- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.945
- 248
- 37
Evet napalim mecbur ben gün aşırı ölmez denedim hayatımda senlerdir evliyim ilkkez ya nedense hep denk gelmediBenim doktorum da gün aşırı demişti. Bende kaçırmamak için her gün denemiştim olmadı
Bu ay gün aşırı denedik bakalım ne olucak
Haftada 2 kere olarakta denemistik yine olmadi herseyi deniyoruz
Var ya nasipte varsa bi kere de ilişki olsa tutuyor, bakalım bizim nasibimiz ne zamanEvet napalim mecbur ben gün aşırı ölmez denedim hayatımda senlerdir evliyim ilkkez ya nedense hep denk gelmedi
Canimm Allah razı olsun inanki bende çok isterim senin ve buradaki isteyen herkesin bu ay yüzlerinin gülmesini.. Aminnn ecmain inşallah..İnşallah hamilesindir canım tüm kalbimle söylüyorum.. benim sol göğüsteki acı ucundan göğse yayılmaya başladı ama dokununca, sağ göğüs ucunda da dokununca acı olmaya başladı kasık özellikle sağ tarafta batma durumu devam ediyo alt karın ve belimde de ağrı olmaya başladı bide aşırı duygusallık ve halsizlik var. Bi tane daha test yaptım kaset test negatif stoğumu tükettim resmenAdet olcam sanırım ama farklı bi adet dönemi olcak
Ayy ne güzel soyledinnn içim çiz etti resmenAmiiin inşallah allahım dualarını kabul etsin, hepimiz güzel haberler duyuralım burdaki sohbeti eylül 2022 anneleri grubuna taşıyalım
Ayy inşallah ya ❤gelıyor gelmekte olan mınnooos
Aynı durumdayım günlerdir adet oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı sonumuz hayrolsun tertemiz delircez hepimiz
Daha kan vermedim ama gözüküyo testte canım inşallah vardır ❤ benimkinde bi gariplik var ama anlayamadım bu kadar erken çıkmaz diyolar kafam karışıkYaaaabu demek oluyor ki bebiişin yolda normalde bugün adetimin gelmesi lazım ama gelmedi kaset test yaptım negatif çıktı arkadaşımda diyor o hemen göstermez erken gebelik yap. Yapmıcam valla negatif göresin yok hayırlısı
Adetim 7 gun sürdü 8. Gun başladım canimKuzu ovu testi yapmaya Kaçıncı günü başladin
Belki hcg hormonun çok yüksektir ondan hemen çıkmış olabilir güzel haberlerle inşallah :)Daha kan vermedim ama gözüküyo testte canım inşallah vardır ❤ benimkinde bi gariplik var ama anlayamadım bu kadar erken çıkmaz diyolar kafam karışıkadet görene kadar umut var valla bende hic beklemiyodum öylesine yapmıştım şaşırdım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin ❤
Niye karışık olsun 15 saniye idrarda tutup cekiyorsun kuralllar yine aynı saatler aynı hiç farkı yok daha güvenilir hattaBana da onlar çok karışık geliyor yapamam diye almadım hiç canim
Aynen hayırlısı bacım kırmızılar gelmeden ümit gitmez.8 Ocak yani bugün ama kayma olabilir yumurtlama uygulamaya göre üç gün geç oldu. Dayanamadım kaset test yaptım. Yine malum iki çizgiyi göremedim. Kasetler gecikme olmadan belli olmaz diyen de var tersini diyen de hayırlısı artık
yaydiklarini bayadir bakiyorum heyecan sardi benide ama seni heveslendirmek icin demiyorum ama baya baya bebıklısınAyy inşallah ya ❤
bı kaba yapıp ıcınde bekletme daha kolay oluyor oyle deneyın benceNiye karışık olsun 15 saniye idrarda tutup cekiyorsun kuralllar yine aynı saatler aynı hiç farkı yok daha güvenilir hatta
Amin inshallahAllah kabul etsin kuzum bizler için ettiğin duaları da Allah karşına çıkarsın
Insallah ❤ Ya diyorum acaba bunlarda ovulasyon testi de yanlismi basıldı acaba bide ovulasyon testlerinin yanında hediye geldi yayaydiklarini bayadir bakiyorum heyecan sardi benide ama seni heveslendirmek icin demiyorum ama baya baya bebıklısın
Insallah tahlil yaptirinca hemen paylasicam ❤Belki hcg hormonun çok yüksektir ondan hemen çıkmış olabilir güzel haberlerle inşallah :)
Evet elhamdülillah gerçekten ccok güzel.. birbirimize çok samimi ve içten yardım ediyoru destek oluyoruz..Allah razı olsun kuzucum Rabbım kabul etsin tuttuğun oruçları ettiğin duaları ne mutlu Burada bir aile edinmisiz❤
alemsın yaa zannetmıyorum ınternetten sıparıs ver baska marka gelsın hemen bence oylede dene valla hemen gelecegını bılsam teeee almanyadan sana bendekılerı yollardım bak bakaım dıye acaıp heyecan oldum kı benım bugun catlama sonrası 5.gunum bakalım ne zaman gormeye baslıcam dıye hergun yapıyorum delılık gırla yanıııııInsallah ❤ Ya diyorum acaba bunlarda ovulasyon testi de yanlismi basıldı acaba bide ovulasyon testlerinin yanında hediye geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?