Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Bu gebelik testi tebrikler
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
İlişki günleri nasıl oldu

30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Canım çizgin baya net benim adet günüm bugün olmasına rağmen seninkinden daha silik, yumurtlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor senin 30unda catlamis olması çok mümkün degil gibi bence çünkü 9 günde idrara bu kadar geçmez daha erken döllenmiş bence hayırlısı olsun kan verdin mi

canım hem anladım diyorsun ve ayni şeyi soruyorsunuz sana kopyaladım şeyi anlatım o zaman... eşinizin yumurtlamasından bir hafta önce, boşalmaktan kaçınarak şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bu sayede, eşinizin en doğurgan günlerinde sperm sayınızı en üst seviyeye çıkaracaktır.
boşaltma ilişkiden kaçının demek az ilişki demiyor 0 ilişki diyor şansını artırıyor diyor tercümesi bu ve ekliyor eşinize doğurganlık zamanı yani ovulasyon dönemi demek bu sayede en üst seviyeye gelir çünkü ve senin dediğin gibi değil onlarda her saniye 1500 tane üretiliyor... bilmiyorum daha nasil anlatayım..ila uygula diyen yok zaten ama tek seferden olanalar böyle oluyor... Sonuçta bazı kişilere doktorlar hamile olunca yasak koyuyor ilk 3 ay düşük tehlikesi yapiyor diye demekki öyle sık sık olunca yum döneminde o yumurtanın dölenmis olsa bile düşmesine sebeb ola bileceni gösteriyor .. ila dedimi yap demiyorum zaten herkes yine bildiğini yapsın

Benim de bat 17 ocak beni de ekler misinizz

Kesinlikle haklısın, sonra olan bize oluyor yine zaten

9 10 günde bu kadar belirgin çıkması bile şaşırtıcı bence çok iyii beta hcg yüksektir o zaman beklese de bu kadar belli olmuyor silik kalıyor netice de maşallah hadi hayırlısı olsun

Sanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruz aynı yazıyı okuyoruz ama farklı çıkarımlar yapıyoruz çünkü siz sadece yumurtlama döneminde tek ya da iki ilişki olmasını savunuyorsunuz fakat yazıda böyle bir şey yazmıyor ilişkiden kaçınmanın ne demek olduğunu anlıyorum çok şükür algılamamda bir problem yok tabiki herkes bildiğini yapsın kimse kimseye böyle belirsizlik dolu konularda doğrusu bu diye bir dayatma yapamaz ayrıca her doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasaklamıyor herhangi bir düşük tehlikesi vb bir durum yoksa sizde yazmışsınız zaten bazı kişilere diye çevremde de çok var doktorunun ilişkiyi yasaklamadığı kişiler. Diyorum ya bu konular belirsizlik üzerine kurulu her şey normalken bile gebe kalamayan insanlarda var. Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama? Ben sadece uzun süre bekleyen spermin kalitesi düşer yorumunda bulundum ve tekrar belirtiyorum attığınız linkteki 1 hafta boşalma olmaması durumundan bahsetmiyorum 1 ay boşalma olmaması durumundan bahsediyorum çünkü sizin söylediğinize göre yumurtlama günü sadece ilişki olacak ve ayda bir kez olduğunu düşünürsek bu da ayda bir kez ilişki demek oluyor inşallah anlatabilmişimdir kendimi

Bende Sabrina01 dedigini yumurtlamadan önce uzun süre ilişki olmasın yumurtlama zamanında olsun diye anladım
Tabi ne kadar beklemek gerekirse

ya zaten herkes demedim ki baz kadınlın yok artık bazı kadınların dedimi bile herkes diye anlamissin canım bazı kadinlarda rahimi çocuğu tutmada sorun olunca doktor yasaklar herkeste olacak diyen yok zaten.. neyse yazida benim dedim gibi yazmasına rağmen yok diyorsun... ayrca ben yazıda bir hafta bosalma olmasin yaziyor demedi yada bir ay... bunu hesplayarak buluyorsun zaten 28 gunde bir adte olan ilk 7 gun adet donemi desk ikinci hafta dorganlik haftasi ve o haftanin son iki gunu yumurtluyor ve çatliyor yumurta zaten kalan iki hafta iliski yasasanda yasamasanda etkilemez olduysa o ikinci haftada olan iliskiden olacak ee yazıda ki doktor diyor o hafta çok iliski olmasın ki eşinin dogurgan dönemi "yumurtlam ve catlamda günleri" o iki gunde şansı artsın ben daha ne dim bilemedim istiyorsan hergün yap engelleyen yok ki

Listeye bi bakym dedim de ben yokum etiketlemeyi de bilmiyorum beni ekler misiniz acaba ? Bat 19 Ocak

Ayyy hadi inşallah umarım aşermedir kız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Bir de iyice ezip balla karıştırıp yemeyi denesene canım.. tamamen farklı bir tat oluyor

Bende dedim ya sizde demişsiniz zaten bazı kişilere diye belirttim orda siz herkes demişsiniz demedim lütfen dikkatli okuyun yazdığımı. Bu konu tartışılacak bir konuda değil zaten herkesin herşeyi farklı oluyor yumurtlama zamanı da zaten öyle reglden sonra ikinci hafta olmuyor bu bile değişkenlik gösteriyor. Yazımı iyice okursanız zaten orda da belirttim ben siz yumurtlamadan yumurtlamaya ilişki diyorsunuz o kadar uzun sürede beklememeli sperm diyorum. Çocuk olacaksa yumurtlama günü olan ilişkiyle olacak bunu da biliyoruz artık hepimiz yumurtlama olmadan olmuyor. Konu sadece sperm için uzun süre beklemek kaliteyi düşürüyoru anlatmak üzerineydi ama siz çok farklı şeyler yazmaya başladınız uzadıkça uzadı konu yazıyı da okudum anladım ve yazıda yumurtlama öncesi 1 hafta ilişki olmasın diyor bunu anladım buna zaten bir şey demiyorumki ben. Neye yükseldiniz bu kadar anlamadım

Listeye bi bakym dedim de ben yokum etiketlemeyi de bilmiyorum beni ekler misiniz acaba ? Bat 19 Ocak
Ekledim canim daha öncesinde seni eklediğimi hatırlıyorum da değişiklik yaparken silinmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…