- 22 Aralık 2021
- 64
- 134
- 8
Normal test yapmıştım ben… Ovüden emin değilim 20 ocakta pik gördüm sanmıştım birde düzenli yapmadım tabi testi… Ufff bilmiyorum ki artık. Bu bekleme işi çok stresli oluyor artıkErken gebelik mi normal test mi yaptin cnm. Bir de ovulasyondan emin misin. Benim de bat 9, fakat igneden dolayi 12si de olabilir. Elimde erken gebelik testi yok, 60 -65 liraydi gecen ay, fircatcilik bence. O yuzden almak istemiyorum. Pazar gunu yapicam normal test ben ama uzerinden 9 ya da 11 gun gecmis olacak. Baska birliktelik yokYani senin de erkendir belki, insallah oyledir.
Benim önceden bir kimyasal gebeliğim birde 7 haftalık kalp atışından sonra düşüğüm oldu ikisinde de 5 gün kala felan öğrenmiştim hemde gün içinde… :/ Genelde böyle her ay kesin oldu diyip testleri yiyip bitiriyorumbenimde bat 9 ocak, dün sabah ki testim aynı senin gibi tertemizdi, ama önceki pozitiflerde de en erken regl den 1 gün önce silik çıkmıştı, yarın sabah tekrar bi yapmayı düşünüyorum , çıkar mı bilemiyorum amaa
Amin canım benim o yüzden yılmadan zorluklara göğüs gere gere devamkeeeeeYaa hayalini kurmak o kadar güzel ki zatenbebekleri her zaman o kadar sevdim ki dünyanın en güzel varlıkları. Rabbim aratmasın inşallah kimseye İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar güzel bi dua ki
Kafaya takmadan anı yaşamak lazımYok canım artık hayretler ediyorum da kendi kendime, ne yapmam lazım diye
Belki de hiç bisey yapmamak gerek
Aynen öyle kesinlikleKafaya takmadan anı yaşamak lazım
Kız anammm bu havuç bu kadar etkili mi ilk defa duyuyorum bu grupta. Valla ben bundan sonra evde Bugs Bunny gibi takılırım elimde havuçlaEvet benim de havuç çatlamaya çok yardımcı oldu bence bu ay
Ben yumurtlama görmeden bile biraz yedim arada yumurtlama görünce verdim gazi 2 günde 1 kilo yedim tavsan gibiKız anammm bu havuç bu kadar etkili mi ilk defa duyuyorum bu grupta. Valla ben bundan sonra evde Bugs Bunny gibi takılırım elimde havuçla
kesinlikle.. Nette bakınca da görürsün zaten.. ikiz gebelik misal kime olur kesinlikle genetik diyor ve ekliyor kilolu olmak, yaş ileri olmak, bide tüp bebek tedavisi olanlar normal ve kendilinde ikizi oluyor diyor... yani burda yaşını ve kilosunu kafaya takanları görüyoruz ve farkında değiller bu bir avantaj bile sayılırKesinlikle Katılıyorum. Ben çevremde çok da gördüm 130 kg civarı olup bile hamile kalan var. Bana hiç bir doktor kg vermen lazım biraz zayıflarsan iyi olur da demedi. Sadece bir tanesi bu kg nın üstüne çıkmamaya çalış dedi. Başka yorum yapan olmadı
Havuç gerçekten çok etkili ben dün akşam 2tane havucun suyunu sıkıp içtim bir yumurtam gece çatladı bugün de ultrason ile teyit ettikKız anammm bu havuç bu kadar etkili mi ilk defa duyuyorum bu grupta. Valla ben bundan sonra evde Bugs Bunny gibi takılırım elimde havuçla
Benim doktor salak çıktı sadece 1,2 güne çatlar baya gelişmiş dedi benim çoğu baya gelişmiş şekildeydi çatladı da o ağrıyı hissettim salak sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur diye zırvaladı ben doktoru dinlemedim ilişkiye girdim ama tutmadı doktor değiştirdim o yüzden bu ay ayın 20 ne randevum var bakalımBizde bu ay aşılama düşünmüştük eşimle ama 5 yumurta olunca.Siz progesteron baktirdiniz mi yumurtaların çatlayıp catlamadigini kontrol etti mi doktorunuz.3 tanesi kendiliğinden çatladı ayrı günlerde.âdetin 21.günü bugün iki tanesi içinde çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 10 gününden itibaren de 2 günde bir kontrole gittim hep takip ederek bu ay benim doktorum ayrı bir titiz davrandı adetin 3-6-10 günü lh baktirdim kanda devam ettik yarın progesteron baktiricam birde haftaya baktiricam
Bundan sonra görevimiz bu havuç ye, avokado ye memelerini mincikla hassasiyet var mı diyeBen yumurtlama görmeden bile biraz yedim arada yumurtlama görünce verdim gazi 2 günde 1 kilo yedim tavsan gibi
Gelsin havuçlar çatlasın yumurtalar hadi inşallahHavuç gerçekten çok etkili ben dün akşam 2tane havucun suyunu sıkıp içtim bir yumurtam gece çatladı bugün de ultrason ile teyit ettik
Kuzum çoğul gebeliği doktorlar risk olarak görüyor hepsi öyle yani. Bı de catlarken ben fark etmiyorum ya hiç ağrı falan çatlatma iğnesi kullandığım halde bariz bı ağrı oluyor muBenim doktor salak çıktı sadece 1,2 güne çatlar baya gelişmiş dedi benim çoğu baya gelişmiş şekildeydi çatladı da o ağrıyı hissettim salak sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur diye zırvaladı ben doktoru dinlemedim ilişkiye girdim ama tutmadı doktor değiştirdim o yüzden bu ay ayın 20 ne randevum var bakalım
Bundan sonra görevimiz bu havuç ye, avokado ye memelerini mincikla hassasiyet var mı diye
Kiz havuca bak senben bu ay catlamayi resmen hissettim baya bi ağrı oldu daha önce catlamiyo muydu acaba dedim bende pco var yani heralde havuç yemedigim için catlamiyodu
Yok malesef
Ben regl oldum canım yola devam
Ay çok güldümKiz havuca bak senya ben anlamıyorum hiç catladigini hep havuç yemedigimden ben herhde baya bı "çattttt" diye bı ses bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?