Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umidin kirilmasin canim, ekrangoruntusunu alip negatife cevirdim ama yine goremedim cizgi. Dur bakalim ben bat’i 11 gun gectikten sonra gordum, kim bilir

Kızlar bugün yazmıştım bugünde test yaptım ama maalesef negatif aslında çizgi var ama çok belirsiz ilişkinin üzerinden 12 gün geçti erken mi diyorum bat 11 i adete 4 gün var
Çizgi hemen mi çıktı yoksa saatler sonra mı.. ? Rahat ol bekle günün geçmesini birde öyle test yap .

hollandaca maalesef..ama instada @ministijl ismi. Kadin Turk, ama Turkce paylasimi cok az. Belki mesaj atabilirsin?
Oylemi holistic healer deyince ingilizce sandım .. tamam olsun sen zaten tercüme etmişsin sağol canım.. ilginç bilgiler ama birazda ürktüm benimde sanırım kalçama karnım soğuk ama emin degilim .. tabiki kesin değildir ama dikkat etmekte fayda var

Öyle düşünme kuzum hemen. Göğüs ağrısı herkeste olmaz diğer belirtiler gibi çoğu kişide değişiyor belirtiler
Bat 12 ocak bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken aslında ama dayanamicam sanırım en azından azıcık rahatlayım böyle delirir insan kendini dinleye dinleye yahu

İnshallah canım Rabbim gönlüne göre versin..aminnn

Bat 12 ocak bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken aslında ama dayanamicam sanırım en azından azıcık rahatlayım böyle delirir insan kendini dinleye dinleye yahu
Kız yapma busefer çıkmazsa boşu boşuna üzülürsün nezamandi senin bat

Kız yapma busefer çıkmazsa boşu boşuna üzülürsün nezamandi senin bat
12 ocak canım aslında pazar yapmayı düşünüyodum pazarı saymazsak bata 2 gün kala ama baya merak etmeye başladım, bide kafamda mı kuruyorum bilmiyorum ama kabızlık var belirtiler arasında normalde ben her regl öncesi ishalimsi bişey olurum hiç şaşmadı bekarlığımda da evliyken de

Ama sonra üzülme elinde 1 den fazla test varsa yap ozaman ama sabah ilk idrarla yap..

Bu arada bende deli gibi bat sormuşum orda yazmışsın zaten artık iyice uçtu kafa

Bu arada birde sorcaktim sana tuvalete hicmi cikamiyorsun yoksa az da olsa rahatlayabiliyirmusun.. bende de aynı durum varya onun için sordum

Kız var ozaman sendne birseyler senin nezamandi ya bat?
17 ocakta ama delırcem gıbı yedım kımyasal olandada kısır canım ıstemıstı boyle yemedım yemedım sonra bır sabah kısır dıye aglayarak uyandım bu evde kısır yıyemeyecekmıyım dıye aglaya aglaya kahvaltıda kısır yemıstım sonta test yaptım catlamadan sonrakı 4.gun bakalım yemesem bır kac gune yıne aglarmıydım acep bılemedım vallaa :)

bende dun oyleydım bugun duzeldı hıc cıkamıyordum gazdan da oturamıyordum delırcektım artık

Elimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlası çok zorlanıyorum tuvalet konusunda saatlerce tuvalette oturuyorum desem yeridir ara sıra yapabiliyorum ama bazen hiç olmuyo malesef

Insallah gun gectikce cizgi koyulasir, bugun aksamustu ki testim daha da belirgindi dunden. Artik randevuma gidene kadar test yaparim boylede deliyim
Insallah ❤ Bende yaparim cunku neden yapmayayim evde 10 tane test var ovulasyonlarin yaninda gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…