- 6 Aralık 2021
- 285
- 312
- 23
Selam kizlar benimde 26 Ocak bat. Beni de ekleyebilir misiniz. Uzun süre yoktum. Şöyle bi kafadan atayım dedim stresi üzüntüyü. İnşallah yeni yılla beraber güzel bebiş haberleri aliriz. Sağlıklı gebelik müjdeleri ile dolup taşar buralar�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Canim gecen aya kadar bende hiç kuruma görmemiştim. Canını sıkmak gibi olmasın ama bu böyle hiç olmamıştı bu testlerden kaç tane yaptım diyip diyip içime kurt dusurmustum baya belirgin kuruma cizgisi vardi. Sonuç negatifti tabi bu ay denicez artık. Birde daha çok erken 7 gün varmis daha. Ümidini kesme biraz daha bekle bence.Kizlar merhaba inşallah herkes birgün bebisini kucağına alırBen sessiz sessiz topic takibi yapanlardanim ilk kez yazıyorum. Bat 15 ocak görünüyor takip ettiğim programda pcos yok demişti Dr ancak düzensiz reglim o yüzden net olarak bilemiyorum bata 7 gün var ve dün erken olduğunu bile bile kaset test yaptım tabi ilk başta hiç birşey çıkmadı ancak bir kaç saat sonra silik bir çizgi gördüm. Daha önce yaptığım testlerde hiç çıkmamıştı. Bizde sperm sorunu var eşim ilaç tedavisi görüyor. Sayı çok düşük ve tüp bebek olacak yüksek ihtimalle bu ayki reglde tedaviye başlamayı düşünüyorduk. Erken olduğunu biliyorum henüz ama yinede acaba mi dedim birde eşimin değerleri düşük olunca umutlanmakta istemiyorum. Sizce varmı birşey yoksa kuruma çizgisi mi?
Malesef kuruma gibi görünüyor kuzumKizlar merhaba inşallah herkes birgün bebisini kucağına alırBen sessiz sessiz topic takibi yapanlardanim ilk kez yazıyorum. Bat 15 ocak görünüyor takip ettiğim programda pcos yok demişti Dr ancak düzensiz reglim o yüzden net olarak bilemiyorum bata 7 gün var ve dün erken olduğunu bile bile kaset test yaptım tabi ilk başta hiç birşey çıkmadı ancak bir kaç saat sonra silik bir çizgi gördüm. Daha önce yaptığım testlerde hiç çıkmamıştı. Bizde sperm sorunu var eşim ilaç tedavisi görüyor. Sayı çok düşük ve tüp bebek olacak yüksek ihtimalle bu ayki reglde tedaviye başlamayı düşünüyorduk. Erken olduğunu biliyorum henüz ama yinede acaba mi dedim birde eşimin değerleri düşük olunca umutlanmakta istemiyorum. Sizce varmı birşey yoksa kuruma çizgisi mi?
Keske yaaa benimd egic belirti yok bir hafta kaldıÜç gün kaldı ve sinir stresten başka belirtim yok bide arada adet olacakmışım gibi sancılr giriyor. Of keşke hamile olduğumuzda net anlayabilsek, ben hiç hamile kalamadım bilmiyorum vücudum nasıl tepki gösterecek
Canım daha var Adetine benimde 15 .16 ocak.Kizlar merhaba inşallah herkes birgün bebisini kucağına alırBen sessiz sessiz topic takibi yapanlardanim ilk kez yazıyorum. Bat 15 ocak görünüyor takip ettiğim programda pcos yok demişti Dr ancak düzensiz reglim o yüzden net olarak bilemiyorum bata 7 gün var ve dün erken olduğunu bile bile kaset test yaptım tabi ilk başta hiç birşey çıkmadı ancak bir kaç saat sonra silik bir çizgi gördüm. Daha önce yaptığım testlerde hiç çıkmamıştı. Bizde sperm sorunu var eşim ilaç tedavisi görüyor. Sayı çok düşük ve tüp bebek olacak yüksek ihtimalle bu ayki reglde tedaviye başlamayı düşünüyorduk. Erken olduğunu biliyorum henüz ama yinede acaba mi dedim birde eşimin değerleri düşük olunca umutlanmakta istemiyorum. Sizce varmı birşey yoksa kuruma çizgisi mi?
Ayyy koyulasiyor yineeeKızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Baya koyu canım inşallah bebis vardırBuda benim adete 4gün kala ovülasyon testimneden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim gebelik testlerime kıyamam hamile oldugumu hissettiğim ay yapıcam çünkü neden gecen ay 2 erken gebelik 3 kaset test yaptım sonuç yine tırt
Kuzum önceki aylar o kadar çok test yapıp o kadar çok hüsrana uğradım ki bu ay almadım bile hiç yapasım da yok sabırla adeti ve hatta geçmesini beklicem inşallah gebelikten gecikir başka sebeplerden gecikmezBenim 11 gün var utanmasam başlicam erken gebelik testlerine.3 gün kala Nası dayanıyosun Allah senin sabrından bana da versin inşallah
En büyük belirti adet gecikmesi bakalım inşallah hayırlısıylaaaKeske yaaa benimd egic belirti yok bir hafta kaldı
Sıvı alımına dikkat ettin mi canımBata 3-4 gün kala ovulasyon testim böyle. Hamile olma ihtimalim yok mu kızlar
Bi 50 dak filan sıvı almadan yaptımSıvı alımına dikkat ettin mi canım
Canım ben kimyasal geçirdim geçen ay beta 30 iken ovülasyon tam pik çıkmamıştı.Kızlar eğer hamileysen illa bata 3 gün kala ovulasyon testi pik mi olmalı değilse hamile ddğil misin
Sen de haklısın da doğruyu bilmek bişey değiştirmiyor ne yazık kiKuzum önceki aylar o kadar çok test yapıp o kadar çok hüsrana uğradım ki bu ay almadım bile hiç yapasım da yok sabırla adeti ve hatta geçmesini beklicem inşallah gebelikten gecikir başka sebeplerden gecikmezbiliyorum test yapmamam sonucu değiştirmicek varsa vardır yoksa yok ama o tek çizgiyi görmek beni günlerce bunalıma sokuyor, adet olunca öyle olmuyorum bi kaç gün ağlama krizlerinden sonra hemen acaba bu ay napsam arayışı başlıyor
İnşallah canım yaEn büyük belirti adet gecikmesi bakalım inşallah hayırlısıylaaa
Ekliyorum canim hosgeldinSelam kizlar benimde 26 Ocak bat. Beni de ekleyebilir misiniz. Uzun süre yoktum. Şöyle bi kafadan atayım dedim stresi üzüntüyü. İnşallah yeni yılla beraber güzel bebiş haberleri aliriz. Sağlıklı gebelik müjdeleri ile dolup taşar buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?