Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 canım test yaptım hatta baya kötü yorum gördüğüm için biri hakkında güvenmeyip iki tane yaptım tertemiz bir negatif aldım vücudum benle oyun oynuyo sanırım regl olcam
Aaaa bak sana dedim ben .. hemen regl Olcan diye kendini damgaladin.. daha olmadın ama insanlar regl üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakıyor testlere anca çıkıyor sen çok erken konuştun be canım

Ya burda arkadasinda 8cmlik kisti doğum kontrol hapiyla geçmiş de o yüzden sormak istemiştim neyse zaten büyümüyor, temiz olan yumurtalikta tembellik var orayı çalıştırmak lazım
Ayy ayy inşallah daha dün catlatma iğnesini attım bakalım ne olacak
Aynen bende aşılama yaparken dozu hesaplamaya çalışıyor doktor dayanamadım söyledim pat diye bende aynı tepkiyi almistim, tabi doktor aşırı kalabalık kafa karışması normal

Kızlar sabah kalktım testi yapıp uyudum kalkınca bi baktım hafif çizgi var. Şimdiye kadar 100 tane test yapmışımdır hiç olmamıştı böyle. Bata 3-4 gün var . Sizce olma ihtimsli var mı
Evet var orda silik çizgi inşallah hamişsindir..

Sen bence günün gecnesini bekle 4 gün sonra filan yap geçtikten sonra.. keisn emin olursun..

Aaaa bak sana dedim ben .. hemen regl Olcan diye kendini damgaladin.. daha olmadın ama insanlar regl üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakıyor testlere anca çıkıyor sen çok erken konuştun be canım
Batı beklicem bakalım bat şöyle 3-5 gün geçerse yinelerim testi

Boşver gelişen gelismissin strese sokma kendini sakın,sal gitsin
İnşallah güzel haberler alırsın

hadi inşâALLAH olur bu ay sen kendini stres etme ve stres olunca buraya yaz eşine yansıtma.. hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH

Allah razı olsun bacım.. kesinlikle katılıyorum sabır ve dua ile inşaallah olacaktır.. ve cocka istiğfar etmek gerek

Yok ya tabiri öyle o yüzden hahah uzun sure boşalma olmadığı zaman spermler ölüyormuş ben çoğu yerden böyle duymuştum
Evet kesinlikle doğru.. hatta araştırmalarda aynı gün ikinci bir ilişkide sperm sayısı fazla ve daha hızlı olduğunu tespit etmişler

Kızlar bu 6.ayım denemede. Bu ay ilk defa bata 7-8 gün kala adet olacakmışım gibi erken kıpranmalar hissettim bir de daha önce olmayan bi akıntı gelme durumu oldu. Sanki adet oluyormuşum gibi bir şeyler geliyo bakıyorum akıntı. O yüzden acaba hamile miyim diye erken test yapmıştım. Bu şekilde hissedip hamile kalan var mı

Canım adetin ne zaman bende pko değilde hafif yumurta tembelliği var demişti erken mi çatlıyor ne öyle galiba, ilaçsız da hiç yumurta takibi yaptırmadim o yüzden bilemiyorum
30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin

Eklentiler

• 20220108_125130.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…