- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.945
- 248
- 37
İnşallah canımAh hadi insallahhhh geliyorum diyodur
Çizgi hemen mi çıktı yoksa saatler sonra mı.. ? Rahat ol bekle günün geçmesini birde öyle test yap .Kızlar bugün yazmıştım bugünde test yaptım ama maalesef negatif aslında çizgi var ama çok belirsiz ilişkinin üzerinden 12 gün geçti erken mi diyorum bat 11 i adete 4 gün var
Hemen çıktıÇizgi hemen mi çıktı yoksa saatler sonra mı.. ? Rahat ol bekle günün geçmesini birde öyle test yap .
Oylemi holistic healer deyince ingilizce sandım .. tamam olsun sen zaten tercüme etmişsin sağol canım.. ilginç bilgiler ama birazda ürktüm benimde sanırım kalçama karnım soğuk ama emin degilim .. tabiki kesin değildir ama dikkat etmekte fayda varhollandaca maalesef..ama instada @ministijl ismi. Kadin Turk, ama Turkce paylasimi cok az. Belki mesaj atabilirsin?
Ozaman helal banaBak dünden beri çok tarif aldım ama sen canımı çektirdin hiç yemedigim bir şeyitebrikler
Canım kaset test beta yükseldikçe netleşiyo erken gebelik testi yap bide algısı daha hassasDelirmedim ozaman sende görüyorsan canım delirmeye başladım sandım insan 2 tane arka arkaya test yaptım
Kız var ozaman sendne birseyler senin nezamandi ya bat?sen mı ben mı elımde koca tabak salata yıyorum gece gece yaptım rus salatasını yıyorum cunku cnm ıstıyor delırcek gıbıııı
Bat 12 ocak bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken aslında ama dayanamicam sanırımÖyle düşünme kuzum hemen. Göğüs ağrısı herkeste olmaz diğer belirtiler gibi çoğu kişide değişiyor belirtiler
İnshallah canım Rabbim gönlüne göre versin..aminnnBu ay ilk defa femara ve inofolic kullanmaya başladım. 27 ocak 3.evlilik yıl dönümümüz öyle çok istedim ki... inşallah dediğin gibi olur. 2 buçuk yıldır her ay takip ede ede tüm belirtileri ezbere biliyorum
Kız yapma busefer çıkmazsa boşu boşuna üzülürsün nezamandi senin batBat 12 ocak bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken aslında ama dayanamicam sanırımen azından azıcık rahatlayım böyle delirir insan kendini dinleye dinleye yahu
12 ocak canım aslında pazar yapmayı düşünüyodum pazarı saymazsak bata 2 gün kala ama baya merak etmeye başladım, bide kafamda mı kuruyorum bilmiyorum ama kabızlık var belirtiler arasında normalde ben her regl öncesi ishalimsi bişey olurum hiç şaşmadı bekarlığımda da evliyken deKız yapma busefer çıkmazsa boşu boşuna üzülürsün nezamandi senin bat
EN kısa zamanda inşaallah..Sagolasnn canim evet yaklaşık 6 aydır istiyoruz
Ama sonra üzülme elinde 1 den fazla test varsa yap ozaman ama sabah ilk idrarla yap..12 ocak canım aslında pazar yapmayı düşünüyodum pazarı saymazsak bata 2 gün kala ama baya merak etmeye başladım, bide kafamda mı kuruyorum bilmiyorum ama kabızlık var belirtiler arasında normalde ben her regl öncesi ishalimsi bişey olurum hiç şaşmadı bekarlığımda da evliyken de
17 ocakta ama delırcem gıbı yedım kımyasal olandada kısır canım ıstemıstı boyle yemedım yemedım sonra bır sabah kısır dıye aglayarak uyandım bu evde kısır yıyemeyecekmıyım dıye aglaya aglaya kahvaltıda kısır yemıstım sonta test yaptım catlamadan sonrakı 4.gun bakalım yemesem bır kac gune yıne aglarmıydım acep bılemedım vallaa :)Kız var ozaman sendne birseyler senin nezamandi ya bat?
bende dun oyleydım bugun duzeldı hıc cıkamıyordum gazdan da oturamıyordum delırcektım artıkAma sonra üzülme elinde 1 den fazla test varsa yap ozaman ama sabah ilk idrarla yap..
Bu arada bende deli gibi bat sormuşum orda yazmışsın zaten artık iyice uçtu kafa
Bu arada birde sorcaktim sana tuvalete hicmi cikamiyorsun yoksa az da olsa rahatlayabiliyirmusun.. bende de aynı durum varya onun için sordum
Elimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlasıAma sonra üzülme elinde 1 den fazla test varsa yap ozaman ama sabah ilk idrarla yap..
Bu arada bende deli gibi bat sormuşum orda yazmışsın zaten artık iyice uçtu kafa
Bu arada birde sorcaktim sana tuvalete hicmi cikamiyorsun yoksa az da olsa rahatlayabiliyirmusun.. bende de aynı durum varya onun için sordum
Önce negatif çıkıp sonra pozitif görenlerde var bence adetin geçmesini bekle canımÖyle moralim bozuldu ki var bakmak bile istemiyorum resme
Insallah ❤ Bende yaparim cunku neden yapmayayim evde 10 tane test var ovulasyonlarin yaninda gelmistiInsallah gun gectikce cizgi koyulasir, bugun aksamustu ki testim daha da belirgindi dunden. Artik randevuma gidene kadar test yaparimboylede deliyim
Ay yok olmuyor ya rabbim ne zaman nasip ederse dünki test ne kadar belirgindi bugün ki hayal kırıklığıÖnce negatif çıkıp sonra pozitif görenlerde var bence adetin geçmesini bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?