- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.945
- 248
- 37
Aynnen ben çok memnundum testlerden.. kasett teste çıkmayan orda çıkıyor mutlakabı kaba yapıp ıcınde bekletme daha kolay oluyor oyle deneyın bence
Aa Sen Almanya'damisin.. bende. Berlin'de doğdum büyüdüm evlenince çıktık ordanalemsın yaa zannetmıyorum ınternetten sıparıs ver baska marka gelsın hemen bence oylede dene valla hemen gelecegını bılsam teeee almanyadan sana bendekılerı yollardım bak bakaım dıye acaıp heyecan oldum kı benım bugun catlama sonrası 5.gunum bakalım ne zaman gormeye baslıcam dıye hergun yapıyorum delılık gırla yanııııı
eveet almanyadayım mannheımda yenı geldım buralara almanca ıle dertlıyım ama bat gunu kursum baslayacak bakalım ınsallah ogrenırım ıyıceAa Sen Almanya'damisin.. bende. Berlin'de doğdum büyüdüm evlenince çıktık ordan
İnshaAllah canım.. Allah kolaylık versineveet almanyadayım mannheımda yenı geldım buralara almanca ıle dertlıyım ama bat gunu kursum baslayacak bakalım ınsallah ogrenırım ıyıce
Kuruluk benim de gebelik belirtimdi kuzumBu kadar kuruluk olmaz dı şeffaf ta olsa olurdu akıntı. Hayırlara vesile olur inşallahh
Ayy çok güldümalemsın yaa zannetmıyorum ınternetten sıparıs ver baska marka gelsın hemen bence oylede dene valla hemen gelecegını bılsam teeee almanyadan sana bendekılerı yollardım bak bakaım dıye acaıp heyecan oldum kı benım bugun catlama sonrası 5.gunum bakalım ne zaman gormeye baslıcam dıye hergun yapıyorum delılık gırla yanııııı
Ayyy hayır heveslenmicem hayır heveslenmicemKuruluk benim de gebelik belirtimdi kuzumuzun zamandır yoktu akıntı bugün sulu akıntı oldu biraz o da yürüyüş yaparken geldi hadi inşallah senin de pozitiftir
Pko nedir bu kelimelere yabancıyım 3 4 gn sonra yapıcam normal gebelik testinde çkma ihtimali yok mu ki hep nnormal alıyormPko var mı sizde ?
Öyleyse ikinci yumurtlama olabilir yada gebe de olabilirsin inşallah öyledir tabi.. günün geçince gebelik testi yap .. yada erken gebelik testide yapabilirsin..
Ayyy hayırlı uğurlu olsun inşallahInşallahçok erken mi öğrendim naptım kana gitmek istemiyorum hemen
Cok tesekkur ederim insallah bi kesinlessin de inşallah ❤Ayyy hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ayyy mavişimm ya baya pozitif buKızlar ilki bugün yaptım ikincisi de iki gün önce yaptığım lh testi
Ben de tam tersi yeni başladım her şeyde belirti aramayavallahi yaaa ..
Ama yok ben çok rahatım.. sadece hafif merak içindeyim.. ama inanki o herşeyde belirti arama olaylarını bıraktım.. ben seneler önce acayiptim ya resmen kendimi hamile saniyordum.. inanıyorum birgün olacak ama bu nezaman Allah bilir içimde rahatlık var ama tabi heycanda var
İyi marka o benim ilik gebelik kimyasalı o marka hemen bilmişti ve betam düşerlerse silikleşmesi aynı düzeydeydi bence yarın sabahta yap bizede at benim en büyük hobim bu ara test her dk yapıyorum mesela az önce eşime bebeğimiz olursa onu çok sevicem dedim ve acayip bir ağlama ileee salya sümük ağladım üstüne mutlu olmak için test yaptım o derece seviyorum testleri tutarsa hayırlısı buymuş tutmazsada hayırlısı buymuş diyorum nasil olsa ama bu ay bu ağlama krizleri biraz fazla birde tuvaletim yokken bile kasıklarım geriliyor sanki tuvalete gidicemde idrarımı tutuyorum gibi hatta Ovulasyon öncesi Dr gitmiştim sistitmiyim diye oda yok biliyorum bakalım inşallah bebeklerdirAyy çok güldümsalı günü kana gidicem inşallah o güne kadar da elimdeki şüpheli testlerle takip edicem laboquick gerçi markası kötü bi test değil sanırım. Sende hayırlı haberler al inşallah ❤❤
Teşekkür ederim inşallahİnshaAllah canım.. Allah kolaylık versin
Yavrucum gebelik testi olmasını çok isterdim ama ovu testi 5 gün kaldı bata kızarmays başladıAyyy mavişimm ya baya pozitif buçokkkkk sevindimmmm teyy teyyy
Ayy inşallah canım yaa atarım mutlaka inşallah koyulasir valla bende ilk silik çizgiyi gördüğümde ağlaya ağlaya gezdim evin içinde "ama ben görüyorum çizgi var ama ben görüyorum çizgi var" diye diye ağladım evde kimse de yoktuİyi marka o benim ilik gebelik kimyasalı o marka hemen bilmişti ve betam düşerlerse silikleşmesi aynı düzeydeydi bence yarın sabahta yap bizede at benim en büyük hobim bu ara test her dk yapıyorum mesela az önce eşime bebeğimiz olursa onu çok sevicem dedim ve acayip bir ağlama ileee salya sümük ağladım üstüne mutlu olmak için test yaptım o derece seviyorum testleri tutarsa hayırlısı buymuş tutmazsada hayırlısı buymuş diyorum nasil olsa ama bu ay bu ağlama krizleri biraz fazla birde tuvaletim yokken bile kasıklarım geriliyor sanki tuvalete gidicemde idrarımı tutuyorum gibi hatta Ovulasyon öncesi Dr gitmiştim sistitmiyim diye oda yok biliyorum bakalım inşallah bebeklerdir
amin canım benım ben ılk gebelıgımde testı gorunce bayılacaktım tansıyom dustu odaya kendımı zor attım cok heyecanlı anlarAyy inşallah canım yaa atarım mutlaka inşallah koyulasir valla bende ilk silik çizgiyi gördüğümde ağlaya ağlaya gezdim evin içinde "ama ben görüyorum çizgi var ama ben görüyorum çizgi var" diye diye ağladım evde kimse de yoktuinsallah bebektendir canim rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin ❤
Darısı ozman gebelik testineYavrucum gebelik testi olmasını çok isterdim ama ovu testi 5 gün kaldı bata kızarmays başladı
amin canım benım ben ılk gebelıgımde testı gorunce bayılacaktım tansıyom dustu odaya kendımı zor attım cok heyecanlı anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?