Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah alemsin ya vallaha bayıldım sana canım inşallah gönlünce olur varmı çocuk ilk mi olacak ..

Test yaomayi düşünüyormusub gerçi var bata ama böyle iştahla birşeyleri yemek istemen bir belirti gibi geldi bana.. genelde böyle değilsen tabi

Elimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlası çok zorlanıyorum tuvalet konusunda saatlerce tuvalette oturuyorum desem yeridir ara sıra yapabiliyorum ama bazen hiç olmuyo malesef
Aynı bende senin gibiyim

Yap bakalım sabah ozaman senin bat yakı
yine

Senle benim bat yakın benimki 14 daha erkende olabilir sonrada olabilir.. kız ikimizde hamile çıkarsak varya ömrüm boyunca unutmayacağım seni.. aynı belirtilerle birlikte filan vallaha hayatım boyunca unutmam çocuğuma mutlaka seni anlatacam

İşte böyle poziitfi olucakssiniz kızlar

Burnuma değişik koku gekiyor geçmiyor resmen odadaki her şeyi yıkadım anlamadım sadece oturma odasında yön var ama psikolojik mi anlamıyorum bata 1 hafta var daha var mı boylr bir şey yaşayan

Hahah ben de senipozitif olursa direkt söylerim zaten sana bat yakın ama çıkmayabiliyo yine de geç döllenme vs tonla ıvır zıvırı var belki de kuruntu yaptım bebiş diye Bakalım nasip

Hahah ben de senipozitif olursa direkt söylerim zaten sana bat yakın ama çıkmayabiliyo yine de geç döllenme vs tonla ıvır zıvırı var belki de kuruntu yaptım bebiş diye Bakalım nasip
Olsun canım çıkar çıkmaz .. bizde Şubat ayına hazirlanirikkk..

Model bozmk yok ozmaan sabah yap bakalım

Elimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlası çok zorlanıyorum tuvalet konusunda saatlerce tuvalette oturuyorum desem yeridir ara sıra yapabiliyorum ama bazen hiç olmuyo malesef
insallah bebektendır

ilk olacak ama bakalım bu sefer olacak mı kimyasal oldu bı

Senin gibi olup gebe olanlar da var.. yani öyle hemen kestirip atma
Şu yaptığım testlerin sayısını bile bilmiyorum hayal kırıklığı çabası inşallah vardır inşallah nasip rabbim ol derse olur ama insan gerçekten vücut değilde Beynen yoruluyor fazlasıyla

Şu yaptığım testlerin sayısını bile bilmiyorum hayal kırıklığı çabası inşallah vardır inşallah nasip rabbim ol derse olur ama insan gerçekten vücut değilde Beynen yoruluyor fazlasıyla
Haklısın ama şöyle düşün her ay bir şansın var zaten.. Rabbim hayırlısını nasib etsin ... Hayırlı zamanı O bilir .

bayandaki nemli ortamın dengesi bozulanca ph değeri bozulunca yani hormonal veya kimyasal nedenlerden kullanılan kimyasal madeller bir parfüm sabon falan rn basiti o ph dengeyi bozuyor ve o ortamdan hiç birşey geçemeden öldürüyor hepsin

sık ilişki iyi değil ki kaliteyi düşürüyor... burda çok okuyorum herkes aylardır denedim günlük gün aşırı iki günde bir diyenler ve neden olmuyor diyorlar.. kalite düşüyor çünkü kadınların depo erkekler fabrika bu ne demek kadınlar yumtalarlar rezervi ile doğar ve ergenlikten menapoza kadar aylık onu tüketir.. onlar ise her 65 günde yenilenen sistemleri var... yani fazla kafana takmayacan ve aşırıya kaçmamak lazım herseyin fazlası zarar zaten 5 günde yaşıyor yum haftasını biliyorsun zaten o haftada da bence en fazla 2 kere ki bir kere yeter eğer hiç sağlık sorunu yoksa.. yani düşünün burda okudum aşılama yapanlardan okudum onlarda 3 gün hiç birşey yapmamalarını söylüyor muş doktorları bu beni haklı gösterir...

ben
Tam pik değil dediler emin olamadım ilk defa kullandım bana yumurtlama olmuş çatlamış gibi geldi
bencede olmuş çünkü C çizgisi de çok koyu çıkmamış hepsinde sanırım bu testtin rengi çok koyu değil ve senin T çizgisi C den koyu inşaALLAH hamilelik nasip olur sana ve burdaki herkese bu ay

Ayyy hadi inşallah umarım aşermedir kız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Ay çok tatlısın ya çok yakında bende alıp yemek istiyorum..Valla instagramda takio ettipim diyet sayfaları kahavaltı tabaklarında hep avakoda var..orda özenip alıyım diyom ama yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…