Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat dönemime 3 4 gün var bi ovalsyon testi yapaym dedm bu zamanlar çizgi ş bile olmaması gerekirken kıpkırmızı oldu testim yumurtuluyor muyum yoksa gebelik olablr mi

Eklentiler

• IMG_20220108_134547.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 77
kım demısse hakkında yalan soylemıs anam degıl bacım degıl ama benım cok sıkıntımda benı dogru yonlendırdığı ıcın benım 3 dr kı bunlar ben antalyada gıttım muayenesı 500 tl ve uzerı ustelık yaptırdıgın baktırdığın hersey extra cok cok unluler bılemedıler benı sureklı dınledı yonlendırdı ve sonucta ben yumurtlamaya basladım son doktorum ve burada almanyadakı doktor da yaptıklarımın dogrulugunu soyledı ayrıca kadın eczacı teknıkerı ve medıkal fırma sahıbı bazı ınsanlar karalamayı sevıyor ınankı.ben onları dınleyemem kuzenımde cıkolata var daha 2 gun once onada onerdım.kadın koru korune yapın demıyor youtube da vıdeoları var yapılma zamanı seklı dıyorkı mesela agrı acı hıssedersen bırak su sekılde yap ve ıdrar olmasın tok karnına olmasın vs ınsanlar bılıncsızce yapabılıyorlar ılla yap demem ama herseyı denıyoruz kurallarına uyarak denedığımızde gercekten adet sokturuyor benım ılacla gelmeyen adetım gelmıstı ve gercekten yumurtlama oluyor ben o sekılde yumurtluyorum :) kım kadına ordan burdan duymus demısse yalan yanlıs konusmus bu arada sıklıkla sayfasında kadın dogum doktorları ve urolojı doktorları ıle canlı yayın olur orada doktorlara canlı yayında soru soruyorsun ımkanları guzen doktorlarda kotu bırsey demedı bugune kadar duymadım tabı sen bılırsın

Dün daha soluktu bugun daha kırmızı oldu anlam veremedim 3 4 güne hastalnıcam adete yakn yumurtlama oluyorsa değerlendiricem hemen

bak üste ki yorumunda atılmadan yenilenmez demişsiniz...
"Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama?"
o yüzden dedim dediniz gibi değil yazdınızı unutmuşsunuz belli ki önemli değil ola bilir

Kızlar bat dönemime 3 4 gün var bi ovalsyon testi yapaym dedm bu zamanlar çizgi ş bile olmaması gerekirken kıpkırmızı oldu testim yumurtuluyor muyum yoksa gebelik olablr mi
Buda dünün

Eklentiler

• IMG_20220108_142955.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 82
Perşemde test yaptım negatif hala ne adet oldum ne ağrım var canım pazartesiye kadar olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum
Haberdar edersin canim
30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Bat 14 Ocak benim de ovulasyon bole canim kaset test yaptım negatif
Benim de bat 17 ocak beni de ekler misinizz
Ekliyorum canim hosgeldin
Her ikisi de olabilir canim gebelik testini var sa bir dene şansını

Bu gebelik testi tebrikler
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
İlişki günleri nasıl oldu
Teşekkür ederim canım yaklaşık 6 7 aydır deniyoruz bende pco var farklı olarak ovulasyon testi kullandım inofolic combi kullandım ve sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım 27 28 pik gördüm 29 yine baya koyuydu 30 çatlama dün daha silikti kanda kesinlessin yaptığım herşeyi yazicam ❤

Haberdar edersin canim

Adete kadat beklicem elimde 1 tane kaldı 3 4 gün daha beklicem bakalm

Haberdar edersin canim

Adet görene kadar umut var ama bu ay olmazsa da öbür ay ay insallah gorursun sende canim ❤

Canım gebelik olunca kopkoyu çıkıyormuş ikinci çizgi
Ovulasyon testi mi yapsam bende. Elimdr var baya.Koyu çıkarsa kesin gebelik mi canım. Ben bu ay kullandım pik ve çatlamayı görfüm. Sabahta erken gebelik testinde hafif çizgi çıktı ama daha tam inanmadım gebe olduğuma

Adet görene kadar umut var ama bu ay olmazsa da öbür ay ay insallah gorursun sende canim ❤
Insallah. Kuzum belirtileri canlandırmak istemiyorum ama suan ne gibi belirtiler yaşıyorsun

30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Cnm dun gaza gelip ben de normal gebelik testi yaptim, tertemiz negatifti. Ben 29unda igne oldum. 30u catladi desek. Cok erken aslinda test icin. Benim normal bat 9u oldugu icin yaptim. Senin kesin var ama catlama 30u degil bence. Igne mi oldun yoksa dogal catlama, ovulasyon takibi mi?
Erken di mi daha, yarin test yapmayip adetin gecikmesini bekleyecegim, eger gelmezse tabi, duzgun bir aile hekimim olsa pztesi kan vermeye de gidebilirdim aslinda. Neyse sabredip gorecegiz nasilsa, grubu okudukca dur bi de ben yapiyim diyor insan Az sabirli olun daa

Ama testler öyle gösteriyodu bilemiyorum ki ama testin baya beklemiş hali bu bu kadar koyu değildi ovulasyon testlerimi yukledim

Eklentiler

• 20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…