İşte normal ilaçsız hiç Takip etmedim tam büyümeden çatlıyor olabilir benimkilerde uzun süre pik görülürse kullanmak daha iyi sanirimonu yemenın zamanı soyle eger testte yumurtlama gordun 2 gun ust uste 3 gune devam edıyor 3 gunde yıyorsun cat catlıyor
Canım adetin ne zaman bende pko değilde hafif yumurta tembelliği var demişti erken mi çatlıyor ne öyle galiba, ilaçsız da hiç yumurta takibi yaptırmadim o yüzden bilemiyorumCanım bende de pco var ben yumurtlamadan önce de biraz yedim pik görünce baya yedim yani bilmiyorum ama gebelik testim silik çizgi çıktı ve çatlama ağrısını ilk defa bu kadar hissetmistim
İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsinben
bencede olmuş çünkü C çizgisi de çok koyu çıkmamış hepsinde sanırım bu testtin rengi çok koyu değil ve senin T çizgisi C den koyu inşaALLAH hamilelik nasip olur sana ve burdaki herkese bu ay
Bekle canin regl günü tekrarlarsin inşallah vardirKızlar sabah kalktım testi yapıp uyudum kalkınca bi baktım hafif çizgi var. Şimdiye kadar 100 tane test yapmışımdır hiç olmamıştı böyle. Bata 3-4 gün var . Sizce olma ihtimsli var mı
Benimde öyle olur genelde ordan anlarım regl geldiğini ama aşılama yaptırdığım zaman kabızlık çektim resmen ama boş çıktı yine12 ocak canım aslında pazar yapmayı düşünüyodum pazarı saymazsak bata 2 gün kala ama baya merak etmeye başladım, bide kafamda mı kuruyorum bilmiyorum ama kabızlık var belirtiler arasında normalde ben her regl öncesi ishalimsi bişey olurum hiç şaşmadı bekarlığımda da evliyken de
Canım bata 6 7 gün varken çıkanda var günü geçmesine rağmen çıkmayanda. Geç döllenmesi ıvırı zıvırı derken hiç belli olmuyor. Sen umudunu kaybetme bekle bakalım bi günü geçsin inşallah vardırGünaydın kızlar 28 aralık yumurtam çatladı döngüm26-27 gün beklenen bat 11 ocak dün akşam birşey dürttü evde son kaset test vardı yaptım negatif olsa çıkarmıydı acaba yada erken mi yaptım ki
Ben hep spermde sorun çıkmadı diye yumurtlama günlerinde her gün denedim hiç tutmadı. Aşılama zamanında da 1 ay arı sütü propolis polen karışımı yemiştik eşimle, aşılama zamanı biraz erkene alındı birden yumurtam geliştiği için ama 36 saat beklemeyle 95 milyon çıktı sperm. Belki de kullandigimizinda faydası olmuştur. Bu ay artık 2 günde bir deniyorum bakalım ne olacaksık ilişki iyi değil ki kaliteyi düşürüyor... burda çok okuyorum herkes aylardır denedim günlük gün aşırı iki günde bir diyenler ve neden olmuyor diyorlar.. kalite düşüyor çünkü kadınların depo erkekler fabrika bu ne demek kadınlar yumtalarlar rezervi ile doğar ve ergenlikten menapoza kadar aylık onu tüketir.. onlar ise her 65 günde yenilenen sistemleri var... yani fazla kafana takmayacan ve aşırıya kaçmamak lazım herseyin fazlası zarar zaten 5 günde yaşıyor yum haftasını biliyorsun zaten o haftada da bence en fazla 2 kere ki bir kere yeter eğer hiç sağlık sorunu yoksa.. yani düşünün burda okudum aşılama yapanlardan okudum onlarda 3 gün hiç birşey yapmamalarını söylüyor muş doktorları bu beni haklı gösterir...
Bayatlamayı bende duymuştum canım genelde eşinizde sperm problemi yoksa gün aşırı ilişki öneriyorlar diye biliyorum bendeBen hep spermde sorun çıkmadı diye yumurtlama günlerinde her gün denedim hiç tutmadı. Aşılama zamanında da 1 ay arı sütü propolis polen karışımı yemiştik eşimle, aşılama zamanı biraz erkene alındı birden yumurtam geliştiği için ama 36 saat beklemeyle 95 milyon çıktı sperm. Belki de kullandigimizinda faydası olmuştur. Bu ay artık 2 günde bir deniyorum bakalım ne olacak
Bu arada sperm de cok bekleme olduğunda ya 5 gün ya 7 gündü hatırlamıyorum bayatliyor deniyor çoğu yerde çok bekletmemekte lazim
Evet 3. Gün pikbgörünce kullan havucu önemli. olan buİşte normal ilaçsız hiç Takip etmedim tam büyümeden çatlıyor olabilir benimkilerde uzun süre pik görülürse kullanmak daha iyi sanirim
Ovulasyonla takip ediyor musun kuzum?Kızlar hafif yumurta tembelliğinde havuç tüketilirse daha da erken çatlamaz mi? Pko gibi yani
İnşallah busefer sağlıklı bir gebelik olur..İnşallah
Ben sürekli ilaç kullanırken Takip ettim yumurta büyüdüğünden itibaren her gün denemiştim kaçırmayalım diye. Şimdi iki gunde bir yanı gün aşırı denedik canimBayatlamayı bende duymuştum canım genelde eşinizde sperm problemi yoksa gün aşırı ilişki öneriyorlar diye biliyorum bende
Evet şuna var ama testi tekrarla hani kanda 2 günde bir artıyorya onun gibi giderek koyu olması önemli yada kan İle takip et hangisi kolausa hayırlı olsunKızlar sabah kalktım testi yapıp uyudum kalkınca bi baktım hafif çizgi var. Şimdiye kadar 100 tane test yapmışımdır hiç olmamıştı böyle. Bata 3-4 gün var . Sizce olma ihtimsli var mı
Evet 3. Gün pikbgörünce kullan havucu önemli. olan bu
Ovulasyonu sadece iki ay kullandım onda da doktor takibinde ilaç almistim canlar.Ovulasyonla takip ediyor musun kuzum?
Eğer ovulasyonla takip ediyorsan günde 1 tane havuç tüket fazlası hemen catlatiyor
Tabi erken bak senin gününü ben söyleyin 11 gün olmuş 6 gün sonra sabah ilk idrarla yap olur muGünaydın kızlar 28 aralık yumurtam çatladı döngüm26-27 gün beklenen bat 11 ocak dün akşam birşey dürttü evde son kaset test vardı yaptım negatif olsa çıkarmıydı acaba yada erken mi yaptım ki
Prodoctor marka mıydı bu. Sabah ben de bu marka ile yaptım aynı şekilde çıktı inş vardır ikimizindrKızlar merhaba
29 yumurtlama 30 u çatlama oldu bugün test yapmak istedim erken gebelik testi fakat ilk idrarla değildi ikinci çizgiyi sizlerde görebiliyor musunuz yada erken mi yaptım ?
Eki Görüntüle 2983893 Eki Görüntüle 2983894
Çünkü sen geç yumurtlamışsın geç döllenme olur olduysa oda geç çıkar bat tarihin değişirken o nedenle 6 gün sonra sabah hadi bakalımTabi erken bak senin gününü ben söyleyin 11 gün olmuş 6 gün sonra sabah ilk idrarla yap olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?