Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok güldüm bende hiç bilmiyodum kiz bakma ovulasyonla takip edince anladım bende ama daha önce öyle agrım olmuyordu havuç candır
Eğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydim

Eğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydi N

Eğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydim
Ben bu ay hep cennet hurması yedim inan bı köye yetecek kadar yedim. O da çok faydalı ama gebelige değil test ettim çünkü

Dur bakayım belki bilen vardir kuzum bilen yoksa sen yine de kafana göre yapma şimdi bilmiyoruz kötü etkilemeyelim Allah korusun
Hafif büyümesinde sıkıntı var demişti doktor o da baya oldu, femarada da 18mm anca gelişmiş yumurta o yüzden ilac kullanmadan nasıl olur bilemiyorum

Kızlar nasıl durumlar sabah adet olacakmışım gibi ağrı vardı gün boyu sonra hiç olmadı şimdi aklıma geldiği için mi yoksa yine adetim mi gelecek bilemedim beyaz akıntı var iki gündür göğüs uçlarımda hassasiyet ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum bu ara. böyle adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…