba
29 yumurtlama 30 u çatlama oldu bugün test yapmak istedim erken gebelik testi fakat ilk idrarla değildi ikinci çizgiyi sizlerde görebiliyor musunuz yada erken mi yaptım ?
Eki Görüntüle 2983893 Eki Görüntüle 2983894
Güvenilir aslında ben ilk kimyassl gebeliğimi bununla.ogrenmistim ama.kirmizilasmasi lazım,Prodoctor markanın adı tam güvenendim yorumları okudum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?