- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Doğru canım benimd ozaman geç olmuştu,Benim de sasmiyordu canim be zaman ki covid aşısı oldum dengem değişti suan yeni düzeliyor
Benimde tam tersi erken oldu iki ay 3.olcak misinDoğru canım benimd ozaman geç olmuştu,
Hadi yaa benimde geç oldu, hamile değilsem ki inşallah hamileyim dirBenimde tam tersi erken oldu iki ay 3.olcak misin
Ah bilmiyorum ki canım su alımına filanda dikkat etmeden yaptım öyle gün içinde. Hepimize naşsp olsun inşallahBaya koyu canım inşallah bebis vardır
Bende öyle düşündüm 8nsallaj civcivler yerleşmiştir rahmeHadi yaa benimde geç oldu, hamile değilsem ki inşallah hamileyim diradet olunca olucam
Aynen kuzum maksimum bu şekildeydi sanırım çekmiştim fotoğraf ama karışmış birbirine hep ama ben normal kaset test yaptım laboquick erken testler daha hassas sanırım daha düşük betaları gösterebiliyor, kasetler en az 20yi tespit edebiliyor diye biliyorum4 gün önce öğrendiğinde bu kadar silik miydi canım
Yarin tekrar yap canım , adetin ne zaman?Ah bilmiyorum ki canım su alımına filanda dikkat etmeden yaptım öyle gün içinde. Hepimize naşsp olsun inşallahBu ay olursa büyük süpriz olur hiç beklemiyom
İnsallahh canım benimBende öyle düşündüm 8nsallaj civcivler yerleşmiştir rahme
Kuzum ben letu ile yumurtladım ve çatladı zaten yine olurmu ki bilmiyorum kiSeninde gayet koyu şimdi acaba gebelik mi yoksa ikinciye yumurtlamami
12 ocak herhaldeYarin tekrar yap canım , adetin ne zaman?
İnşallah gelsin ya minnoslar
Kız senin ağzından bal mı damlıyorHummyyy esitleniyor sankiii cizgiler gebelik olabilir buuu
Onlar da bize şaştı kaldıBenimki de ne bu sürekli bakıyorsun diyor anlatıyorum Allah Allah diyip şaşırıyor
Her gelen aklımı çeliyorDişçilerin işlemden önce sıktığı uyuşturucu spreyden sık anca öyle yersin
Aaa bak bunu yeni duydum. Kız farklı mi oluyor güzel miBir de iyice ezip balla karıştırıp yemeyi denesene canım.. tamamen farklı bir tat oluyor
Valla canım ben de bu ay kendimi spora diyete odaklamıştım ama sürpriz yapti bebiş hic belli olmaz bu isler ummadığın anda olurKız senin ağzından bal mı damlıyorsanmam kuzum bu ay pek ümidim yok belirtim yok ahahah kendimi rahim filmine şartldım eğer öyle olursa ben şok ben iptall mahallede pijama ile sevinç çığlıkşarı bile atabilirim okadar süpriz olur nasip olsun hepimize kuzum en hayırlı zamanda inşallah
Ajhhh rabbim sen bizede nasip etValla canım ben de bu ay kendimi spora diyete odaklamıştım ama sürpriz yapti bebiş hic belli olmaz bu isler ummadığın anda olur
Hadi inşallah ummadiginiz anda gelir minnoş12 ocak herhaldeinşallah kuzum okadar büyük moral olurki hem bu ay beklemiyoruz hemde biraz sıkıntılar yasadık cok cok cok sevinirim Rabbim ne eylerse güzel eyler yaparım kız seni mi kırcam cok var zaten ovülasyon artık işte yapmaya vaktim olmuyor ne olsa
Kızlar attığınız linki okuyamadım fakat bu konuda şunu belirtmek isterim. Ben de aşılama yaptırdığım için doktorum üç gün öncesinden ilişki olmasını tavsiye ediyor. Sperm testi verilirken 2-5 gün cinsel perhiz olmasi gerekiyor diyor yani 5 günden fazla bekleyen spermleri sağlıklı bulmuyor doktorlar. O yüzden yumurtlama donemine denk getirmek için eşin bı hafta bosalmamis olması aslında saglikli bı durum değil. Spermlerin yenilenmesi için bosalmanin da çok sık olmamakla birlikte(hergun) yenilenmesi gerekiyor naçizane fikirlerim bunlarSanırım biz farklı açılardan baktığımız için birbirimizi anlayamıyoruzaynı yazıyı okuyoruz ama farklı çıkarımlar yapıyoruz çünkü siz sadece yumurtlama döneminde tek ya da iki ilişki olmasını savunuyorsunuz fakat yazıda böyle bir şey yazmıyor ilişkiden kaçınmanın ne demek olduğunu anlıyorum çok şükür algılamamda bir problem yok tabiki herkes bildiğini yapsın kimse kimseye böyle belirsizlik dolu konularda doğrusu bu diye bir dayatma yapamaz ayrıca her doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasaklamıyor herhangi bir düşük tehlikesi vb bir durum yoksa sizde yazmışsınız zaten bazı kişilere diye çevremde de çok var doktorunun ilişkiyi yasaklamadığı kişiler. Diyorum ya bu konular belirsizlik üzerine kurulu her şey normalken bile gebe kalamayan insanlarda var. Bir ben sperm üretimiyle ilgili bir yorumda yapmadım senin dediğin gibi değil demişsiniz ama? Ben sadece uzun süre bekleyen spermin kalitesi düşer yorumunda bulundum ve tekrar belirtiyorum attığınız linkteki 1 hafta boşalma olmaması durumundan bahsetmiyorum 1 ay boşalma olmaması durumundan bahsediyorum çünkü sizin söylediğinize göre yumurtlama günü sadece ilişki olacak ve ayda bir kez olduğunu düşünürsek bu da ayda bir kez ilişki demek oluyor inşallah anlatabilmişimdir kendimi
Canım benim teşekkür ederim yani silik çizgiyi gördüm bakalım bugün regl gunumdu gelmedi inşallah gelmez turlu turlu kaygim var iste kimyasal mi boş mu dis mi daha önce de kotu tecrubem olduğundan hastanelerde helak olmayayim dedim biraz zaman geçmesini bekliyorum kan için uyanır uyanmaz test yapıyorum hemen ertesi gün olsun yine test yapayım istiyorum deli gibi bi şey yaptım kendimi kan verme korkusundanAjhhh rabbim sen bizede nasip etKuzummmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok cok cok sevindim grubu eskisi kadar sıkı takip edemiyorum özür dilerim atlamısım kendim olmus kadar sevindim yaaa cok güzel bir haber bu cok cok cok
Yaaaa bunda artma var Allahım inşallah hamile olduğunu duyarızKızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?