- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ay çok tatlısın yaçok yakında bende alıp yemek istiyorum..Valla instagramda takio ettipim diyet sayfaları kahavaltı tabaklarında hep avakoda var..orda özenip alıyım diyom ama yine yok
Valla bu hesaplamalarla hemencecik olması lazım gibi geliyor insanaBen sürekli ilaç kullanırken Takip ettim yumurta büyüdüğünden itibaren her gün denemiştim kaçırmayalım diye. Şimdi iki gunde bir yanı gün aşırı denedik canim
Kacirsakta icerde 3 4 gün yaşıyor zaten pek kacacagini da sanmiyorum
bayatlıyor mu!! yok güzelim o sürekli yenilenen birşey ki zatenBen hep spermde sorun çıkmadı diye yumurtlama günlerinde her gün denedim hiç tutmadı. Aşılama zamanında da 1 ay arı sütü propolis polen karışımı yemiştik eşimle, aşılama zamanı biraz erkene alındı birden yumurtam geliştiği için ama 36 saat beklemeyle 95 milyon çıktı sperm. Belki de kullandigimizinda faydası olmuştur. Bu ay artık 2 günde bir deniyorum bakalım ne olacak
Bu arada sperm de cok bekleme olduğunda ya 5 gün ya 7 gündü hatırlamıyorum bayatliyor deniyor çoğu yerde çok bekletmemekte lazim
Ay inş vardırEvet şuna var ama testi tekrarla hani kanda 2 günde bir artıyorya onun gibi giderek koyu olması önemli yada kan İle takip et hangisi kolausa hayırlı olsun
Hadi bakalım güzel koyu çizgiler dilerimAy inş vardırher gün test yapıyım o zaman teşekkürler
Canım bayat ekmek gibi bayatlama değil tabikibayatlıyor mu!! yok güzelim o sürekli yenilenen birşey ki zatenrahimde 5-7 gün canlı kalıyor o bile bebek yapa biliyor ne yani bayat bebek mi oluyor hem diyelim bekleyenler bayatladı saniyde 1500 tane üretiliyor onların biri bile yet
Yok ya tabiri öyle o yüzden hahahbayatlıyor mu!! yok güzelim o sürekli yenilenen birşey ki zatenrahimde 5-7 gün canlı kalıyor o bile bebek yapa biliyor ne yani bayat bebek mi oluyor hem diyelim bekleyenler bayatladı saniyde 1500 tane üretiliyor onların biri bile yet
Teşekkür ederim canımCanım bata 6 7 gün varken çıkanda var günü geçmesine rağmen çıkmayanda. Geç döllenmesi ıvırı zıvırı derken hiç belli olmuyor. Sen umudunu kaybetme bekle bakalım bi günü geçsin inşallah vardır
teşekkür ederim cevabınız için öyle yapayım inşallah bu ay herkes güzel haberler alsınTabi erken bak senin gününü ben söyleyin 11 gün olmuş 6 gün sonra sabah ilk idrarla yap olur mu
Bak sen instgrama git @birgebeningünlüğü yaz Ovulasyon kiti al muhteşem pco olanlar için çok iyi bir şey çünkü tam gününü biliyorsun istersen aylarca yumurtlama yumurtladıgın an yakalıyorsun gününüü bir de önünü yumurta tetikleyen masajı adet söktürücü masajı doğurganlık masajı efsane yapıpta sonuç almayan bilmiyorum ben onun sayesinde yumurtluyorum bendede pco var ama hiç ilaç kullanmadım açıkçası dilerim ki şuan gebesin ama bir aksilik olursa adres belli şekerim kaç tüp bebekten dönen var aç oku sayfadaki gebelik haberleriniOvulasyonu sadece iki ay kullandım onda da doktor takibinde ilaç almistim canlar.
O yüzden normal yumurta takibi de hiç yaptırmadım doktor hafif yumurta tembelliği var demişti, sanırım tam büyümeden çatlıyor olabilir, catlamasinda hiç sorun olmadı çünkü, hafif büyümesinde sıkıntı var
Buna da yürüyüş iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum onu denemek istiyorum
o kulaktan duymalari boşver madem oyle mujdemi isterim bak ne diyor bu yaziyi oku bakYok ya tabiri öyle o yüzden hahahuzun sure boşalma olmadığı zaman spermler ölüyormuş ben çoğu yerden böyle duymuştum
Valla bu hesaplamalarla hemencecik olması lazım gibi geliyor insananasip işte İnşallah bu yıl bize uğurlu gelir güzel haberler alırız canım
Uzun süre beklemede kalitesi düşüp ölüyor spermler diye duydum baya yerde bende. Doktor bana aşılamam normalde cumartesi olacaktı çarşamba ilişki olsun demişti, benimde erken gelişince cuma günü oldum aşilamayi sorun yok demişti belkide spermde bi az sayı olmamasından dolayı.Canım bayat ekmek gibi bayatlama değil tabikinasıl çok sık ilişkide kalitesi düşüyorsa bekleyince de o şekilde kalitesi düşüyor diyoruz sonuçta vücuttan atılmadan yenilenmez zaten erkekler bu yüzden bizim için ihtiyaç diyip duruyorlar ya çıkması lazım onun vücuttan içinde kalırsa nasıl yenilensin
Ben o kadını duydum ama 3 4 yıl önce buralarda bilgi edinen biriymiş, yani bisey bilmeyip buralardan soruyormuş pek guvenememistim. Benim cikolata kistim var pkom yok ama daha dün konuştuk çikolata kisti olan kadın o masaji yapıp kisti patlamış.Bak sen instgrama git @birgebeningünlüğü yaz Ovulasyon kiti al muhteşem pco olanlar için çok iyi bir şey çünkü tam gününü biliyorsun istersen aylarca yumurtlama yumurtladıgın an yakalıyorsun gününüü bir de önünü yumurta tetikleyen masajı adet söktürücü masajı doğurganlık masajı efsane yapıpta sonuç almayan bilmiyorum ben onun sayesinde yumurtluyorum bendede pco var ama hiç ilaç kullanmadım açıkçası dilerim ki şuan gebesin ama bir aksilik olursa adres belli şekerim kaç tüp bebekten dönen var aç oku sayfadaki gebelik haberlerini
Gerçekten öyle doktorların gebeliğe ihtimal vermediği insanların oluveriyor bazen nasipte varsa bir şekilde Allah veriyorUzun süre beklemede kalitesi düşüp ölüyor spermler diye duydum baya yerde bende. Doktor bana aşılamam normalde cumartesi olacaktı çarşamba ilişki olsun demişti, benimde erken gelişince cuma günü oldum aşilamayi sorun yok demişti belkide spermde bi az sayı olmamasından dolayı.
Aynen bir sürü hesaplama ilaç vs kullanıyoruz ama nasip işte herseyden önce
Daha simdi gördüm 7 yıldır bebekleri olmayan çift 2022ye 4uz bebekleriyle girmişlerhersey Allahtan
Bu sefer öyle deniycem zaten ama doktorumda o tarz konuştuğu için ben öyle demiştimo kulaktan duymalari boşver madem oyle mujdemi isterim bak ne diyor bu yaziyi oku bak
Yani, ne kadar uzun süre sperm birikirse, tek bir boşalmada sperm sayısınız o kadar yüksek olacaktır.
Çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız, cinsel ilişki arasında birkaç gün beklemek, gebelik elde etme şansınızı arttırabilir.
sen beni dinle adetten sonra hiç birşey yapma ne zaman yumurta akı gördün yap bebeğini
Sperm Üretimi ve Sperm Yenilenme Döngüsü
Sperm üretimi ve sperm yenilenme döngüsü hakkında detaylı bilgis sayfamızda.www.bulenttiras.com
bak işte hep yanlış bilgiler bak oku bunu sende şok olacaksınCanım bayat ekmek gibi bayatlama değil tabikinasıl çok sık ilişkide kalitesi düşüyorsa bekleyince de o şekilde kalitesi düşüyor diyoruz sonuçta vücuttan atılmadan yenilenmez zaten erkekler bu yüzden bizim için ihtiyaç diyip duruyorlar ya çıkması lazım onun vücuttan içinde kalırsa nasıl yenilensin
Bizim 18 ay oldu evlenir evlenmez çikolata kistimi öğrenince hemen başlamıştık, siz ne zamandır deniyorsunuz inşallah bu ay hepimizin yüzü gülerde toplu olarak anneler grubuna geçeriz inşallahGerçekten öyle doktorların gebeliğe ihtimal vermediği insanların oluveriyor bazen nasipte varsa bir şekilde Allah veriyorsiz ne zamandır istiyorsunuz bebiş
Gerçekten öyle doktorların gebeliğe ihtimal vermediği insanların oluveriyor bazen nasipte varsa bir şekilde Allah veriyorsiz ne zamandır istiyorsunuz bebiş
bu bir tesadüf mu saniyorsunuz doktorların çoğu para göz olmuş insanların moralini sıfıra indirip tüp bebek için yönlendiriyor ama o dönem yapilan takviye normal çoğul bebekler bile yapıyor çok okudum burda tüp bebek denerken hamile kalanlarıUzun süre beklemede kalitesi düşüp ölüyor spermler diye duydum baya yerde bende. Doktor bana aşılamam normalde cumartesi olacaktı çarşamba ilişki olsun demişti, benimde erken gelişince cuma günü oldum aşilamayi sorun yok demişti belkide spermde bi az sayı olmamasından dolayı.
Aynen bir sürü hesaplama ilaç vs kullanıyoruz ama nasip işte herseyden önce
Daha simdi gördüm 7 yıldır bebekleri olmayan çift 2022ye 4uz bebekleriyle girmişlerhersey Allahtan
emin ol tutacak en az 3 gün ara bebek için en iyisi ya bide böyle düşün belki yumurta dlnyo aşırıya kaçırıldı için tutunamıyor o yumurta da darlaniyor zaman vermek lazım yaw tutunsunBu sefer öyle deniycem zaten ama doktorumda o tarz konuştuğu için ben öyle demiştimdoktor da bana hep gün aşırı dedi, bende kaçırmayalım diye her gün denemiştim. Bu sefer gün aşırı denedik, olmazsa diğer ayda 3 4 günde deneriz fazlasını da adam darliyor
Okudum canımda aslında burası da çok farklı bir şey söylemiyor gün aşırı demiyorda bir kaç gün arayla değerlendirin diyor senin dediğini ben sadece ovülasyonda bir ya da iki kez değerlendirin şeklinde anladım ve onu yanlış bulduğum için yazdım. Zaten bu yazıda da ovülasyon zamanı sadece bir ya da iki kez değerlendirin demiyor. Olacağı varsa zaten tekte de oluyor da iştebak işte hep yanlış bilgiler bak oku bunu sende şok olacaksın
Sperm Üretimi ve Sperm Yenilenme Döngüsü
Sperm üretimi ve sperm yenilenme döngüsü hakkında detaylı bilgis sayfamızda.www.bulenttiras.com
Bizim evleneli 1 buçuk yıl oldu ama daha yeni karar verdik Aralık ayında başladık daha yeni bizimBizim 18 ay oldu evlenir evlenmez çikolata kistimi öğrenince hemen başlamıştık, siz ne zamandır deniyorsunuz inşallah bu ay hepimizin yüzü gülerde toplu olarak anneler grubuna geçeriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?