- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.945
- 248
- 37
Aaaa bak sana dedim ben .. hemen regl Olcan diye kendini damgaladin.. daha olmadın ama insanlar regl üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakıyor testlere anca çıkıyor sen çok erken konuştun be canımMy_Moonlight06 canım test yaptım hatta baya kötü yorum gördüğüm için biri hakkında güvenmeyip iki tane yaptım tertemiz bir negatif aldım vücudum benle oyun oynuyo sanırım regl olcam
Ya burda arkadasinda 8cmlik kisti doğum kontrol hapiyla geçmiş de o yüzden sormak istemiştim neyse zaten büyümüyor, temiz olan yumurtalikta tembellik var orayı çalıştırmak lazımhe bilirim öyle doktorları bilgisiz hasta onların favorileri bana da denk gelmişti hamileyken ilacın dozu artırıyor guya ama azaltı bende uyardım (iibf okudum rakamlar benim işim) hadi ya deyip 5 dk heasplamaya oturdu ve aa evet doğru deyip düzeltiama senin doktor haklı yani bebek planın ortasında da olmaz sonuçta o ilacı kullanan zaten normale dönmeleri 6 ay sürüyor... ya en komikte biz bunu konuşurken sen hamile çıkıyormuşsun inşaALLAH
Evet var orda silik çizgi inşallah hamişsindir..Kızlar sabah kalktım testi yapıp uyudum kalkınca bi baktım hafif çizgi var. Şimdiye kadar 100 tane test yapmışımdır hiç olmamıştı böyle. Bata 3-4 gün var . Sizce olma ihtimsli var mı
Batı beklicem bakalım bat şöyle 3-5 gün geçerse yinelerim testiAaaa bak sana dedim ben .. hemen regl Olcan diye kendini damgaladin.. daha olmadın ama insanlar regl üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakıyor testlere anca çıkıyor sen çok erken konuştun be canım
Boşver gelişen gelismissin strese sokma kendini sakın,sal gitsinBenimde öyle ya, sağda çikolata kisti var hep ordan gelişiyor aslında sol taraf temiz olan yer 1 buçuk yılda daha 2 3 kere geliştiğini gördüm doktor takibinde. Bu ay bende hsg çektirdim 2. Kez birde femaraya başlamıştım 18mm bir tane yumurtam oluşmuş hangi taraftan diye sormadım da arrik gereksiz strese girmek istemiyorum
Çok teşekkürler not alicam denicem mutlaka
hadi inşâALLAH olur bu ay sen kendini stres etme ve stres olunca buraya yaz eşine yansıtma.. hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAHYa burda arkadasinda 8cmlik kisti doğum kontrol hapiyla geçmiş de o yüzden sormak istemiştim neyse zaten büyümüyor, temiz olan yumurtalikta tembellik var orayı çalıştırmak lazım
Ayy ayy inşallah daha dün catlatma iğnesini attım bakalım ne olacak
Aynen bende aşılama yaparken dozu hesaplamaya çalışıyor doktor dayanamadım söyledim pat diye bende aynı tepkiyi almistim, tabi doktor aşırı kalabalık kafa karışması normal
14 Ocak kuzumAaa kesinlikle görünüyor...çok hafif ama belli.. Hadi inşallah yarın sabah ilk idrarla yap başka varsa.. yoksa bekle biraz daha.. senin bat ne zaman ?
Ayyy inşallah kuzum yA senin bat ne zamanProdoctor marka mıydı bu. Sabah ben de bu marka ile yaptım aynı şekilde çıktı inş vardır ikimizindr
Allah razı olsun bacım.. kesinlikle katılıyorum sabır ve dua ile inşaallah olacaktır.. ve cocka istiğfar etmek gerekZekeriya (a.s.), Allah’a dua edip kendisine çocuk ihsan etmesini istemişti:
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ “(Ey Peygamberim!) Zekeriya’yı da (an). O, Rabbine; ‘Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)’ diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)
Kızlar herseyden önemlisi Allah’tan istemektir tabiki doktorlara gidip elimizden geleni yapacağız ama dua etmeyide unutmayalım.. Hz.Zekeriya’nın duasını bizde okuyalım inanalımAllahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaa var gibi bir tane daha varsa yapsanaKızlar sabah kalktım testi yapıp uyudum kalkınca bi baktım hafif çizgi var. Şimdiye kadar 100 tane test yapmışımdır hiç olmamıştı böyle. Bata 3-4 gün var . Sizce olma ihtimsli var mı
3-4 gün sonra benim bat canımAyyy inşallah kuzum yA senin bat ne zaman
Dişçilerin işlemden önce sıktığı uyuşturucu spreyden sık anca öyle yersinAyyy hadi inşallah umarım aşermedirkız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Evet kesinlikle doğru.. hatta araştırmalarda aynı gün ikinci bir ilişkide sperm sayısı fazla ve daha hızlı olduğunu tespit etmişlerYok ya tabiri öyle o yüzden hahahuzun sure boşalma olmadığı zaman spermler ölüyormuş ben çoğu yerden böyle duymuştum
Testin varsa atabilir misin lütfen3-4 gün sonra benim bat canım
Ben âdetin 21 günü baktiriyorum ama yumurta catladiktan 8 gün sonra baktiranda varProgestan a hangi günler bakılıyor canım doktorlarım hiç baktırmadı ben de merak ediyorum çatlayıp çatlamadığını
30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testinCanım adetin ne zaman bende pko değilde hafif yumurta tembelliği var demişti erken mi çatlıyor ne öyle galiba, ilaçsız da hiç yumurta takibi yaptırmadim o yüzden bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?