İçini ferah tut kuzummm cok dua edicem bebeğim sım sıkı tutunsun diyeeeeCanım benim teşekkür ederim yani silik çizgiyi gördüm bakalım bugün regl gunumdu gelmedi inşallah gelmez turlu turlu kaygim var iste kimyasal mi boş mu dis mi daha önce de kotu tecrubem olduğundan hastanelerde helak olmayayim dedim biraz zaman geçmesini bekliyorum kan için uyanır uyanmaz test yapıyorum hemen ertesi gün olsun yine test yapayım istiyorum deli gibi bi şey yaptım kendimi kan verme korkusundan
Allah sağlıklısı hayırlısını nasip etsin kuzucum hepimize inşallah sen de güzel haberler alırsın
Bende böyle bışıyorum süren bayatlamasın diye o şekilde evet şu da doğru sperm 5 güne kadar yaşıyor ama işte öncesinde bayat bir sperm olmasın diye gün aşırı diyorlar diye duydum bendeKızlar attığınız linki okuyamadım fakat bu konuda şunu belirtmek isterim. Ben de aşılama yaptırdığım için doktorum üç gün öncesinden ilişki olmasını tavsiye ediyor. Sperm testi verilirken 2-5 gün cinsel perhiz olmasi gerekiyor diyor yani 5 günden fazla bekleyen spermleri sağlıklı bulmuyor doktorlar. O yüzden yumurtlama donemine denk getirmek için eşin bı hafta bosalmamis olması aslında saglikli bı durum değil. Spermlerin yenilenmesi için bosalmanin da çok sık olmamakla birlikte(hergun) yenilenmesi gerekiyor naçizane fikirlerim bunlar
Kuzum ben de dua edicem sana cok sağ ol cizgilerin en güzelini göreceksin en kısa surede belki de geliyordur gelmekte olan belli mi olurİçini ferah tut kuzummm cok dua edicem bebeğim sım sıkı tutunsun diyeeeeyaaaa ne güzel benim hcg testleri 7 aydır kalbim gibi bembeyaz
Insallah vardır canim hep birlikte seviniriz bizdeKuzum ben letu ile yumurtladım ve çatladı zaten yine olurmu ki bilmiyorum kibelkide adet yaklaştıgından vücutaki hormonlaın oyunudur
İnşallah canim AminYaaaa bunda artma var Allahım inşallah hamile olduğunu duyarız
Aynen bencede öyle yap.. zaten bir kaç gün kaldı ..Batı beklicem bakalım bat şöyle 3-5 gün geçerse yinelerim testi
Benle aynıymış inşallah istediğiniz haberi alırız14 Ocak kuzum
Evet ama bence en sağlıklısı gün aşırı.. elbette pik günlerinde günlerin hepsini değerlendirmek lazım.. gün aşırı olma sebebi yumurta takibi yapamayanlar içinAllah Allah sürekli biseyler duyuyoruz
İnshallah hayırlısı olsun.. bende de pko var banada doktorlar dmeiskerdi ikiz üçüz hata altız bile olabilirmiş.. benim birde ailemde var babaannem ikiz doğurmuş gerçi biri olmuş ama sonucta ikizmis.. kuzenimde ikiz doğurdu amcamın kızi.. yani hem pko hemde ırsi olma sebebiyle ihtimalim yüksek benimde ama senelerdir bir tane bile olmadi henüz .. Rabbim dualarımızı kabul etsin aminnnIkiz olabilir diyen oldu bilemiyorum bide pcolu olunca acaba mi diyorum
Daha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..Kızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Bir arkadaşım yüz maskesi için bu tarifi verdi. Tam karıştırıyorum bi tattım aaaa ben şok.. bi dene belki seversinAaa bak bunu yeni duydum. Kız farklı mi oluyor güzel mi
Benim doktorum da gün aşırı demişti. Bende kaçırmamak için her gün denemiştim olmadıEvet ama bence en sağlıklısı gün aşırı.. elbette pik günlerinde günlerin hepsini değerlendirmek lazım.. gün aşırı olma sebebi yumurta takibi yapamayanlar için
Ben de hiç akıntı yok kupkuru değişik bir şekildeSabah benim de öyleydi canim bel ve kasık ağrısı vardı akintim beyaza dönmüştü onunn dışında bir de sol kasiga batmalar oluyor tabi bunların hiç birini gebeliğe yormak istemiyorum sonrasında üzülmek de var
Olur muydu peki normal deBen de hiç akıntı yok kupkuru değişik bir şekilde
Allah razı olsun kuzucum Rabbım kabul etsin tuttuğun oruçları ettiğin duaları ne mutlu Burada bir aile edinmisizDaha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..
Allah kabul etsin kuzum bizler için ettiğin duaları da Allah karşına çıkarsınDaha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..
İnşallah hamilesindir canım tüm kalbimle söylüyorum.. benim sol göğüsteki acı ucundan göğse yayılmaya başladı ama dokununca, sağ göğüs ucunda da dokununca acı olmaya başladı kasık özellikle sağ tarafta batma durumu devam ediyo alt karın ve belimde de ağrı olmaya başladı bide aşırı duygusallık ve halsizlik var. Bi tane daha test yaptım kaset test negatif stoğumu tükettim resmenAynen bencede öyle yap.. zaten bir kaç gün kaldı ..
Bende adet olmazsam tabi bende geçmesini bekliycem bakalım..
Bu kadar kuruluk olmaz dı şeffaf ta olsa olurdu akıntı. Hayırlara vesile olur inşallahhOlur muydu peki normal de
İşte aynı şey bendede oluyor kackez tuvalete gittim aha oldum diye bakıyorum şeffaf akıntı..birde ben ağrı gerilme batma filan hissetmem adet olacağım zaman.. hic ağrım olmaz.. şimdi kaşık agrilar gelip gidiyorKızlar bu 6.ayım denemede. Bu ay ilk defa bata 7-8 gün kala adet olacakmışım gibi erken kıpranmalar hissettim bir de daha önce olmayan bi akıntı gelme durumu oldu. Sanki adet oluyormuşum gibi bir şeyler geliyo bakıyorum akıntı. O yüzden acaba hamile miyim diye erken test yapmıştım. Bu şekilde hissedip hamile kalan var mı
Amiiin inşallah allahım dualarını kabul etsin, hepimiz güzel haberler duyuralım burdaki sohbeti eylül 2022 anneleri grubuna taşıyalımDaha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?