Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar benimde 26 Ocak bat. Beni de ekleyebilir misiniz. Uzun süre yoktum. Şöyle bi kafadan atayım dedim stresi üzüntüyü. İnşallah yeni yılla beraber güzel bebiş haberleri aliriz. Sağlıklı gebelik müjdeleri ile dolup taşar buralar

Canim gecen aya kadar bende hiç kuruma görmemiştim. Canını sıkmak gibi olmasın ama bu böyle hiç olmamıştı bu testlerden kaç tane yaptım diyip diyip içime kurt dusurmustum baya belirgin kuruma cizgisi vardi. Sonuç negatifti tabi bu ay denicez artık. Birde daha çok erken 7 gün varmis daha. Ümidini kesme biraz daha bekle bence.

Malesef kuruma gibi görünüyor kuzum

Keske yaaa benimd egic belirti yok bir hafta kaldı

Canım daha var Adetine benimde 15 .16 ocak.
Biraz daha bekle bence

Baya koyu canım inşallah bebis vardır

Kızlar eğer hamileysen illa bata 3 gün kala ovulasyon testi pik mi olmalı değilse hamile ddğil misin

Benim 11 gün var utanmasam başlicam erken gebelik testlerine.3 gün kala Nası dayanıyosun Allah senin sabrından bana da versin inşallah
Kuzum önceki aylar o kadar çok test yapıp o kadar çok hüsrana uğradım ki bu ay almadım bile hiç yapasım da yok sabırla adeti ve hatta geçmesini beklicem inşallah gebelikten gecikir başka sebeplerden gecikmez biliyorum test yapmamam sonucu değiştirmicek varsa vardır yoksa yok ama o tek çizgiyi görmek beni günlerce bunalıma sokuyor, adet olunca öyle olmuyorum bi kaç gün ağlama krizlerinden sonra hemen acaba bu ay napsam arayışı başlıyor

Beklemedeyim bakalım artık. Bende negatif diye düşünüyorum hayırlısı artık teşekkürler cevaplar için kizlar

Bata 3-4 gün kala ovulasyon testim böyle. Hamile olma ihtimalim yok mu kızlar

Eklentiler

• 35CBD47D-C77F-4430-9B97-19BC63939946.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 71
Sen de haklısın da doğruyu bilmek bişey değiştirmiyor ne yazık ki bırak regli,test yapmak için gün sayıyorum şuan az önce kargo geldi dünya kadar erken gebelik testi aldık Salı günü filan başlicam artık kendimi tutabilirsem O arada çerez niyetine ovulasyon testi ile oyalicam kendimi tam bi bağımlılık hikayesidir bu Kaba işeyip bi takım testlere damlatma bağımlılığı

Bu ne ya şimdi , adete altı gun kaldı ovulasyon koyulasiyor

Eklentiler

• IMG_20220108_155914.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
Ekliyorum canim hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…