Perşemde test yaptım negatif hala ne adet oldum ne ağrım var canım pazartesiye kadar olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum
Ya birde o var tabi bazı doktorlar işi tamamen ticarete döküyor işin kolayına kaçıp tüp bebeğe yönlendiriyorlarbu bir tesadüf mu saniyorsunuz doktorların çoğu para göz olmuş insanların moralini sıfıra indirip tüp bebek için yönlendiriyor ama o dönem yapilan takviye normal çoğul bebekler bile yapıyor çok okudum burda tüp bebek denerken hamile kalanları
Şimdi hatırladım da aile yanına gidip yatılı olduğumuz aylarda da uzun süre beklemeli olup öyle denemiştik yine tutmamisti. Hafta da 1 yada 2 kere gibi. Yok yok benimki isterse 10 gün beklesin sorun bende maalesef, çikolata kistim var o yüzdenemin ol tutacak en az 3 gün ara bebek için en iyisi ya bide böyle düşün belki yumurta dlnyo aşırıya kaçırıldı için tutunamıyor o yumurta da darlaniyor zaman vermek lazım yaw tutunsuninşaALLAH rabbim herkese gönlüne göre versin ve kavuştursun bebeklerine
Progestan a hangi günler bakılıyor canım doktorlarım hiç baktırmadı ben de merak ediyorum çatlayıp çatlamadığınıBizde bu ay aşılama düşünmüştük eşimle ama 5 yumurta olunca.Siz progesteron baktirdiniz mi yumurtaların çatlayıp catlamadigini kontrol etti mi doktorunuz.3 tanesi kendiliğinden çatladı ayrı günlerde.âdetin 21.günü bugün iki tanesi içinde çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 10 gününden itibaren de 2 günde bir kontrole gittim hep takip ederek bu ay benim doktorum ayrı bir titiz davrandı adetin 3-6-10 günü lh baktirdim kanda devam ettik yarın progesteron baktiricam birde haftaya baktiricam
Ayrıca, eşinizin yumurtlamasından bir hafta önce, boşalmaktan kaçınarak şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bu sayede, eşinizin en doğurgan günlerinde sperm sayınızı en üst seviyeye çıkaracaktır.Okudum canımda aslında burası da çok farklı bir şey söylemiyor gün aşırı demiyorda bir kaç gün arayla değerlendirin diyor senin dediğini ben sadece ovülasyonda bir ya da iki kez değerlendirin şeklinde anladım ve onu yanlış bulduğum için yazdım. Zaten bu yazıda da ovülasyon zamanı sadece bir ya da iki kez değerlendirin demiyor. Olacağı varsa zaten tekte de oluyor da işte
Olsun bi problem yoksa olur Allahin izniyle. Normalde bende istemiyordum evlilige alışmak için ama ilk aylardan sürpriz oldu bize de. Bu kistte malum her türlü ihtimali var, bekletmek istemedim doktor da beklemek istemedi çoğu şeyi denedim 1 yılda. 6 ayını kendimiz denemiştikBizim evleneli 1 buçuk yıl oldu ama daha yeni karar verdik Aralık ayında başladık daha yeni bizimben hemen olur sanıyordum hiç bilmiyordum böyle hemen olmadığını bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek
Allah öyle doktorlarla karşılaştırmasın hiç birimizi ama maalesef kadın doğumda çoğu doktor böyleYa birde o var tabi bazı doktorlar işi tamamen ticarete döküyor işin kolayına kaçıp tüp bebeğe yönlendiriyorlar
ee senin ki büyük değil di demiştin ayrıca stres yapmaya devam ediyorsun cikolata kistini okumuştum biraz zor ve tek tedavisi hamile kalmak mış ama oda hamileliği zorlaştırıyor benim bir tanıdım vardı onun ki amaliyatla alınmıştı ama hemden çocuğu oldu şimdi iki çocuğu varŞimdi hatırladım da aile yanına gidip yatılı olduğumuz aylarda da uzun süre beklemeli olup öyle denemiştik yine tutmamisti. Hafta da 1 yada 2 kere gibi. Yok yok benimki isterse 10 gün beklesin sorun bende maalesef, çikolata kistim var o yüzden
Benimki de ne bu sürekli bakıyorsun diyor anlatıyorum Allah Allah diyip şaşırıyorKızlar bu grup bana çok iyi geliyor hem bilgi açısından hem de inanin eğleniyorum çokça.Hepinizden Allah razı olsun. Eşim diyor ki aha benim hatun yine siritmaya başladı
Evet büyük değil 3 cm şükürler olsun ve büyümüyor. Büyük olmadığı için de doktorlar biseye yanaşmıyor, daha dün doğum kontrol hapını sordum gerek duysam veririm sana vs. Diye çıkıştıee senin ki büyük değil di demiştin ayrıca stres yapmaya devam ediyorsun cikolata kistini okumuştum biraz zor ve tek tedavisi hamile kalmak mış ama oda hamileliği zorlaştırıyor benim bir tanıdım vardı onun ki amaliyatla alınmıştı ama hemden çocuğu oldu şimdi iki çocuğu var
O zaman havuç yerine incir ye canım havuc yumurtanin catlamasinda cok etkilir incir/kavrulmamis kabak cekirdegi ve avakado sağlıklı yumurta ve büyümesinde etkiliOvulasyonu sadece iki ay kullandım onda da doktor takibinde ilaç almistim canlar.
O yüzden normal yumurta takibi de hiç yaptırmadım doktor hafif yumurta tembelliği var demişti, sanırım tam büyümeden çatlıyor olabilir, catlamasinda hiç sorun olmadı çünkü, hafif büyümesinde sıkıntı var
Buna da yürüyüş iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum onu denemek istiyorum
Avokado tüketmeye yeni başladım kabak çekirdeğini de duymamıştım deneyeyim çok tesekkurlerO zaman havuç yerine incir ye canım havuc yumurtanin catlamasinda cok etkilir incir/kavrulmamis kabak cekirdegi ve avakado sağlıklı yumurta ve büyümesinde etkili
Canım benim hiç moralini bozma zamanı gelmemiş demek ki daha öyle düşün en hayırlı zamanda nasip eder AllahOlsun bi problem yoksa olur Allahin izniyle. Normalde bende istemiyordum evlilige alışmak için ama ilk aylardan sürpriz oldu bize de. Bu kistte malum her türlü ihtimali var, bekletmek istemedim doktor da beklemek istemedi çoğu şeyi denedim 1 yılda. 6 ayını kendimiz denemiştik
Birazda çocukluğumdan beri süren ara ara problemlerim oldugu için kadın hastalıklarından o yüzden biraz stresteyim, ya hiç olmazsa gibi. Ama olacak oldugunda her şekilde oluyor bunu her zaman görüyoruz
Rica ederim canim,kuru bakliyatlar(kuru fasulye/nohut) ispanak,brokoli bunlari da tuketirsen fayda görürsünAvokado tüketmeye yeni başladım kabak çekirdeğini de duymamıştım deneyeyim çok tesekkurler
Aynen öyle bi problem çıkmasa yeni deneyecektim zaten planlar öyleydi, aşılamadan sonra bi problem çıkmayınca ve tekrar hsg çektirdim onda da sorun çıkmayınca içim rahatladı bi müddet normal yoldan deneyeceğim. Allah gönlümüzdeki hayırlı kılsın hepimize de kısa zamanda nasip etsin insallahhCanım benim hiç moralini bozma zamanı gelmemiş demek ki daha öyle düşün en hayırlı zamanda nasip eder Allah
Benimde öyle ya, sağda çikolata kisti var hep ordan gelişiyor aslında sol taraf temiz olan yer 1 buçuk yılda daha 2 3 kere geliştiğini gördüm doktor takibinde. Bu ay bende hsg çektirdim 2. Kez birde femaraya başlamıştım 18mm bir tane yumurtam oluşmuş hangi taraftan diye sormadım da arrik gereksiz strese girmek istemiyorumRica ederim canim,kuru bakliyatlar(kuru fasulye/nohut) ispanak,brokoli bunlari da tuketirsen fayda görürsün
Ben femara kullanirken tukettim hepsini büyümeyen yumurtam 23-24 biri 14 olmuştu sağ cok tembel teneke
Okudum bunları canım anlamamı engelleyecek düzeyde bir tıbbi terimde görmedim zaten. Benim anlatmak istediğim şey şu. Hiç ilişki olmadan sadece ovülasyon zamanı oluşacak tek ya da iki ilişki gebe kalmayı kolaylaştırmaz (Allah verdikten sonra her koşulda oluyor orası ayrı tabiki) Her gün her gün ilişkinin önerilmediğini de biliyorum özellikle eşte bir sperm problemi varsa ovülasyon zamanına yoğunlaşılıp öncesinde ilişki önerilmediğini de biliyorum. Attığınız yazıda zaten benim hayır öyle değil böyle diyebileceğim bir şey yok gayet mantıklı bir şekilde açıklanmış bir yazı zaten bu konuda bilir kişide değiliz doktor değiliz sonuçta. Ama yine tekrar ediyorum benim kafama yatmayan şey yumurtlama gününe kadar sperm biriksin diye bekletmek (1 hafta öncesinden bekletilmesinden bahsetmiyorum bu arada) diğer günler ilişki yaşanmadan sadece ovülasyonda bir ya da iki ilişki benim kafama yatmıyor çünkü uzun süre bekletmek bana mantıklı gelmiyor zaten doktorlarda bunu önermiyor geneli gün aşırı ya da haftada 2 3 şeklinde öneriyor kafama göre de bana mantıklı gelmiyor demiyorum yani (yine açıyorum parantezi yanlış anlaşılmasın diye 1 hafta değil bekletmekten bahsettiğim yumurtlama zamanından yumurtlama zamanına bekletmekten bahsediliyorum)Ayrıca, eşinizin yumurtlamasından bir hafta önce, boşalmaktan kaçınarak şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bu sayede, eşinizin en doğurgan günlerinde sperm sayınızı en üst seviyeye çıkaracaktır.
Diğer yandan, daha sık boşalma, tek bir boşalma sırasında sperm sayısını azaltabilir. Bu durum, eşinizi hamile bırakma şansınızı düşürebilir.
burda diyor canım onu geveleyerek diyor zaten tippi terimler kullanıyor
he bilirim öyle doktorları bilgisiz hasta onların favorileri bana da denk gelmişti hamileyken ilacın dozu artırıyor guya ama azaltı bende uyardım (iibf okudum rakamlar benim işim) hadi ya deyip 5 dk heasplamaya oturdu ve aa evet doğru deyip düzeltiEvet büyük değil 3 cm şükürler olsun ve büyümüyor. Büyük olmadığı için de doktorlar biseye yanaşmıyor, daha dün doğum kontrol hapını sordum gerek duysam veririm sana vs. Diye çıkıştı
Halbuki amacım bilgi edinmekti sadece
Birde hafif yumurta tembelliği var demişti geçen sene.
Ameliyattan sonra da tekrarlama olasılığı yüksek olduğu için ve benimde küçük olduğu için hiç biseye yanasmiyorlar
Bu şekilde deniyorum
Kistim sağ yumurtalıkta genelde de hep ordan gelişiyor, soldan 1 buçuk yilda daha 2 3 kez geliştiğini gördüm belki de bu yüzden tutmuyor
O kısımda var belki tembellik nasıl düzeltebilirim bilemedim yürüyüşe başlamayı dusunuyorum
Amiin canım inşallah gönlümüzden geçeni nasip eder RabbimAynen öyle bi problem çıkmasa yeni deneyecektim zaten planlar öyleydi, aşılamadan sonra bi problem çıkmayınca ve tekrar hsg çektirdim onda da sorun çıkmayınca içim rahatladı bi müddet normal yoldan deneyeceğim. Allah gönlümüzdeki hayırlı kılsın hepimize de kısa zamanda nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?