Eğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydimAy çok güldümbende hiç bilmiyodum kiz bakma ovulasyonla takip edince anladım bende ama daha önce öyle agrım olmuyordu havuç candır
Yok malesef
Sağlık olsun kızlar önümüzdeki maçlara bakacağızBen regl oldum canım yola devam
Tamam parola buAy çok güldümbende hiç bilmiyodum kiz bakma ovulasyonla takip edince anladım bende ama daha önce öyle agrım olmuyordu havuç candır
Eğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydi N
Ben bu ay hep cennet hurması yedim inan bı köye yetecek kadar yedim. O da çok faydalı ama gebelige değilEğer gebelik varsa gerçekten önce Allah tabi sonra yediklerim falan yaradı diye düşünüyorum bu ay baya istikrarliydim
Rahme iyi geliyormuş ve bebeğin tutunmasi icin diyorlarKızlar avokado yumurtlamayı mı sağlıyor ben yeniyimde çok bilmiyorum
Yumurtlamadan sonra bebeğin rahme tutunmasini sağlıyormuş canimKızlar avokado yumurtlamayı mı sağlıyor ben yeniyimde çok bilmiyorum
Ben bu ay hep cennet hurması yedim inan bı köye yetecek kadar yedim. O da çok faydalı ama gebelige değiltest ettim çünkü
Bilemiyorum kuzum o konuyuKızlar hafif yumurta tembelliğinde havuç tüketilirse daha da erken çatlamaz mi? Pko gibi yani
Rahme iyi geliyormuş ve bebeğin tutunmasi icin diyorlar
Teşekkür ederim kızlarYumurtlamadan sonra bebeğin rahme tutunmasini sağlıyormuş canim
Kas yaparken göz çıkarmayayim dedim, hiçte ilaçsız yumurta takibi yaptırmadım bilemiyorum daBilemiyorum kuzum o konuyu
Dur bakayım belki bilen vardir kuzum bilen yoksa sen yine de kafana göre yapma şimdi bilmiyoruz kötü etkilemeyelim Allah korusunKas yaparken göz çıkarmayayim dedim, hiçte ilaçsız yumurta takibi yaptırmadım bilemiyorum da
Hafif büyümesinde sıkıntı var demişti doktor o da baya oldu, femarada da 18mm anca gelişmiş yumurta o yüzden ilac kullanmadan nasıl olur bilemiyorumDur bakayım belki bilen vardir kuzum bilen yoksa sen yine de kafana göre yapma şimdi bilmiyoruz kötü etkilemeyelim Allah korusun
Hiçbir şey belli olmuyor ki ya her şeyin hayırlısı olsun inşallahHafif büyümesinde sıkıntı var demişti doktor o da baya oldu, femarada da 18mm anca gelişmiş yumurta o yüzden ilac kullanmadan nasıl olur bilemiyorum
Ben yine de kafama göre havuç tuketmeyeyim o zaman amiinn hepimiz içinHiçbir şey belli olmuyor ki ya her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Bence deBen yine de kafama göre havuç tuketmeyeyim o zaman amiinn hepimiz için
MasallahÇok teşekkürler silik bi çizgi gördüm bakalım kaset testte inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Inşallah çok teşekkürler ❤ adet ağrılarım başladı hafiften demistim ve siz rahatlamıştınız beni ❤MasallahGun gectikce koyulasir Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?