Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz sabahtan beri canımı cektirdiniz avocado diye diye .. yarın aldirayim bari adama .. duyanda aş eriyorum zanneder..
Ayyy hadi inşallah umarım aşermedir kız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor

Sen içini karartma hemen.. her yazılan gerçekleşseydi ohooo... İnsanlar kendine arar veren neler yapıyor yinede olacağı varsa oluyor.. merak etme programına devam et sen hemen birakma geçti deme..
Bir doktorun makalesiydi minnoş, çok korktum çünkü bana değil direkt bebeğe zarar verecek. En iyisi doktorun yanına bir uğramak, bu tedirginlikle yapamam, içim rahatlar en azından. Ya da ilacı bıraksın ne bileyim.

Selam kizlar Holistic healer birini takip ediyorum (turkce paylasim yapmiyor). Ayni zamanda Islam tibbi konusunda cok bilgili. Hamile kalma konusunda bikac yardimci olabilecek sey yazmis paylasmak isterim sizinle umarim dogru cevirme yaparim:

- Rahminiz soguk mu sicak mi onu oncelikle anlayin. (Soguk belirtileri: soguk eller ayaklar, regl doneminde cok usume, karnin ve kalcalarin soguk, daha once dusukler yaptin.). Soguk rahimle hamile kalmak zor oluyormus. Bel ve kalcaya ekstra bir sal sarmak onemliymis bu konuda, soguk yemek yemeyin icecek icmeyin. Sicak tutun ayaginizi karninizi, sicak su tulumu kullanin sik sik. Sabah kalktiginizda ilk once sicak bisey icin ve yiyin, iciniz isinsin. AMA: asiri sicakta olmamaliymis rahim, embryo yerlesmesine iyi gelmeyebilirmis.
- Yerlesme cayi icin: eger rahminiz soguksa rahmi isitmaya yardimci olacak bir cay icin. Civanpercemi ve papatya cayi diye okudum..Narsuyuda iyi gelirmis.
- Hacamat donemindemiyiz bilmiyorum ama sirtinizin alt kismina belinize yaptirmak cok iyi gelebilirmis, hem erkege hem kadina.

Benden bukadar hepinizden guzel haberler alalim insallah

Inşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız beni ❤
Bolca sicak tut kendini, dinlen! Asiri mutlu oldum gercekten Eylul Anneleri 2022 de daha booolca yazisalim insallah tum hamilelik boyu ve sonrasinda

Benimde sadece arada göğüs uclarima sancı gibi biseyler oluyo biraz midem yaniyo bide adet olacakmis gibi ağrı gelip gidiyo testim silik çizgi çıktı canım ❤

Ayyy hadi inşallah umarım aşermedir kız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Kız öyle şaşı şaşı yenmezki zaten o.. limonu sıkacaksin az da tuzlicaksin offf kaşık kaşık götür

Kuzu bu ilaclari kullanan milyonlarca insan var. En basit örnek babam kendimi bildim bileli kullanır mide hapi şu bu bı torba ama 5 kardeşiz yani. Hemen üzülme böyle şeylere. İlaç anne vücudunda bebeğe etki eder
Ay eğer öyleyse kuş gibi hafifleyeceğim. Doktora uğramaya karar verdik, yoksa uykularım kaçacak.

Kızlar hafif yumurta tembelliğinde havuç tüketilirse daha da erken çatlamaz mi? Pko gibi yani
Canım bende de pco var ben yumurtlamadan önce de biraz yedim pik görünce baya yedim yani bilmiyorum ama gebelik testim silik çizgi çıktı ve çatlama ağrısını ilk defa bu kadar hissetmistim

Inşallah Allah nasip ederse kanda da göreyim hayırlısıyla hemen oraya gelicem
Anlastik! bende yazdirmadim listeye kendimi henuz, carsamba doktor randevum var insallah yerlesmistir keseye minis Yurtdisindayim, kontrollerimde doktorum onceki hamileligimdede HEP alttan ultrasonla bakardi yine yapicak maalesef kalbini duyarim insallah, ne tatli heyecanlar ya!

Evet aynen kesnlike öyle oluyordur bende hep öyle düşündüm.. biz zorla canımızı yakmaya çalışıyoruz hahah
kafayı yedık ama belırtı dıye dıye ben bugun hapsurdum kendımı hapsuruk belırtımı dıye bakarken gordum youtube da bı kızın ayagının altı su toplamıs dr gebelık testı ıstemıs pozıtıf cıkmıs saka gıbı yanı bızı bu temsıller delırttı :)

Tabiki sen yine sor .. ama vazgeçme bu ay olmaz deme yani herseyimiz zaten Allah'a emanet korkma

Kızlar bugün yazmıştım bugünde test yaptım ama maalesef negatif aslında çizgi var ama çok belirsiz ilişkinin üzerinden 12 gün geçti erken mi diyorum bat 11 i adete 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…