- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.945
- 248
- 37
Ben ingilizce biliyorum nereden bakabilirim bu bilgilere.. Allah razı olsun bu arada paylaşımın içinSelam kizlarHolistic healer birini takip ediyorum (turkce paylasim yapmiyor). Ayni zamanda Islam tibbi konusunda cok bilgili. Hamile kalma konusunda bikac yardimci olabilecek sey yazmis paylasmak isterim sizinle umarim dogru cevirme yaparim:
- Rahminiz soguk mu sicak mi onu oncelikle anlayin. (Soguk belirtileri: soguk eller ayaklar, regl doneminde cok usume, karnin ve kalcalarin soguk, daha once dusukler yaptin.). Soguk rahimle hamile kalmak zor oluyormus. Bel ve kalcaya ekstra bir sal sarmak onemliymis bu konuda, soguk yemek yemeyin icecek icmeyin. Sicak tutun ayaginizi karninizi, sicak su tulumu kullanin sik sik. Sabah kalktiginizda ilk once sicak bisey icin ve yiyin, iciniz isinsin. AMA: asiri sicakta olmamaliymis rahim, embryo yerlesmesine iyi gelmeyebilirmis.
- Yerlesme cayi icin: eger rahminiz soguksa rahmi isitmaya yardimci olacak bir cay icin. Civanpercemi ve papatya cayi diye okudum..Narsuyuda iyi gelirmis.
- Hacamat donemindemiyiz bilmiyorum ama sirtinizin alt kismina belinize yaptirmak cok iyi gelebilirmis, hem erkege hem kadina.
Benden bukadarhepinizden guzel haberler alalim insallah
Inşallah yerleşmiştir canım senin baya gecikmen vardı galiba ❤ evet öyle gerçekten aslında boşuna stres yapıyoruz zaten ne zaman olucaksa o zaman oluyor Allah büyük dertler vermesin bu silik çizgi bile beni heyecanlandırdı annelik duygusunu düşünemiyorum hepimiz yasayalım inşallah ❤Anlastik!bende yazdirmadim listeye kendimi henuz, carsamba doktor randevum var insallah yerlesmistir keseye minis Yurtdisindayim, kontrollerimde doktorum onceki hamileligimdede HEP alttan ultrasonla bakardi yine yapicak maalesef kalbini duyarim insallah, ne tatli heyecanlar ya!
Fotoğrafı yok mu canım testinKızlar bugün yazmıştım bugünde test yaptım ama maalesef negatif aslında çizgi var ama çok belirsiz ilişkinin üzerinden 12 gün geçti erken mi diyorum bat 11 i adete 4 gün var
Sagolasnn canim evet yaklaşık 6 aydır istiyoruzAllah bağışlasın.. MashaAllah .. ozaman planlıyorsun herhalde .. bu ay yoksa henüz değil mi?
Öyle moralim bozuldu ki var bakmak bile istemiyorum resmeFotoğrafı yok mu canım testin
KÖr olcam bakayım derken çizgiyi görene kadarFotoğrafı yok mu canım testin
Testi sokup bakar mısınÖyle moralim bozuldu ki var bakmak bile istemiyorum resme
Nasıl yaniTesti sokup bakar mısın
Testi sokup bakar mısın
hollandaca maalesef..ama instada @ministijl ismi. Kadin Turk, ama Turkce paylasimi cok az. Belki mesaj atabilirsin?Ben ingilizce biliyorum nereden bakabilirim bu bilgilere.. Allah razı olsun bu arada paylaşımın için
Insallah gun gectikce cizgi koyulasir, bugun aksamustu ki testim daha da belirgindi dunden. Artik randevuma gidene kadar test yaparimInşallah yerleşmiştir canım senin baya gecikmen vardı galiba ❤ evet öyle gerçekten aslında boşuna stres yapıyoruz zaten ne zaman olucaksa o zaman oluyor Allah büyük dertler vermesin bu silik çizgi bile beni heyecanlandırdı annelik duygusunu düşünemiyorum hepimiz yasayalım inşallah ❤
Haha sesli güldüm ya inanmıyorum bu dereceye kadar geldik mi yaa..kafayı yedık ama belırtı dıye dıye ben bugun hapsurdum kendımı hapsuruk belırtımı dıye bakarken gordum youtube da bı kızın ayagının altı su toplamıs dr gebelık testı ıstemıs pozıtıf cıkmıs saka gıbı yanı bızı bu temsıller delırttı :)
Ben elendim o zaman öyle bi acı yok bendebende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyor
sen mı ben mı elımde koca tabak salata yıyorum gece gece yaptım rus salatasını yıyorum cunku cnm ıstıyor delırcek gıbııııHaha sesli güldüm ya inanmıyorum bu dereceye kadar geldik mi yaa..daha bu bebeler gelmeden delirttiler bizi gelince nolcak bilmiyorum
kafayı yedık ama belırtı dıye dıye ben bugun hapsurdum kendımı hapsuruk belırtımı dıye bakarken gordum youtube da bı kızın ayagının altı su toplamıs dr gebelık testı ıstemıs pozıtıf cıkmıs saka gıbı yanı bızı bu temsıller delırttı :)
Bu ay ilk defa femara ve inofolic kullanmaya başladım. 27 ocak 3.evlilik yıl dönümümüz öyle çok istedim ki... inşallah dediğin gibi olur. 2 buçuk yıldır her ay takip ede ede tüm belirtileri ezbere biliyorumOrası hiç belli olmaz hayat suprizlerle dolu
Öyle düşünme kuzum hemen. Göğüs ağrısı herkeste olmaz diğer belirtiler gibi çoğu kişide değişiyor belirtilerBen elendim o zaman öyle bi acı yok bendesadece kasık ağrısı var o da normal adet belirtisi sanırım batma hissi de vücudum benle dalga geçiyo
Delirmedim ozaman sende görüyorsan canım delirmeye başladım sandım insan 2 tane arka arkaya test yaptımAlıntı yapamıyorumEmine3534 ama silik çizgiyi görüyorum üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?