Benim renksiz akinti adet olma belirtimdir .Adete 3 gün varken başlar her zaman.Adetime 2 gün kaldı yine başladı.Bu ayda olmadı diyebiliyorum net bi şekildeHamile arkadaşlar adet gününe 3-4 gün kala renksiz akıntı oldu mu sizde?
Kız anammm bu havuç bu kadar etkili mi ilk defa duyuyorum bu grupta. Valla ben bundan sonra evde Bugs Bunny gibi takılırım elimde havuçla
Inşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız be
Tebrikler canım sağlıkla ilerler inşallahInşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız beni ❤
Cok tesekkurler canim insallah ❤ Catlamadan sonra 8. Gunum ilk idrarla yapmadim ama yinede gorunur bi cizgi gordum gozle daha gorulurTebrikler canım sağlıkla ilerler inşallahbata kaç gün kala öğrendin gerideki mesajları okumadım her gün tabloya bakıp çıkıyorum civcivleri görünce seviniyorum sanki kendiminmiscesine inşallah civcivler artar
Canım senin galiba bir oğlan var degilmi ? Sanırım yine hamilelik istiyorsun insaAllah olur..Sağlık olsun kızlar önümüzdeki maçlara bakacağız
Oy kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de bol dua etCok tesekkurler canim insallah ❤ Catlamadan sonra 8. Gunum ilk idrarla yapmadim ama yinede gorunur bi cizgi gordum gozle daha gorulur
Her zaman ediyorum canim hepimiz icin inşallah hepimize nasip olsun annelik duygusu ❤Oy kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de bol dua et
Sen deyince farkettim ben de havuç yedim benim de bu ayki gibi ağrım olmamıştıben bu ay catlamayi resmen hissettim baya bi ağrı oldu daha önce catlamiyo muydu acaba dedim bende pco var yani heralde havuç yemedigim için catlamiyodu
Bende kasık ağrısı dan halliceKızlar nasıl durumlar sabah adet olacakmışım gibi ağrı vardı gün boyu sonra hiç olmadı şimdi aklıma geldiği için mi yoksa yine adetim mi gelecek bilemedim beyaz akıntı var iki gündür göğüs uçlarımda hassasiyet ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum bu ara. böyle adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ki
Evet canim 3 yasinda.Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahCanım senin galiba bir oğlan var degilmi ? Sanırım yine hamilelik istiyorsun insaAllah olur..
Orası hiç belli olmaz hayat suprizlerle doluBenim renksiz akinti adet olma belirtimdir .Adete 3 gün varken başlar her zaman.Adetime 2 gün kaldı yine başladı.Bu ayda olmadı diyebiliyorum net bi şekilde
Evet baya baya hissettirdi yani kaliteli bir çatlama olduSen deyince farkettim ben de havuç yedim benim de bu ayki gibi ağrım olmamıştı
İnşallah vardır canımKızlar nasıl durumlar sabah adet olacakmışım gibi ağrı vardı gün boyu sonra hiç olmadı şimdi aklıma geldiği için mi yoksa yine adetim mi gelecek bilemedim beyaz akıntı var iki gündür göğüs uçlarımda hassasiyet ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum bu ara. böyle adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ki
Sen içini karartma hemen.. her yazılan gerçekleşseydi ohooo... İnsanlar kendine arar veren neler yapıyor yinede olacağı varsa oluyor.. merak etme programına devam et sen hemen birakma geçti deme..Kızlar canım çok sıkkın ya, bu sabah aklıma geldi eşim bir sürü ilaç kullanıyor. Bir araştırayım dedim. Baba adayının kullandığı ilaçlar sperm üzerine direkt etki ediyormuş. Doğum anomalisine sebep olabiliyor ve embriyoya da zarar verebiliyormuş.
Yarın doktora soracağım kullandığı ilaçların zararı olur mu diye. Bir sürü mide ilacı. Çok üzüldüm, bu ay için çok heveslenmiştim.
Gönder havuçları avokadolari gelsinValla çatladı ama sonuç negatif. Önümüzdeki aylara bakıyoruz:)
Kuzu bu ilaclari kullanan milyonlarca insan var. En basit örnek babam kendimi bildim bileli kullanır mide hapi şu bu bı torba ama 5 kardeşiz yani. Hemen üzülme böyle şeylere. İlaç anne vücudunda bebeğe etki ederKızlar canım çok sıkkın ya, bu sabah aklıma geldi eşim bir sürü ilaç kullanıyor. Bir araştırayım dedim. Baba adayının kullandığı ilaçlar sperm üzerine direkt etki ediyormuş. Doğum anomalisine sebep olabiliyor ve embriyoya da zarar verebiliyormuş.
Yarın doktora soracağım kullandığı ilaçların zararı olur mu diye. Bir sürü mide ilacı. Çok üzüldüm, bu ay için çok heveslenmiştim.
Selam kızlar..... Bu mübarek günde dualar kabul olunurmuş.. Bende kendim dahil isteyen herkesin yüzünü güldürsun Rabbim kucaklarimizi doldursun inşaAllah hayirlarla bu ay hepimiz müjdeli haberi verelim.. Aminnnn
Bat gününe yaklaşanlar ne tür bir belirtilerinin var? Neler oluyor azıcık güncel haber verin..
Vallaha bende kasık ağrısi var sağ tarafda ağrı var bazen hafif bazen daha fazla. Belimede vuruyor şuan mesela sağ tarafıma.. Bazen batmalar veya zonkalamalar oluyor alt taraflarda.. sanki hafif doluluk hissi var gibi alt karında. Birde kabızlık bir durum var .. çok fazla değil ama bir ara ara wc ye çıkamama durumu oluyor. Arada şeffaf akıntı geliyor bazen okadar yoğun olduki hatta adet olddum sanıyordum. Birde son iki yada üç gündür hafif uyku hali de var ama emin değilim belki gerçekten ihtiacim olduğu için uykulu hissediyor olabilirim..
Zamanında çok testler yaptım çok şüpheli belirtiler yaşadım hayal kırıklığım çok oldu o yüzden bu belirtilere henüz sevinemiyroum..
bende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyorHahahh tek ben değilmişim bunu yapan ben de kendimi yoklayıp mıncırıyorum hassasiyet var mı ya acaba diye ama yok yani sol göğüs ucu sadece
Kiz sabahtan beri canımı cektirdiniz avocado diye diye .. yarın aldirayim bari adamaGönder havuçları avokadolari gelsindevammmm
Evet aynen kesnlike öyle oluyordur bende hep öyle düşündüm.. biz zorla canımızı yakmaya çalışıyoruz hahahbende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?