Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal test yapmıştım ben… Ovüden emin değilim 20 ocakta pik gördüm sanmıştım birde düzenli yapmadım tabi testi… Ufff bilmiyorum ki artık. Bu bekleme işi çok stresli oluyor artık Ben kendimden ümidi kestim artık inşallah senin olsunnn

Benim önceden bir kimyasal gebeliğim birde 7 haftalık kalp atışından sonra düşüğüm oldu ikisinde de 5 gün kala felan öğrenmiştim hemde gün içinde… :/ Genelde böyle her ay kesin oldu diyip testleri yiyip bitiriyorum Bence yapmayalım. Olduysa da artık süpriz olsun

Reactions: kgm
Amin canım benim o yüzden yılmadan zorluklara göğüs gere gere devamkeeeee

Kız anammm bu havuç bu kadar etkili mi ilk defa duyuyorum bu grupta. Valla ben bundan sonra evde Bugs Bunny gibi takılırım elimde havuçla
Ben yumurtlama görmeden bile biraz yedim arada yumurtlama görünce verdim gazi 2 günde 1 kilo yedim tavsan gibi

kesinlikle.. Nette bakınca da görürsün zaten.. ikiz gebelik misal kime olur kesinlikle genetik diyor ve ekliyor kilolu olmak, yaş ileri olmak, bide tüp bebek tedavisi olanlar normal ve kendilinde ikizi oluyor diyor... yani burda yaşını ve kilosunu kafaya takanları görüyoruz ve farkında değiller bu bir avantaj bile sayılır

Benim doktor salak çıktı sadece 1,2 güne çatlar baya gelişmiş dedi benim çoğu baya gelişmiş şekildeydi çatladı da o ağrıyı hissettim salak sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur diye zırvaladı ben doktoru dinlemedim ilişkiye girdim ama tutmadı doktor değiştirdim o yüzden bu ay ayın 20 ne randevum var bakalım

Kuzum çoğul gebeliği doktorlar risk olarak görüyor hepsi öyle yani. Bı de catlarken ben fark etmiyorum ya hiç ağrı falan çatlatma iğnesi kullandığım halde bariz bı ağrı oluyor mu

Kızlar bu grup bana çok iyi geliyor hem bilgi açısından hem de inanin eğleniyorum çokça. Hepinizden Allah razı olsun. Eşim diyor ki aha benim hatun yine siritmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…