Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ingilizce biliyorum nereden bakabilirim bu bilgilere.. Allah razı olsun bu arada paylaşımın için

Inşallah yerleşmiştir canım senin baya gecikmen vardı galiba ❤ evet öyle gerçekten aslında boşuna stres yapıyoruz zaten ne zaman olucaksa o zaman oluyor Allah büyük dertler vermesin bu silik çizgi bile beni heyecanlandırdı annelik duygusunu düşünemiyorum hepimiz yasayalım inşallah ❤

Insallah gun gectikce cizgi koyulasir, bugun aksamustu ki testim daha da belirgindi dunden. Artik randevuma gidene kadar test yaparim boylede deliyim

Haha sesli güldüm ya inanmıyorum bu dereceye kadar geldik mi yaa.. daha bu bebeler gelmeden delirttiler bizi gelince nolcak bilmiyorum

Ama ben eskiden öyleydim.. şimdi böyle değilim eskiden çok kendimi dinlerdim.. hatta benim trioidlerim hatsakigom var yavaş çalışıyor.. bunun için bir ilaç alıyorum düzenli kizligimdan beri böyle .. neyse birgün kendimi hanile sanıp o hapi sen günlerce alma .. neymiş bebeğe zarar verirmiş.. hatta bir ramazan ayıydı oruç tutmak istemedim eşim sordu niye dedim bebeğe zarar olur.. eşimin bakışların aynen böyle yani adamida bitkirdim artık hahaha.. testler negatif çıkıyor ama ben yilmiyirdum .. daha sonra dontora gittiğimde ne gebesi senin gebe kalman bile çok zor ayrıca kalsan bile bu ilaçları birwkamazsin tam tersine fazlasını almalısın demişti ne morelimi bozmustuu pis karı... Ozmanlar yaşım 20 kusurdu ondan hemen etjilenmistim

Son düzenleme:
bende yokluyorum ama daha once kımyasalda yasadım onu ama oyle dokunmaya gerek kalmadan oluyor kıyafetını gıyıp cıkartırken bıle acı verıyor
Ben elendim o zaman öyle bi acı yok bendesadece kasık ağrısı var o da normal adet belirtisi sanırım batma hissi de vücudum benle dalga geçiyo

Bence asıl bize böyle doktorlar lazım adam su toplamasindan gebeligi çıkarmış helal olsun o doktora gitseydin sen de şimdi test veriyordun hapşırmak öyle basit değil

Orası hiç belli olmaz hayat suprizlerle dolu
Bu ay ilk defa femara ve inofolic kullanmaya başladım. 27 ocak 3.evlilik yıl dönümümüz öyle çok istedim ki... inşallah dediğin gibi olur. 2 buçuk yıldır her ay takip ede ede tüm belirtileri ezbere biliyorum

Ben elendim o zaman öyle bi acı yok bendesadece kasık ağrısı var o da normal adet belirtisi sanırım batma hissi de vücudum benle dalga geçiyo
Öyle düşünme kuzum hemen. Göğüs ağrısı herkeste olmaz diğer belirtiler gibi çoğu kişide değişiyor belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…