Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyide ben yumurtlamadan yumurtlamaya demedim ki on siz öyle anladınız ve verdim rakamlar olması gereken standart rakmlar ve bu rakamları gidiniz her hamilelik veya yumurtlama sitesinde 28 lik döngü ve 14. gün yumurtlama der ayrıca her adet gören yumurtluyor demek değil ve her yumurta kaliteli değil iki çeşidi var.. bide 25 ten az 35 ten çok adeti olan yumurtlaması olmuyor onuda biliyorum.. ayrica ben yükselmedim ki siz sinirlendiniz için benim yazdığımı sinirili okudunuz galiba neyse başka birşey yazmıyorum size madem herşey gonlunce olsun

Yaaa hamile misiniz peki
Yok kuzum adetimi bekliyorum ama testimi gibi çıktı benim de normalde 14 Ocak ama adeti 1 sayarsak 16 gün yumurtlama 17. Gün çatlama 30 aralıkda çatlama oldu daha bugün 10. Gün diye düşünüyorum çok kafam karışık ayrıca prodoctor testler hep yanıltabiliyormuş

Bencede bende beklicem 3 4 gün daha inşallah hakkımızda hayırlısı olur negatifi gördükçe pskoljm bozuluyor

Buda benim adete 4gün kala ovülasyon testim neden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim gebelik testlerime kıyamam hamile oldugumu hissettiğim ay yapıcam çünkü neden gecen ay 2 erken gebelik 3 kaset test yaptım sonuç yine tırt

Eklentiler

• 5105C166-A5F7-4C4F-A49B-25B1AB969584.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 2E01C3F4-29AE-4E4B-8CD3-02C3B20A824F.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 74
Ya işye ben onu o şekilde anladım dedim hatta ben o şekilde anladım o yüzden bana mantıksız geldi diye boşu boşuna uzadı bu kadar

Iğne değil canım doğal çatlama ovulasyonla takip ettim

Eklentiler

• 20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 72
maviss_34

Kizlar merhaba inşallah herkes birgün bebisini kucağına alır Ben sessiz sessiz topic takibi yapanlardanim ilk kez yazıyorum. Bat 15 ocak görünüyor takip ettiğim programda pcos yok demişti Dr ancak düzensiz reglim o yüzden net olarak bilemiyorum bata 7 gün var ve dün erken olduğunu bile bile kaset test yaptım tabi ilk başta hiç birşey çıkmadı ancak bir kaç saat sonra silik bir çizgi gördüm. Daha önce yaptığım testlerde hiç çıkmamıştı. Bizde sperm sorunu var eşim ilaç tedavisi görüyor. Sayı çok düşük ve tüp bebek olacak yüksek ihtimalle bu ayki reglde tedaviye başlamayı düşünüyorduk. Erken olduğunu biliyorum henüz ama yinede acaba mi dedim birde eşimin değerleri düşük olunca umutlanmakta istemiyorum. Sizce varmı birşey yoksa kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG20220108132804.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG20220108132638.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 91
Üç gün kaldı ve sinir stresten başka belirtim yok bide arada adet olacakmışım gibi sancılr giriyor. Of keşke hamile olduğumuzda net anlayabilsek, ben hiç hamile kalamadım bilmiyorum vücudum nasıl tepki gösterecek

Benim 11 gün var utanmasam başlicam erken gebelik testlerine.3 gün kala Nası dayanıyosun Allah senin sabrından bana da versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…