Aminnn insallah canim hsg çekilmiştin dimiBu kadar kuruluk olmaz dı şeffaf ta olsa olurdu akıntı. Hayırlara vesile olur inşallahh
Aynı durumdayım günlerdir adet oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı sonumuz hayrolsun tertemiz delircez hepimizİşte aynı şey bendede oluyor kackez tuvalete gittim aha oldum diye bakıyorum şeffaf akıntı..birde ben ağrı gerilme batma filan hissetmem adet olacağım zaman.. hic ağrım olmaz.. şimdi kaşık agrilar gelip gidiyor
Evet canım bu ay çekildimAminnn insallah canim hsg çekilmiştin dimi
BU olduğu gibi pozitifim diye haykırıyor .. kan verdi miydi sen?30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Her akşam taze olarak kaynatıp ilk buharı çıktıklan sonra yarım saat çamaşır sız bir kova içine falan suyu koyup belimin etrafına battaniye sarıcam canım yarım saat yetermiş o şekilde bekliycem. Kullanılmayan küçük bir legene koyup onu kulezitin içine koyup normal klozete oturmak daha pratik mişAnnemde aynı şeyin ısrarını bana yapıyor, her ne kadar kafama yatmasa da, sen nasıl uygulayacaksin
İnshallah bizde onlardan oluruzHerkesler hamile Ya oh bevalla grubun neşesisiniz,umudusunuz
gelıyor gelmekte olan mınnooos30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Pko var mı sizde ?Kızlar bat dönemime 3 4 gün var bi ovalsyon testi yapaym dedm bu zamanlar çizgi ş bile olmaması gerekirken kıpkırmızı oldu testim yumurtuluyor muyum yoksa gebelik olablr mi
bune ıcın anlamadım bulamadımdaHer akşam taze olarak kaynatıp ilk buharı çıktıklan sonra yarım saat çamaşır sız bir kova içine falan suyu koyup belimin etrafına battaniye sarıcam canım yarım saat yetermiş o şekilde bekliycem. Kullanılmayan küçük bir legene koyup onu kulezitin içine koyup normal klozete oturmak daha pratik miş
Kuzu ovu testi yapmaya Kaçıncı günü başladin30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Aminn inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ❤İnshallah hayırlısı olsun.. bende de pko var banada doktorlar dmeiskerdi ikiz üçüz hata altız bile olabilirmiş.. benim birde ailemde var babaannem ikiz doğurmuş gerçi biri olmuş ama sonucta ikizmis.. kuzenimde ikiz doğurdu amcamın kızi.. yani hem pko hemde ırsi olma sebebiyle ihtimalim yüksek benimde ama senelerdir bir tane bile olmadi henüz .. Rabbim dualarımızı kabul etsin aminnn
Yok vermedim salı vermeyi düşünüyorum sağlık ocağındaBU olduğu gibi pozitifim diye haykırıyor .. kan verdi miydi sen?
sen yınede degerlendır bısı olmaz kıDün daha soluktu bugun daha kırmızı oldu anlam veremedim 3 4 güne hastalnıcam adete yakn yumurtlama oluyorsa değerlendiricem hemen
Hahah çamaşır suyu demekBuda benim adete 4gün kala ovülasyon testimneden yaptığım konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber zaten bu ay rahim filmi çekileceğim fikrinin rahatlığı içindeyim temizlik yaparken fazla camasır suyundan olsa gerek bi yapayım dedim
8 Ocak yani bugün ama kayma olabilir yumurtlama uygulamaya göre üç gün geç oldu. Dayanamadım kaset test yaptım. Yine malum iki çizgiyi göremedim. Kasetler gecikme olmadan belli olmaz diyen de var tersini diyen de hayırlısı artıkBende kasık ağrısı dan hallice
Ama bata daha var.. bende olmaz ama ağrı normalde işte yinede bilemedim
Senin bat nezamandi
İnşallahİnşallah vardır canımbaş ağrısı bende çok olmuştu ilk gebeligimde göğüs hassasiyeti ve normal adet belirtileri.
Gunun geçince birdaha yap bakalım inşallah bebişdirKizlar merhaba inşallah herkes birgün bebisini kucağına alırBen sessiz sessiz topic takibi yapanlardanim ilk kez yazıyorum. Bat 15 ocak görünüyor takip ettiğim programda pcos yok demişti Dr ancak düzensiz reglim o yüzden net olarak bilemiyorum bata 7 gün var ve dün erken olduğunu bile bile kaset test yaptım tabi ilk başta hiç birşey çıkmadı ancak bir kaç saat sonra silik bir çizgi gördüm. Daha önce yaptığım testlerde hiç çıkmamıştı. Bizde sperm sorunu var eşim ilaç tedavisi görüyor. Sayı çok düşük ve tüp bebek olacak yüksek ihtimalle bu ayki reglde tedaviye başlamayı düşünüyorduk. Erken olduğunu biliyorum henüz ama yinede acaba mi dedim birde eşimin değerleri düşük olunca umutlanmakta istemiyorum. Sizce varmı birşey yoksa kuruma çizgisi mi?
YaaaaBenimde sadece arada göğüs uclarima sancı gibi biseyler oluyo biraz midem yaniyo bide adet olacakmis gibi ağrı gelip gidiyo testim silik çizgi çıktı canım ❤
Hoşgeldin send ebenin gibi uzun aradan sonra döneyim dedin inşallah bu ay hepimi seviniriz..Selam kizlar benimde 26 Ocak bat. Beni de ekleyebilir misiniz. Uzun süre yoktum. Şöyle bi kafadan atayım dedim stresi üzüntüyü. İnşallah yeni yılla beraber güzel bebiş haberleri aliriz. Sağlıklı gebelik müjdeleri ile dolup taşar buralar
Ya canım bu kaset testlerin böyle olduğunu duydum sürekli pik yada arada pik gosterebiliyormus .. hassas çubuk testler var innovita herkes memnun onlardan bende kullanmıştım.. bitince alamadım yurtdışında yok çünküInsallah diyelim ama belli de olmuyor kimisinin normalde de koyulasiyor mus ben ikinci yumurtlama olmasına da razıyım yeter ki kırmızı gelmesin
Gecen ay arya nin pik gibiydi canim ama regl oldu mesela 2.ye yumurtlama oldu diye düşmüştükhayirlisi bakalim Her gün test yapasim geliuor dünkü test malum tertemizdi
Bana da onlar çok karışık geliyor yapamam diye almadım hiç canimYa canım bu kaset testlerin böyle olduğunu duydum sürekli pik yada arada pik gosterebiliyormus .. hassas çubuk testler var innovita herkes memnun onlardan bende kullanmıştım.. bitince alamadım yurtdışında yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?