Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar canım çok sıkkın ya, bu sabah aklıma geldi eşim bir sürü ilaç kullanıyor. Bir araştırayım dedim. Baba adayının kullandığı ilaçlar sperm üzerine direkt etki ediyormuş. Doğum anomalisine sebep olabiliyor ve embriyoya da zarar verebiliyormuş.

Yarın doktora soracağım kullandığı ilaçların zararı olur mu diye. Bir sürü mide ilacı. Çok üzüldüm, bu ay için çok heveslenmiştim.

Inşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız be

Inşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız beni ❤
Tebrikler canım sağlıkla ilerler inşallah bata kaç gün kala öğrendin gerideki mesajları okumadım her gün tabloya bakıp çıkıyorum civcivleri görünce seviniyorum sanki kendiminmiscesine inşallah civcivler artar

Cok tesekkurler canim insallah ❤ Catlamadan sonra 8. Gunum ilk idrarla yapmadim ama yinede gorunur bi cizgi gordum gozle daha gorulur

Bende kasık ağrısı dan hallice
Ama bata daha var.. bende olmaz ama ağrı normalde işte yinede bilemedim

Senin bat nezamandi

İnşallah vardır canım baş ağrısı bende çok olmuştu ilk gebeligimde göğüs hassasiyeti ve normal adet belirtileri.

Sen içini karartma hemen.. her yazılan gerçekleşseydi ohooo... İnsanlar kendine arar veren neler yapıyor yinede olacağı varsa oluyor.. merak etme programına devam et sen hemen birakma geçti deme..

Kuzu bu ilaclari kullanan milyonlarca insan var. En basit örnek babam kendimi bildim bileli kullanır mide hapi şu bu bı torba ama 5 kardeşiz yani. Hemen üzülme böyle şeylere. İlaç anne vücudunda bebeğe etki eder

Hahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadece
bende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyor

bende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyor
Evet aynen kesnlike öyle oluyordur bende hep öyle düşündüm.. biz zorla canımızı yakmaya çalışıyoruz hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…