Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumdayım günlerdir adet oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı sonumuz hayrolsun tertemiz delircez hepimiz

30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
BU olduğu gibi pozitifim diye haykırıyor .. kan verdi miydi sen?

Annemde aynı şeyin ısrarını bana yapıyor, her ne kadar kafama yatmasa da, sen nasıl uygulayacaksin
Her akşam taze olarak kaynatıp ilk buharı çıktıklan sonra yarım saat çamaşır sız bir kova içine falan suyu koyup belimin etrafına battaniye sarıcam canım yarım saat yetermiş o şekilde bekliycem. Kullanılmayan küçük bir legene koyup onu kulezitin içine koyup normal klozete oturmak daha pratik miş

Kızlar bat dönemime 3 4 gün var bi ovalsyon testi yapaym dedm bu zamanlar çizgi ş bile olmaması gerekirken kıpkırmızı oldu testim yumurtuluyor muyum yoksa gebelik olablr mi
Pko var mı sizde ?

Öyleyse ikinci yumurtlama olabilir yada gebe de olabilirsin inşallah öyledir tabi.. günün geçince gebelik testi yap .. yada erken gebelik testide yapabilirsin..

bune ıcın anlamadım bulamadımda

30 u çatlama işte canım ne zaman tekabül ediyo adet tam bilmiyorum ilk defa denedim ovulasyon bende de tembellik var bu sabah da böyle çıktı ama baya beklemiş hali testin
Kuzu ovu testi yapmaya Kaçıncı günü başladin

Aminn inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ❤
BU olduğu gibi pozitifim diye haykırıyor .. kan verdi miydi sen?
Yok vermedim salı vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında

Hahah çamaşır suyu demek

Bende kasık ağrısı dan hallice
Ama bata daha var.. bende olmaz ama ağrı normalde işte yinede bilemedim

Senin bat nezamandi
8 Ocak yani bugün ama kayma olabilir yumurtlama uygulamaya göre üç gün geç oldu. Dayanamadım kaset test yaptım. Yine malum iki çizgiyi göremedim. Kasetler gecikme olmadan belli olmaz diyen de var tersini diyen de hayırlısı artık

Gunun geçince birdaha yap bakalım inşallah bebişdir

Benimde sadece arada göğüs uclarima sancı gibi biseyler oluyo biraz midem yaniyo bide adet olacakmis gibi ağrı gelip gidiyo testim silik çizgi çıktı canım ❤
Yaaaa bu demek oluyor ki bebiişin yolda normalde bugün adetimin gelmesi lazım ama gelmedi kaset test yaptım negatif çıktı arkadaşımda diyor o hemen göstermez erken gebelik yap. Yapmıcam valla negatif göresin yok hayırlısı

Hoşgeldin send ebenin gibi uzun aradan sonra döneyim dedin inşallah bu ay hepimi seviniriz..

Ya canım bu kaset testlerin böyle olduğunu duydum sürekli pik yada arada pik gosterebiliyormus .. hassas çubuk testler var innovita herkes memnun onlardan bende kullanmıştım.. bitince alamadım yurtdışında yok çünkü

Bana da onlar çok karışık geliyor yapamam diye almadım hiç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…