Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahhahaha hadi inşallah pozitifi tutturacaz bizdeee burda gebelik testlerini görünce arada benimde yapasım geliyor ama bu ay kesinlikle yok yapmıcam geçerse cuma kan vercem inşallahhh

mavişim neler oluyor ozaman yoksaa beklenen mi geliyorrrrr kuzummmm
Her ikisi de olabilir kimisi de regle yakın koyulaşır demişti bakalim hangisi çıkacak 10.gun test yapcam
Ekliyorum canim hosgeldin
Bu ne ya şimdi , adete altı gun kaldı ovulasyon koyulasiyor
Al benden de o kadar ne çıkacak bahtimiza

Seninde gayet koyu şimdi acaba gebelik mi yoksa ikinciye yumurtlamami

Sabah benim de öyleydi canim bel ve kasık ağrısı vardı akintim beyaza dönmüştü onunn dışında bir de sol kasiga batmalar oluyor tabi bunların hiç birini gebeliğe yormak istemiyorum sonrasında üzülmek de var

Kızlar eğer hamileysen illa bata 3 gün kala ovulasyon testi pik mi olmalı değilse hamile ddğil misin
Hayır canım hamileysen betana göre koyuluk değişir. Ben geçen ay kimyasal geçirdim beta 400ken yumurtlama gibi ikisi aynı koyuluktaydı. 1000lerdeyken siyah gibi pik çıkmıştı

Aynı tarihlerimiz hayırlısı hakkımızda ovulasyon testi yapacak mısın peki? Fikir alışverişi yapalım :)
Benimde bat 28 ocak. Bu ay ilk kez oluvasyon testi kullaniyorum. 2 gundur yapiyorum.
Hatta 2. Çizgiyi oluvusyon olarak bile görmek o kadar güzel ki. Tertemiz testlerden ruhum daralmış resmen

Hahahah valla hep burada görüp gaza geliyoruz acele ediyoruz kuzum karalar bağlama kırmızı gelene kadar umut var benim bat bugün ve hala silik canım 4 gün önce zar zor görünüyordu beni tereddütte bıraktı başka markayla da yaptım yine ayni silik çıktı netleşiyor ama öyle tam belirgin olmadı hala silik

Her ikisi de olabilir kimisi de regle yakın koyulaşır demişti bakalim hangisi çıkacak 10.gun test yapcam

Ekliyorum canim hosgeldin

Al benden de o kadar ne çıkacak bahtimiza
Ben geçen aylarda ovulasyon ile afete iki gün kala yapmıştım çok çok silik cikiyordu.
Bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun

Ayy gebelik mi var acaba insallah
Insallah diyelim ama belli de olmuyor kimisinin normalde de koyulasiyor mus ben ikinci yumurtlama olmasına da razıyım yeter ki kırmızı gelmesin
Ben geçen aylarda ovulasyon ile afete iki gün kala yapmıştım çok çok silik cikiyordu.
Bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun
Gecen ay arya nin pik gibiydi canim ama regl oldu mesela 2.ye yumurtlama oldu diye düşmüştük hayirlisi bakalim Her gün test yapasim geliuor dünkü test malum tertemizdi

4 gün önce öğrendiğinde bu kadar silik miydi canım

Eklentiler

• DF19002D-D2F3-45AF-9951-A80ED775F9F0.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 46
Olabilir canım ya aynen, vücut değişkenlik gösterebiliyor. Bende belki yumurtuyorum dicem.ama adetim hiç şaşmaz en fazla bir gun önce veya sonra olurum

Ama testler öyle gösteriyodu bilemiyorum ki ama testin baya beklemiş hali bu bu kadar koyu değildi ovulasyon testlerimi yukledim
Kuzum bu ovulasyonlar beni bi kaç ay çok oyaladı yanılttı ben hic anlamıyorum yani ama gebelik testinde bariz çizgin çıkıyor zamana gore bakinca 9 günde o kadar belirgin çizgi bana tuhaf geldi ondan dedim daha erken dollenmistir diye belki ikizdir arkadaşların dediği gibi ondan boyle fazla fazla katlanıp koyulasiyordur bence sen kan ver hemen

Hummyyy esitleniyor sankiii cizgiler gebelik olabilir buuu

Ben buhara oturucam bu ay. Babaannemin zoru ile. Sonra yine olmazsa maydanoz ısırgan oto süt buharı deniycem. Nisan mayısa kadar beklerim her halde. Ovulasyon testi denermiyim bilmiyorum. Herşey için araftayım.
Annemde aynı şeyin ısrarını bana yapıyor, her ne kadar kafama yatmasa da, sen nasıl uygulayacaksin

Ben ilk defa denedim ovulasyonu canım testlerle paralel olarak yumurta akıntısı ve çatlama ağrılarını hissettim yani doğru gibi tarihler ama bilemiyorum ya biraz tedirgin oldum acaba çok fazla yumurtayı mi harekete geçirdim naptım salı falan vermeyi düşünüyorum kan tahlili

Olabilir canım ya aynen, vücut değişkenlik gösterebiliyor. Bende belki yumurtuyorum dicem.ama adetim hiç şaşmaz en fazla bir gun önce veya sonra olurum
Benim de sasmiyordu canim be zaman ki covid aşısı oldum dengem değişti suan yeni düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…