- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ayyy hadi inşallah umarım aşermedirKiz sabahtan beri canımı cektirdiniz avocado diye diye .. yarın aldirayim bari adama.. duyanda aş eriyorum zanneder..
Bir doktorun makalesiydi minnoş, çok korktum çünkü bana değil direkt bebeğe zarar verecek. En iyisi doktorun yanına bir uğramak, bu tedirginlikle yapamam, içim rahatlar en azından. Ya da ilacı bıraksın ne bileyim.Sen içini karartma hemen.. her yazılan gerçekleşseydi ohooo... İnsanlar kendine arar veren neler yapıyor yinede olacağı varsa oluyor.. merak etme programına devam et sen hemen birakma geçti deme..
Allah bağışlasın.. MashaAllah .. ozaman planlıyorsun herhalde .. bu ay yoksa henüz değil mi?Evet canim 3 yasinda.Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah
Bolca sicak tut kendini, dinlen! Asiri mutlu oldum gercektenInşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız beni ❤
Benimde sadece arada göğüs uclarima sancı gibi biseyler oluyo biraz midem yaniyo bide adet olacakmis gibi ağrı gelip gidiyo testim silik çizgi çıktı canım ❤Kızlar nasıl durumlar sabah adet olacakmışım gibi ağrı vardı gün boyu sonra hiç olmadı şimdi aklıma geldiği için mi yoksa yine adetim mi gelecek bilemedim beyaz akıntı var iki gündür göğüs uçlarımda hassasiyet ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum bu ara. böyle adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ki
Kız öyle şaşı şaşı yenmezki zaten o.. limonu sıkacaksin az da tuzlicaksin offf kaşık kaşıkAyyy hadi inşallah umarım aşermedirkız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Ah hadi insallahhhh geliyorum diyodurBende kasık ağrısı dan hallice
Ama bata daha var.. bende olmaz ama ağrı normalde işte yinede bilemedim
Senin bat nezamandi
Ay eğer öyleyse kuş gibi hafifleyeceğim. Doktora uğramaya karar verdik, yoksa uykularım kaçacak.Kuzu bu ilaclari kullanan milyonlarca insan var. En basit örnek babam kendimi bildim bileli kullanır mide hapi şu bu bı torba ama 5 kardeşiz yani. Hemen üzülme böyle şeylere. İlaç anne vücudunda bebeğe etki eder
onu yemenın zamanı soyle eger testte yumurtlama gordun 2 gun ust uste 3 gune devam edıyor 3 gunde yıyorsun cat catlıyorKızlar hafif yumurta tembelliğinde havuç tüketilirse daha da erken çatlamaz mi? Pko gibi yani
Inşallah Allah nasip ederse kanda da göreyim hayırlısıyla hemen oraya gelicemBolca sicak tut kendini, dinlen! Asiri mutlu oldum gercektenEylul Anneleri 2022 de daha booolca yazisalim insallah tum hamilelik boyu ve sonrasinda
Bak dünden beri çok tarif aldım ama sen canımı çektirdin hiç yemedigim bir şeyiKız öyle şaşı şaşı yenmezki zaten o.. limonu sıkacaksin az da tuzlicaksin offf kaşık kaşıkgötür
Sen bı uğra için rahatlasin inşallah dediğim gibi çıkar. Doktora gidene kadar da stres etme bu konuyu kendine yeteri kadar stres kaynagimiz var dimiAy eğer öyleyse kuş gibi hafifleyeceğim. Doktora uğramaya karar verdik, yoksa uykularım kaçacak.
Canım bende de pco var ben yumurtlamadan önce de biraz yedim pik görünce baya yedim yani bilmiyorum ama gebelik testim silik çizgi çıktı ve çatlama ağrısını ilk defa bu kadar hissetmistimKızlar hafif yumurta tembelliğinde havuç tüketilirse daha da erken çatlamaz mi? Pko gibi yani
Anlastik!Inşallah Allah nasip ederse kanda da göreyim hayırlısıyla hemen oraya gelicem❤
kafayı yedık ama belırtı dıye dıye ben bugun hapsurdum kendımı hapsuruk belırtımı dıye bakarken gordum youtube da bı kızın ayagının altı su toplamıs dr gebelık testı ıstemıs pozıtıf cıkmıs saka gıbı yanı bızı bu temsıller delırttı :)Evet aynen kesnlike öyle oluyordur bende hep öyle düşündüm.. biz zorla canımızı yakmaya çalışıyoruz hahah
Canım beniim, zaten sizlerle paylaşınca biraz rahatlıyorum.Sen bı uğra için rahatlasin inşallah dediğim gibi çıkar. Doktora gidene kadar da stres etme bu konuyu kendine yeteri kadar stres kaynagimiz var dimi
Tabiki sen yine sor .. ama vazgeçme bu ay olmaz deme yani herseyimiz zaten Allah'a emanet korkmaBir doktorun makalesiydi minnoş, çok korktum çünkü bana değil direkt bebeğe zarar verecek. En iyisi doktorun yanına bir uğramak, bu tedirginlikle yapamam, içim rahatlar en azından. Ya da ilacı bıraksın ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?