Hakkimizda hayirlisi canim uzme kendini adet görene kadar umut var ❤Ay yok olmuyor ya rabbim ne zaman nasip ederse dünki test ne kadar belirgindi bugün ki hayal kırıklığı
Hakkimizda hayirlisi canim uzme kendini adet görene kadar umut var ❤
Hahahah alemsin ya vallaha bayıldım sana canım inşallah gönlünce olur17 ocakta ama delırcem gıbı yedım kımyasal olandada kısır canım ıstemıstı boyle yemedım yemedım sonra bır sabah kısır dıye aglayarak uyandım bu evde kısır yıyemeyecekmıyım dıye aglaya aglaya kahvaltıda kısır yemıstım sonta test yaptım catlamadan sonrakı 4.gun bakalım yemesem bır kac gune yıne aglarmıydım acep bılemedım vallaa :)
Aynı bende senin gibiyimElimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlasıçok zorlanıyorum tuvalet konusunda saatlerce tuvalette oturuyorum desem yeridir ara sıra yapabiliyorum ama bazen hiç olmuyo malesef
Hahah ben de seniAynı bende senin gibiyim
Yap bakalım sabah ozaman senin bat yakı
yine
Senle benim bat yakın benimki 14 daha erkende olabilir sonrada olabilir.. kız ikimizde hamile çıkarsak varya ömrüm boyunca unutmayacağım seni.. aynı belirtilerle birlikte filan vallaha hayatım boyunca unutmam çocuğuma mutlaka seni anlatacam
İşte böyle poziitfi olucakssiniz kızlar
Olsun canım çıkar çıkmaz .. bizde Şubat ayına hazirlanirikkk..Hahah ben de senipozitif olursa direkt söylerim zaten sana bat yakın ama çıkmayabiliyo yine de geç döllenme vs tonla ıvır zıvırı var belki de kuruntu yaptım bebiş diye Bakalım nasip
Senin gibi olup gebe olanlar da var.. yani öyle hemen kestirip atmaAy yok olmuyor ya rabbim ne zaman nasip ederse dünki test ne kadar belirgindi bugün ki hayal kırıklığı
insallah bebektendırElimde erken gebelik kaset test 4-5 farklı markanın birer testi var ne 1den fazlasıçok zorlanıyorum tuvalet konusunda saatlerce tuvalette oturuyorum desem yeridir ara sıra yapabiliyorum ama bazen hiç olmuyo malesef
ilk olacak ama bakalım bu sefer olacak mı kimyasal oldu bıHahahah alemsin ya vallaha bayıldım sana canım inşallah gönlünce olurvarmı çocuk ilk mi olacak ..
Test yaomayi düşünüyormusub gerçi var bata ama böyle iştahla birşeyleri yemek istemen bir belirti gibi geldi bana.. genelde böyle değilsen tabi
Şu yaptığım testlerin sayısını bile bilmiyorum hayal kırıklığı çabası inşallah vardır inşallah nasip rabbim ol derse olur ama insan gerçekten vücut değilde Beynen yoruluyor fazlasıylaSenin gibi olup gebe olanlar da var.. yani öyle hemen kestirip atma
Haklısın ama şöyle düşün her ay bir şansın var zaten.. Rabbim hayırlısını nasib etsin ... Hayırlı zamanı O bilir .Şu yaptığım testlerin sayısını bile bilmiyorum hayal kırıklığı çabası inşallah vardır inşallah nasip rabbim ol derse olur ama insan gerçekten vücut değilde Beynen yoruluyor fazlasıyla
İnşallah busefer sağlıklı bir gebelik olur..ilk olacak ama bakalım bu sefer olacak mı kimyasal oldu bı
Canım ovulasyon denedin mi hicGünler tutmuyor demekki
Ben tatile gittim burası yaz ama arada bakiyorum bay mesaj var etikette olmadı için bildirim gelmemiş.. ben mavişse yazmıştım iki hafta önce eşimin işin den dolayı pas geçtik bu ayı@Noxciyoj @yldzyzn @Sevm57 @hummy @Merco7555 @Arianaa @Efsanemine @by11zgl11 @beyzosh kızlar sizlerde herhangi bir belirti mi batlarımız aynı
bayandaki nemli ortamın dengesi bozulanca ph değeri bozulunca yani hormonal veya kimyasal nedenlerden kullanılan kimyasal madeller bir parfüm sabon falan rn basiti o ph dengeyi bozuyor ve o ortamdan hiç birşey geçemeden öldürüyor hepsinSelam kızçeler yeni yılda herkes hayırlısıyla bebiş haberi alır inşallah. Hamiş kalanlarda geri kalanlara dua etsin hamişin duası kabul olur. :) aralık ayında ilk denememiz olmadı bakalım ocak ayı ne olacak. Bu ay olursa 2 güne bir deneyecez bakalım ne olacak :) bu hamilelik işi de çok garip ya kist vs sorun yoksa sperm de 5 gün yaşıyorsa yumurtlamada da ilişki yaşandıysa ee neden olmuyor. İnsan hayret ediyor. Sanırım tamamen nasip kısmet. O yüzden inşallah bu ay hepimiz spermle yumurtamızı birleştirmeyi başarırız
sık ilişki iyi değil ki kaliteyi düşürüyor... burda çok okuyorum herkes aylardır denedim günlük gün aşırı iki günde bir diyenler ve neden olmuyor diyorlar.. kalite düşüyor çünkü kadınların depo erkekler fabrika bu ne demek kadınlar yumtalarlar rezervi ile doğar ve ergenlikten menapoza kadar aylık onu tüketir.. onlar ise her 65 günde yenilenen sistemleri var... yani fazla kafana takmayacan ve aşırıya kaçmamak lazım herseyin fazlası zarar zaten 5 günde yaşıyor yum haftasını biliyorsun zaten o haftada da bence en fazla 2 kere ki bir kere yeter eğer hiç sağlık sorunu yoksa.. yani düşünün burda okudum aşılama yapanlardan okudum onlarda 3 gün hiç birşey yapmamalarını söylüyor muş doktorları bu beni haklı gösterir...Aslında ben hem hayret ediyorum bu duruma dediğim gibi yumurtlamada ilişki olduysa sperm 5 gün yaşıyorsa olması lazım ama bende oğluma hamile kaldığımda en olması imkansız dediğim ayda hamile kaldım. Öncesindeki aylarda gün aşırı ilişkiler, ilişki sonrası yataktan kalkmamalar, bacakları kaldırmalar hepsini yaptığım halde olmadı. Bi kaç kerelik ilişkinin olduğu ay hiç özellikle bir şeyde yapmadığım halde hamile kalmıştım. Şuan iş arkadaşım hamile mesela. Kocası işi gereği başka yerde kısa süreli gelmişti tek ilişkide hamile kaldı o da oysaki önceleri kaç ay denemişti olmamıştı. Genelde hep en beklenmedik zamanda oluyor. Ama işte insan bi kere çocuğu olsun isteyince de kafasından atamıyor. Ben atamadım mesela ilk ay olmasına rağmen geçen ay.
bencede olmuş çünkü C çizgisi de çok koyu çıkmamış hepsinde sanırım bu testtin rengi çok koyu değil ve senin T çizgisi C den koyu inşaALLAH hamilelik nasip olur sana ve burdaki herkese bu ayTam pik değil dediler emin olamadım ilk defa kullandım bana yumurtlama olmuş çatlamış gibi geldi
Ay çok tatlısın yaAyyy hadi inşallah umarım aşermedirkız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?