Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün önce öğrendiğinde bu kadar silik miydi canım
Aynen kuzum maksimum bu şekildeydi sanırım çekmiştim fotoğraf ama karışmış birbirine hep ama ben normal kaset test yaptım laboquick erken testler daha hassas sanırım daha düşük betaları gösterebiliyor, kasetler en az 20yi tespit edebiliyor diye biliyorum

Ah bilmiyorum ki canım su alımına filanda dikkat etmeden yaptım öyle gün içinde. Hepimize naşsp olsun inşallah Bu ay olursa büyük süpriz olur hiç beklemiyom
Yarin tekrar yap canım , adetin ne zaman?
İnşallah gelsin ya minnoslar

Yarin tekrar yap canım , adetin ne zaman?
İnşallah gelsin ya minnoslar
12 ocak herhalde inşallah kuzum okadar büyük moral olurki hem bu ay beklemiyoruz hemde biraz sıkıntılar yasadık cok cok cok sevinirim Rabbim ne eylerse güzel eyler yaparım kız seni mi kırcam cok var zaten ovülasyon artık işte yapmaya vaktim olmuyor ne olsa

Hummyyy esitleniyor sankiii cizgiler gebelik olabilir buuu
Kız senin ağzından bal mı damlıyor sanmam kuzum bu ay pek ümidim yok belirtim yok ahahah kendimi rahim filmine şartldım eğer öyle olursa ben şok ben iptall mahallede pijama ile sevinç çığlıkşarı bile atabilirim okadar süpriz olur nasip olsun hepimize kuzum en hayırlı zamanda inşallah

Valla canım ben de bu ay kendimi spora diyete odaklamıştım ama sürpriz yapti bebiş hic belli olmaz bu isler ummadığın anda olur

Valla canım ben de bu ay kendimi spora diyete odaklamıştım ama sürpriz yapti bebiş hic belli olmaz bu isler ummadığın anda olur
Ajhhh rabbim sen bizede nasip et Kuzummmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok cok cok sevindim grubu eskisi kadar sıkı takip edemiyorum özür dilerim atlamısım kendim olmus kadar sevindim yaaa cok güzel bir haber bu cok cok cok

Hadi inşallah ummadiginiz anda gelir minnoş ay bende yapcam bitene kadar
Hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar attığınız linki okuyamadım fakat bu konuda şunu belirtmek isterim. Ben de aşılama yaptırdığım için doktorum üç gün öncesinden ilişki olmasını tavsiye ediyor. Sperm testi verilirken 2-5 gün cinsel perhiz olmasi gerekiyor diyor yani 5 günden fazla bekleyen spermleri sağlıklı bulmuyor doktorlar. O yüzden yumurtlama donemine denk getirmek için eşin bı hafta bosalmamis olması aslında saglikli bı durum değil. Spermlerin yenilenmesi için bosalmanin da çok sık olmamakla birlikte(hergun) yenilenmesi gerekiyor naçizane fikirlerim bunlar

Canım benim teşekkür ederim yani silik çizgiyi gördüm bakalım bugün regl gunumdu gelmedi inşallah gelmez turlu turlu kaygim var iste kimyasal mi boş mu dis mi daha önce de kotu tecrubem olduğundan hastanelerde helak olmayayim dedim biraz zaman geçmesini bekliyorum kan için uyanır uyanmaz test yapıyorum hemen ertesi gün olsun yine test yapayım istiyorum deli gibi bi şey yaptım kendimi kan verme korkusundan
Allah sağlıklısı hayırlısını nasip etsin kuzucum hepimize inşallah sen de güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…