Bu gebelik testi tebrikler30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Canım çizgin baya net benim adet günüm bugün olmasına rağmen seninkinden daha silik, yumurtlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor senin 30unda catlamis olması çok mümkün degil gibi bence çünkü 9 günde idrara bu kadar geçmez daha erken döllenmiş bence hayırlısı olsun kan verdin mi30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Kızzz gebesin ya seen30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
canım hem anladım diyorsun ve ayni şeyi soruyorsunuz sana kopyaladım şeyi anlatım o zaman... eşinizin yumurtlamasından bir hafta önce, boşalmaktan kaçınarak şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bu sayede, eşinizin en doğurgan günlerinde sperm sayınızı en üst seviyeye çıkaracaktır.Okudum bunları canım anlamamı engelleyecek düzeyde bir tıbbi terimde görmedim zaten. Benim anlatmak istediğim şey şu. Hiç ilişki olmadan sadece ovülasyon zamanı oluşacak tek ya da iki ilişki gebe kalmayı kolaylaştırmaz (Allah verdikten sonra her koşulda oluyor orası ayrı tabiki) Her gün her gün ilişkinin önerilmediğini de biliyorum özellikle eşte bir sperm problemi varsa ovülasyon zamanına yoğunlaşılıp öncesinde ilişki önerilmediğini de biliyorum. Attığınız yazıda zaten benim hayır öyle değil böyle diyebileceğim bir şey yok gayet mantıklı bir şekilde açıklanmış bir yazı zaten bu konuda bilir kişide değiliz doktor değiliz sonuçta. Ama yine tekrar ediyorum benim kafama yatmayan şey yumurtlama gününe kadar sperm biriksin diye bekletmek (1 hafta öncesinden bekletilmesinden bahsetmiyorum bu arada) diğer günler ilişki yaşanmadan sadece ovülasyonda bir ya da iki ilişki benim kafama yatmıyor çünkü uzun süre bekletmek bana mantıklı gelmiyor zaten doktorlarda bunu önermiyor geneli gün aşırı ya da haftada 2 3 şeklinde öneriyor kafama göre de bana mantıklı gelmiyor demiyorum yani (yine açıyorum parantezi yanlış anlaşılmasın diye 1 hafta değil bekletmekten bahsettiğim yumurtlama zamanından yumurtlama zamanına bekletmekten bahsediliyorum)
�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Benim de bat 17 ocak beni de ekler misinizz�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Sagolasin canım inşallahBoşver gelişen gelismissin strese sokma kendini sakın,sal gitsin
İnşallah güzel haberler alırsın
Çok sagolun Aminn inşallah Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıylahadi inşâALLAH olur bu ay sen kendini stres etme ve stres olunca buraya yaz eşine yansıtma.. hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH
Allah Allah sürekli biseyler duyuyoruzEvet kesinlikle doğru.. hatta araştırmalarda aynı gün ikinci bir ilişkide sperm sayısı fazla ve daha hızlı olduğunu tespit etmişler
Kesinlikle haklısın, sonra olan bize oluyor yine zatenBenim önceden bir kimyasal gebeliğim birde 7 haftalık kalp atışından sonra düşüğüm oldu ikisinde de 5 gün kala felan öğrenmiştim hemde gün içinde… :/ Genelde böyle her ay kesin oldu diyip testleri yiyip bitiriyorumBence yapmayalım. Olduysa da artık süpriz olsun
9 10 günde bu kadar belirgin çıkması bile şaşırtıcı bence çok iyii beta hcg yüksektir o zaman beklese de bu kadar belli olmuyor silik kalıyor netice de maşallah hadi hayırlısı olsun30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Sanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruzcanım hem anladım diyorsun ve ayni şeyi soruyorsunuz sana kopyaladım şeyi anlatım o zaman... eşinizin yumurtlamasından bir hafta önce, boşalmaktan kaçınarak şansınızı daha da arttırabilirsiniz. Bu sayede, eşinizin en doğurgan günlerinde sperm sayınızı en üst seviyeye çıkaracaktır.
boşaltma ilişkiden kaçının demek az ilişki demiyor 0 ilişki diyor şansını artırıyor diyor tercümesi bu ve ekliyor eşinize doğurganlık zamanı yani ovulasyon dönemi demek bu sayede en üst seviyeye gelir çünkü ve senin dediğin gibi değil onlarda her saniye 1500 tane üretiliyor... bilmiyorum daha nasil anlatayım..ila uygula diyen yok zaten ama tek seferden olanalar böyle oluyor... Sonuçta bazı kişilere doktorlar hamile olunca yasak koyuyor ilk 3 ay düşük tehlikesi yapiyor diye demekki öyle sık sık olunca yum döneminde o yumurtanın dölenmis olsa bile düşmesine sebeb ola bileceni gösteriyor .. ila dedimi yap demiyorum zaten herkes yine bildiğini yapsın
Testin varsa atabilir misin lütfen
BendeSanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruzaynı yazıyı okuyoruz ama farklı çıkarımlar yapıyoruz çünkü siz sadece yumurtlama döneminde tek ya da iki ilişki olmasını savunuyorsunuz fakat yazıda böyle bir şey yazmıyor ilişkiden kaçınmanın ne demek olduğunu anlıyorum çok şükür algılamamda bir problem yok tabiki herkes bildiğini yapsın kimse kimseye böyle belirsizlik dolu konularda doğrusu bu diye bir dayatma yapamaz ayrıca her doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasaklamıyor herhangi bir düşük tehlikesi vb bir durum yoksa sizde yazmışsınız zaten bazı kişilere diye çevremde de çok var doktorunun ilişkiyi yasaklamadığı kişiler. Diyorum ya bu konular belirsizlik üzerine kurulu her şey normalken bile gebe kalamayan insanlarda var. Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama? Ben sadece uzun süre bekleyen spermin kalitesi düşer yorumunda bulundum ve tekrar belirtiyorum attığınız linkteki 1 hafta boşalma olmaması durumundan bahsetmiyorum 1 ay boşalma olmaması durumundan bahsediyorum çünkü sizin söylediğinize göre yumurtlama günü sadece ilişki olacak ve ayda bir kez olduğunu düşünürsek bu da ayda bir kez ilişki demek oluyor inşallah anlatabilmişimdir kendimi
Elimde bir tane erken gebelik testi kaldı canım onu da yarın sabah ilk idrarla deniycem yineYaa var gibi bir tane daha varsa yapsana
ya zaten herkes demedim ki baz kadınlınSanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruzaynı yazıyı okuyoruz ama farklı çıkarımlar yapıyoruz çünkü siz sadece yumurtlama döneminde tek ya da iki ilişki olmasını savunuyorsunuz fakat yazıda böyle bir şey yazmıyor ilişkiden kaçınmanın ne demek olduğunu anlıyorum çok şükür algılamamda bir problem yok tabiki herkes bildiğini yapsın kimse kimseye böyle belirsizlik dolu konularda doğrusu bu diye bir dayatma yapamaz ayrıca her doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasaklamıyor herhangi bir düşük tehlikesi vb bir durum yoksa sizde yazmışsınız zaten bazı kişilere diye çevremde de çok var doktorunun ilişkiyi yasaklamadığı kişiler. Diyorum ya bu konular belirsizlik üzerine kurulu her şey normalken bile gebe kalamayan insanlarda var. Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama? Ben sadece uzun süre bekleyen spermin kalitesi düşer yorumunda bulundum ve tekrar belirtiyorum attığınız linkteki 1 hafta boşalma olmaması durumundan bahsetmiyorum 1 ay boşalma olmaması durumundan bahsediyorum çünkü sizin söylediğinize göre yumurtlama günü sadece ilişki olacak ve ayda bir kez olduğunu düşünürsek bu da ayda bir kez ilişki demek oluyor inşallah anlatabilmişimdir kendimi
yok artık bazı kadınların dedimi bile herkes diye anlamissinSanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruzaynı yazıyı okuyoruz ama farklı çıkarımlar yapıyoruz çünkü siz sadece yumurtlama döneminde tek ya da iki ilişki olmasını savunuyorsunuz fakat yazıda böyle bir şey yazmıyor ilişkiden kaçınmanın ne demek olduğunu anlıyorum çok şükür algılamamda bir problem yok tabiki herkes bildiğini yapsın kimse kimseye böyle belirsizlik dolu konularda doğrusu bu diye bir dayatma yapamaz ayrıca her doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasaklamıyor herhangi bir düşük tehlikesi vb bir durum yoksa sizde yazmışsınız zaten bazı kişilere diye çevremde de çok var doktorunun ilişkiyi yasaklamadığı kişiler. Diyorum ya bu konular belirsizlik üzerine kurulu her şey normalken bile gebe kalamayan insanlarda var. Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama? Ben sadece uzun süre bekleyen spermin kalitesi düşer yorumunda bulundum ve tekrar belirtiyorum attığınız linkteki 1 hafta boşalma olmaması durumundan bahsetmiyorum 1 ay boşalma olmaması durumundan bahsediyorum çünkü sizin söylediğinize göre yumurtlama günü sadece ilişki olacak ve ayda bir kez olduğunu düşünürsek bu da ayda bir kez ilişki demek oluyor inşallah anlatabilmişimdir kendimi
Bir de iyice ezip balla karıştırıp yemeyi denesene canım.. tamamen farklı bir tat oluyorAyyy hadi inşallah umarım aşermedirkız avokadoyu da canı çeken bı sensjn herhalde dünden beri tadını hissetmeden nasıl yutarim diye kızlar bana tarif veriyor
Bende dedim ya sizde demişsiniz zaten bazı kişilere diye belirttim orda siz herkes demişsiniz demedim lütfen dikkatli okuyun yazdığımı. Bu konu tartışılacak bir konuda değil zaten herkesin herşeyi farklı oluyor yumurtlama zamanı da zaten öyle reglden sonra ikinci hafta olmuyor bu bile değişkenlik gösteriyor. Yazımı iyice okursanız zaten orda da belirttim ben siz yumurtlamadan yumurtlamaya ilişki diyorsunuz o kadar uzun sürede beklememeli sperm diyorum. Çocuk olacaksa yumurtlama günü olan ilişkiyle olacak bunu da biliyoruz artık hepimiz yumurtlama olmadan olmuyor. Konu sadece sperm için uzun süre beklemek kaliteyi düşürüyoru anlatmak üzerineydi ama siz çok farklı şeyler yazmaya başladınız uzadıkça uzadı konu yazıyı da okudum anladım ve yazıda yumurtlama öncesi 1 hafta ilişki olmasın diyor bunu anladım buna zaten bir şey demiyorumki ben. Neye yükseldiniz bu kadar anlamadımya zaten herkes demedim ki baz kadınlın
yok artık bazı kadınların dedimi bile herkes diye anlamissincanım bazı kadinlarda rahimi çocuğu tutmada sorun olunca doktor yasaklar herkeste olacak diyen yok zaten.. neyse yazida benim dedim gibi yazmasına rağmen yok diyorsun... ayrca ben yazıda bir hafta bosalma olmasin yaziyor demedi yada bir ay... bunu hesplayarak buluyorsun zaten 28 gunde bir adte olan ilk 7 gun adet donemi desk ikinci hafta dorganlik haftasi ve o haftanin son iki gunu yumurtluyor ve çatliyor yumurta zaten kalan iki hafta iliski yasasanda yasamasanda etkilemez olduysa o ikinci haftada olan iliskiden olacak ee yazıda ki doktor diyor o hafta çok iliski olmasın ki eşinin dogurgan dönemi "yumurtlam ve catlamda günleri" o iki gunde şansı artsın ben daha ne dim bilemedim istiyorsan hergün yap engelleyen yok ki
Ekledim canim daha öncesinde seni eklediğimi hatırlıyorum da değişiklik yaparken silinmiş olabilirListeye bi bakym dedim de ben yokum etiketlemeyi de bilmiyorum beni ekler misiniz acaba ? Bat 19 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?