Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini ferah tut kuzummm cok dua edicem bebeğim sım sıkı tutunsun diyeeee yaaaa ne güzel benim hcg testleri 7 aydır kalbim gibi bembeyaz

Bende böyle bışıyorum süren bayatlamasın diye o şekilde evet şu da doğru sperm 5 güne kadar yaşıyor ama işte öncesinde bayat bir sperm olmasın diye gün aşırı diyorlar diye duydum bende

İçini ferah tut kuzummm cok dua edicem bebeğim sım sıkı tutunsun diyeeee yaaaa ne güzel benim hcg testleri 7 aydır kalbim gibi bembeyaz
Kuzum ben de dua edicem sana cok sağ ol cizgilerin en güzelini göreceksin en kısa surede belki de geliyordur gelmekte olan belli mi olur

kızlar bu arada yorum okurken fark ettım ovulasyon testınde yumurtlamadan 10 gun ıcınde ıkıncı pık gorunce oda yumurtlama olabılıyor fakat ovulasyon testıyle gebelık bılenler soyle oluyor ozellıkle pco varsa adet tarıhı sasıyorya o nedenle dıyorlarkı kadınlar ben bat tarıhı bılmıyorum bende ıkıncı oık bulayım degerlendıreyım ıkız olsun vs dıye devam ettım yada testı bırakacağımı dusunmedım devam etım dıyorlar sonra ne oluyor pco var bat bellı degıl bat gelıyor gecıyor gat oluyor beta hcg ıse ıyıce yukselıyor ve bıngo kadın ovu testte pık goruyor 1gun 2 gun 3gun 4gun derken testı aldıgı yer genelde dıyor gebelık testı yapın bat ne zamandı falan dıyor sonra ogrenıyor kı gebe hemde koop koyu cızgıyle o nedenle ovulasyon testı yanıltır hcg ıcın ama erken gebelık ıle bakılıp 2 gunde bır koyulasma takıp edılırse daha mantıklı gelıyor ustelık bata kadar devam edersek cokta guzel olur gıbı gıbı ne dersınız

Ikiz olabilir diyen oldu bilemiyorum bide pcolu olunca acaba mi diyorum
İnshallah hayırlısı olsun.. bende de pko var banada doktorlar dmeiskerdi ikiz üçüz hata altız bile olabilirmiş.. benim birde ailemde var babaannem ikiz doğurmuş gerçi biri olmuş ama sonucta ikizmis.. kuzenimde ikiz doğurdu amcamın kızi.. yani hem pko hemde ırsi olma sebebiyle ihtimalim yüksek benimde ama senelerdir bir tane bile olmadi henüz .. Rabbim dualarımızı kabul etsin aminnn

Kızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Daha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..

Evet ama bence en sağlıklısı gün aşırı.. elbette pik günlerinde günlerin hepsini değerlendirmek lazım.. gün aşırı olma sebebi yumurta takibi yapamayanlar için
Benim doktorum da gün aşırı demişti. Bende kaçırmamak için her gün denemiştim olmadı
Bu ay gün aşırı denedik bakalım ne olucak
Haftada 2 kere olarakta denemistik yine olmadi herseyi deniyoruz

Ben de hiç akıntı yok kupkuru değişik bir şekilde

Daha da kızarmış çizgi hadi inşallah.. ramazan borcumu ödüyorum oruç tutuyorum sürekli bugünde oruçluyum.. ve bugün hepimiz için dua edicem.. Rabbim kabul buyursun..
Allah razı olsun kuzucum Rabbım kabul etsin tuttuğun oruçları ettiğin duaları ne mutlu Burada bir aile edinmisiz

Aynen bencede öyle yap.. zaten bir kaç gün kaldı ..

Bende adet olmazsam tabi bende geçmesini bekliycem bakalım..
İnşallah hamilesindir canım tüm kalbimle söylüyorum.. benim sol göğüsteki acı ucundan göğse yayılmaya başladı ama dokununca, sağ göğüs ucunda da dokununca acı olmaya başladı kasık özellikle sağ tarafta batma durumu devam ediyo alt karın ve belimde de ağrı olmaya başladı bide aşırı duygusallık ve halsizlik var. Bi tane daha test yaptım kaset test negatif stoğumu tükettim resmen Adet olcam sanırım ama farklı bi adet dönemi olcak

İşte aynı şey bendede oluyor kackez tuvalete gittim aha oldum diye bakıyorum şeffaf akıntı..birde ben ağrı gerilme batma filan hissetmem adet olacağım zaman.. hic ağrım olmaz.. şimdi kaşık agrilar gelip gidiyor

Amiiin inşallah allahım dualarını kabul etsin, hepimiz güzel haberler duyuralım burdaki sohbeti eylül 2022 anneleri grubuna taşıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…