- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
AhahhahahaSen de haklısın da doğruyu bilmek bişey değiştirmiyor ne yazık kibırak regli,test yapmak için gün sayıyorum şuan az önce kargo geldi dünya kadar erken gebelik testi aldık Salı günü filan başlicam artık kendimi tutabilirsem O arada çerez niyetine ovulasyon testi ile oyalicam kendimi tam bi bağımlılık hikayesidir bu Kaba işeyip bi takım testlere damlatma bağımlılığı
Hadi inşallah ya umutluyuzAhahhahahahadi inşallah pozitifi tutturacaz bizdeee burda gebelik testlerini görünce arada benimde yapasım geliyor ama bu ay kesinlikle yok yapmıcam geçerse cuma kan vercem inşallahhh
Her ikisi de olabilir kimisi de regle yakın koyulaşır demişti bakalim hangisi çıkacak 10.gun test yapcammavişim neler oluyor ozaman yoksaa beklenen mi geliyorrrrr kuzummmm
Ekliyorum canim hosgeldinSelam kizlar benimde 26 Ocak bat. Beni de ekleyebilir misiniz. Uzun süre yoktum. Şöyle bi kafadan atayım dedim stresi üzüntüyü. İnşallah yeni yılla beraber güzel bebiş haberleri aliriz. Sağlıklı gebelik müjdeleri ile dolup taşar buralar
Al benden de o kadar ne çıkacak bahtimizaBu ne ya şimdi , adete altı gun kaldı ovulasyon koyulasiyor
Seninde gayet koyu şimdi acaba gebelik mi yoksa ikinciye yumurtlamamiBuda benim adete 4gün kala ovülasyon testimneden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim gebelik testlerime kıyamam hamile oldugumu hissettiğim ay yapıcam çünkü neden gecen ay 2 erken gebelik 3 kaset test yaptım sonuç yine tırt
Sabah benim de öyleydi canim bel ve kasık ağrısı vardı akintim beyaza dönmüştü onunn dışında bir de sol kasiga batmalar oluyor tabi bunların hiç birini gebeliğe yormak istemiyorum sonrasında üzülmek de varÜç gün kaldı ve sinir stresten başka belirtim yok bide arada adet olacakmışım gibi sancılr giriyor. Of keşke hamile olduğumuzda net anlayabilsek, ben hiç hamile kalamadım bilmiyorum vücudum nasıl tepki gösterecek
Hayır canım hamileysen betana göre koyuluk değişir. Ben geçen ay kimyasal geçirdim beta 400ken yumurtlama gibi ikisi aynı koyuluktaydı. 1000lerdeyken siyah gibi pik çıkmıştıKızlar eğer hamileysen illa bata 3 gün kala ovulasyon testi pik mi olmalı değilse hamile ddğil misin
Benimde bat 28 ocak. Bu ay ilk kez oluvasyon testi kullaniyorum. 2 gundur yapiyorum.Aynı tarihlerimiz hayırlısı hakkımızda ovulasyon testi yapacak mısın peki? Fikir alışverişi yapalım :)
Hahahah valla hep burada görüp gaza geliyoruz acele ediyoruz kuzum karalar bağlama kırmızı gelene kadar umut varCnm dun gaza gelip ben de normal gebelik testi yaptim, tertemiz negatifti. Ben 29unda igne oldum. 30u catladi desek. Cok erken aslinda test icin. Benim normal bat 9u oldugu icin yaptim. Senin kesin var ama catlama 30u degil bence. Igne mi oldun yoksa dogal catlama, ovulasyon takibi mi?
Erken di mi daha, yarin test yapmayip adetin gecikmesini bekleyecegim, eger gelmezse tabi, duzgun bir aile hekimim olsa pztesi kan vermeye de gidebilirdim aslinda. Neyse sabredip gorecegiz nasilsa, grubu okudukca dur bi de ben yapiyim diyor insanAz sabirli olun daa
Ben geçen aylarda ovulasyon ile afete iki gün kala yapmıştım çok çok silik cikiyordu.Her ikisi de olabilir kimisi de regle yakın koyulaşır demişti bakalim hangisi çıkacak 10.gun test yapcam
Ekliyorum canim hosgeldin
Al benden de o kadar ne çıkacak bahtimiza
Ayy gebelik mi var acaba insallahKızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Insallah diyelim ama belli de olmuyor kimisinin normalde de koyulasiyor mus ben ikinci yumurtlama olmasına da razıyım yeter ki kırmızı gelmesinAyy gebelik mi var acaba insallah
Gecen ay arya nin pik gibiydi canim ama regl oldu mesela 2.ye yumurtlama oldu diye düşmüştükBen geçen aylarda ovulasyon ile afete iki gün kala yapmıştım çok çok silik cikiyordu.
Bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun
4 gün önce öğrendiğinde bu kadar silik miydi canımHahahah valla hep burada görüp gaza geliyoruz acele ediyoruz kuzum karalar bağlama kırmızı gelene kadar umut varbenim bat bugün ve hala silik canım 4 gün önce zar zor görünüyordu beni tereddütte bıraktı başka markayla da yaptım yine ayni silik çıktı netleşiyor ama öyle tam belirgin olmadı hala silik
Olabilir canım ya aynen, vücut değişkenlik gösterebiliyor. Bende belki yumurtuyorum dicem.ama adetim hiç şaşmaz en fazla bir gun önce veya sonra olurumInsallah diyelim ama belli de olmuyor kimisinin normalde de koyulasiyor mus ben ikinci yumurtlama olmasına da razıyım yeter ki kırmızı gelmesin
Gecen ay arya nin pik gibiydi canim ama regl oldu mesela 2.ye yumurtlama oldu diye düşmüştükhayirlisi bakalim Her gün test yapasim geliuor dünkü test malum tertemizdi
Kuzum bu ovulasyonlar beni bi kaç ay çok oyaladı yanılttı ben hic anlamıyorum yani ama gebelik testinde bariz çizgin çıkıyor zamana gore bakinca 9 günde o kadar belirgin çizgi bana tuhaf geldi ondan dedim daha erken dollenmistir diyeAma testler öyle gösteriyodu bilemiyorum ki ama testin baya beklemiş hali bu bu kadar koyu değildi ovulasyon testlerimi yukledim
Hummyyy esitleniyor sankiii cizgiler gebelik olabilir buuuBuda benim adete 4gün kala ovülasyon testimneden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim gebelik testlerime kıyamam hamile oldugumu hissettiğim ay yapıcam çünkü neden gecen ay 2 erken gebelik 3 kaset test yaptım sonuç yine tırt
Annemde aynı şeyin ısrarını bana yapıyor, her ne kadar kafama yatmasa da, sen nasıl uygulayacaksinBen buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.
Ben ilk defa denedim ovulasyonu canım testlerle paralel olarak yumurta akıntısı ve çatlama ağrılarını hissettim yani doğru gibi tarihler ama bilemiyorum ya biraz tedirgin oldum acaba çok fazla yumurtayı mi harekete geçirdim naptımKuzum bu ovulasyonlar beni bi kaç ay çok oyaladı yanılttı ben hic anlamıyorum yani ama gebelik testinde bariz çizgin çıkıyor zamana gore bakinca 9 günde o kadar belirgin çizgi bana tuhaf geldi ondan dedim daha erken dollenmistir diyebelki ikizdir arkadaşların dediği gibi ondan boyle fazla fazla katlanıp koyulasiyordur bence sen kan ver hemen
Ha ben bide onu da yapmıştım bu ay ne kadar doğru yaptım bilmiyorum amaAnnemde aynı şeyin ısrarını bana yapıyor, her ne kadar kafama yatmasa da, sen nasıl uygulayacaksin
Benim de sasmiyordu canim be zaman ki covid aşısı oldum dengem değişti suan yeni düzeliyorOlabilir canım ya aynen, vücut değişkenlik gösterebiliyor. Bende belki yumurtuyorum dicem.ama adetim hiç şaşmaz en fazla bir gun önce veya sonra olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?