iyide ben yumurtlamadan yumurtlamaya demedim ki on siz öyle anladınızBende dedim ya sizde demişsiniz zaten bazı kişilere diye belirttim orda siz herkes demişsiniz demedim lütfen dikkatli okuyun yazdığımı. Bu konu tartışılacak bir konuda değil zaten herkesin herşeyi farklı oluyor yumurtlama zamanı da zaten öyle reglden sonra ikinci hafta olmuyor bu bile değişkenlik gösteriyor. Yazımı iyice okursanız zaten orda da belirttim ben siz yumurtlamadan yumurtlamaya ilişki diyorsunuz o kadar uzun sürede beklememeli sperm diyorum. Çocuk olacaksa yumurtlama günü olan ilişkiyle olacak bunu da biliyoruz artık hepimiz yumurtlama olmadan olmuyor. Konu sadece sperm için uzun süre beklemek kaliteyi düşürüyoru anlatmak üzerineydi ama siz çok farklı şeyler yazmaya başladınız uzadıkça uzadı konu yazıyı da okudum anladım ve yazıda yumurtlama öncesi 1 hafta ilişki olmasın diyor bunu anladım buna zaten bir şey demiyorumki ben. Neye yükseldiniz bu kadar anlamadım
Yapmadm negatif çıkcak diye korktuğum içşn 3 4 gn daha bekliyorm bu da ovulasyon dününbu test gebelık mı sen bu sabah gebelık testı yaptınmı
Yaaa hamile misiniz pekiAynı benim gibi çıkmış ya diğer erken gebelik testi de prodoctor canım
ben gebelık zannettım hcg testıyse dıye dedımYapmadm negatif çıkcak diye korktuğum içşn 3 4 gn daha bekliyorm bu da ovulasyon dünün
Yok kuzum adetimi bekliyorum ama testimi gibi çıktı benim de normalde 14 Ocak ama adeti 1 sayarsak 16 gün yumurtlama 17. Gün çatlama 30 aralıkda çatlama oldu daha bugün 10. Gün diye düşünüyorum çok kafam karışık ayrıca prodoctor testler hep yanıltabiliyormuşYaaa hamile misiniz peki
Yumurtlamamı geliyor yoksaaaaaaKızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Yumurtladim canim 31inde çatlama oldu regle 6 gun varYumurtlamamı geliyor yoksaaaaaa
Ay ne güzel istiyorsanız inşallah öyledir diyelimmIkiz olabilir diyen oldu bilemiyorum bide pcolu olunca acaba mi diyorum
Ya işye ben onu o şekilde anladım dedim hatta ben o şekilde anladım o yüzden bana mantıksız geldi diye boşu boşuna uzadı bu kadariyide ben yumurtlamadan yumurtlamaya demedim ki on siz öyle anladınızve verdim rakamlar olması gereken standart rakmlar ve bu rakamları gidiniz her hamilelik veya yumurtlama sitesinde 28 lik döngü ve 14. gün yumurtlama der ayrıca her adet gören yumurtluyor demek değil ve her yumurta kaliteli değil iki çeşidi var.. bide 25 ten az 35 ten çok adeti olan yumurtlaması olmuyor onuda biliyorum.. ayrica ben yükselmedim ki siz sinirlendiniz için benim yazdığımı sinirili okudunuz galiba neyse başka birşey yazmıyorum size madem herşey gonlunce olsun
Yumurtladim canim 31inde çatlama oldu regle 6 gun var
Iğne değil canım doğal çatlama ovulasyonla takip ettimCnm dun gaza gelip ben de normal gebelik testi yaptim, tertemiz negatifti. Ben 29unda igne oldum. 30u catladi desek. Cok erken aslinda test icin. Benim normal bat 9u oldugu icin yaptim. Senin kesin var ama catlama 30u degil bence. Igne mi oldun yoksa dogal catlama, ovulasyon takibi mi?
Erken di mi daha, yarin test yapmayip adetin gecikmesini bekleyecegim, eger gelmezse tabi, duzgun bir aile hekimim olsa pztesi kan vermeye de gidebilirdim aslinda. Neyse sabredip gorecegiz nasilsa, grubu okudukca dur bi de ben yapiyim diyor insanAz sabirli olun daa
Buda benim adete 4gün kala ovülasyon testimneden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim gebelik testlerime kıyamam hamile oldugumu hissettiğim ay yapıcam çünkü neden gecen ay 2 erken gebelik 3 kaset test yaptım sonuç yine tırt
Kan için biraz geçsin diye düşünüyorum ya bilmem ama belki dayanamayıp yaparımAy ne güzel istiyorsanız inşallah öyledir diyelimmAllah kucağınıza almak nasip etsin bi kan verin bakalım ne çıkacak
Ay benim olsa eşim benden önce kolumdan sürükleyip götürürdüKan için biraz geçsin diye düşünüyorum ya bilmem ama belki dayanamayıp yaparıminşallah hayırlısı olsun hakkımızda ❤
Benim 11 gün var utanmasam başlicam erken gebelik testlerine.3 gün kala Nası dayanıyosun Allah senin sabrından bana da versin inşallahÜç gün kaldı ve sinir stresten başka belirtim yok bide arada adet olacakmışım gibi sancılr giriyor. Of keşke hamile olduğumuzda net anlayabilsek, ben hiç hamile kalamadım bilmiyorum vücudum nasıl tepki gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?