Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da gün aşırı demişti. Bende kaçırmamak için her gün denemiştim olmadı
Bu ay gün aşırı denedik bakalım ne olucak
Haftada 2 kere olarakta denemistik yine olmadi herseyi deniyoruz
Evet napalim mecbur ben gün aşırı ölmez denedim hayatımda senlerdir evliyim ilkkez ya nedense hep denk gelmedi

Kızlar mutfakta ayaktayken sağ bacağıma baldır kısmına kramp çekilme gibi bir şey oldu olduğum yerde kaldım bekledim geçmesini bir dakika kadar sürdü ..böyle bir belirti var mı acaba yoksa alakasız mi bilemedim bel fıtığım yok

Canimm Allah razı olsun inanki bende çok isterim senin ve buradaki isteyen herkesin bu ay yüzlerinin gülmesini.. Aminnn ecmain inşallah..

Yhahah niye öyle yaptınki aynı gün birşey degismicektiki zaten .. bekleyemedin bir

Aynı durumdayım günlerdir adet oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı sonumuz hayrolsun tertemiz delircez hepimiz
vallahi yaaa ..

Ama yok ben çok rahatım.. sadece hafif merak içindeyim.. ama inanki o herşeyde belirti arama olaylarını bıraktım.. ben seneler önce acayiptim ya resmen kendimi hamile saniyordum.. inanıyorum birgün olacak ama bu nezaman Allah bilir içimde rahatlık var ama tabi heycanda var

Daha kan vermedim ama gözüküyo testte canım inşallah vardır ❤ benimkinde bi gariplik var ama anlayamadım bu kadar erken çıkmaz diyolar kafam karışık adet görene kadar umut var valla bende hic beklemiyodum öylesine yapmıştım şaşırdım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin ❤

Belki hcg hormonun çok yüksektir ondan hemen çıkmış olabilir güzel haberlerle inşallah :)

Benim bat 14 Ocak belirtileirmi yazmıştım dün artık belirtmiidir yoksa adet öncesi hallermidir bilemicem ama daha öncede söyledim ağrım olmaz benim pat diye gelir reglim..

İki tane gebelik testim var onlarda çok giymatli harcayamam şuan beklmeek zorundayim

Aynen hayırlısı bacım kırmızılar gelmeden ümit gitmez.

yaydiklarini bayadir bakiyorum heyecan sardi benide ama seni heveslendirmek icin demiyorum ama baya baya bebıklısın
Insallah ❤ Ya diyorum acaba bunlarda ovulasyon testi de yanlismi basıldı acaba bide ovulasyon testlerinin yanında hediye geldi ya

Insallah ❤ Ya diyorum acaba bunlarda ovulasyon testi de yanlismi basıldı acaba bide ovulasyon testlerinin yanında hediye geldi ya
alemsın yaa zannetmıyorum ınternetten sıparıs ver baska marka gelsın hemen bence oylede dene valla hemen gelecegını bılsam teeee almanyadan sana bendekılerı yollardım bak bakaım dıye acaıp heyecan oldum kı benım bugun catlama sonrası 5.gunum bakalım ne zaman gormeye baslıcam dıye hergun yapıyorum delılık gırla yanııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…