Adet sonrasında canim dongun kaç gün oluyorDarısı ozman gebelik testinecanım bu ovülasyon testine ne zman başlanmalı..adetten önce mi sonra mı ?
Rabbim gonlune gore versin canim benimde inşallah vardır ve sağlıklıdır ❤amin canım benım ben ılk gebelıgımde testı gorunce bayılacaktım tansıyom dustu odaya kendımı zor attım cok heyecanlı anlar
Bende nasıl ama kimyasal oldu sonra şimdi yeniden bekliyoruz 4. Denemem olacak yanlış hatırlamıyorsamAyyy çok heyecanlı demi
Benim o kimyasalı ama hissi muhteşemdi sadece o his bile dünyalara değer şimdi diyorum ki annelik nasıl bir duygu o kadarcık beta bile acayip bir duygu veriyorRabbim gonlune gore versin canim benimde inşallah vardır ve sağlıklıdır ❤
Ayy bende kimyasalda oyke olmuştum beta kâğıdını nasıl sevdimmm nasıl mutluydum.Benim o kimyasalı ama hissi muhteşemdi sadece o his bile dünyalara değer şimdi diyorum ki annelik nasıl bir duygu o kadarcık beta bile acayip bir duygu veriyor
Valla billa ultrason resmine baka baka doyamadım ama gitti.sağlık olsun dedik tabi çok ağladık betanın gücüyle öyle oluyor nasıl bir sarhoş kafası varsa beta kafası var diyorum ben çünkü algıların değişiyor varsa yoksa bebek gerçekten bunuda beta düşerken fark ettim yavaş yavaş normale döndüm ama dönene kadar ben benden çıktım beta düştü yine gayet mantıklı bir insan gibi yeniden sağlık olsun diyebilmeye başladım ve dedim ki annelik nasıl bir şey acayip kuvvetli bir duyguAyy bende kimyasalda oyke olmuştum beta kâğıdını nasıl sevdimmm nasıl mutluydum.
Dediğin gibi annelik nasıldır Allah bilir
Aahh canımm yaa, inşallah sağlıkla bebeklerimiz nasip olsun ya, Rabbim büyüktürValla billa ultrason resmine baka baka doyamadım ama gitti.sağlık olsun dedik tabi çok ağladık betanın gücüyle öyle oluyor nasıl bir sarhoş kafası varsa beta kafası var diyorum ben çünkü algıların değişiyor varsa yoksa bebek gerçekten bunuda beta düşerken fark ettim yavaş yavaş normale döndüm ama dönene kadar ben benden çıktım beta düştü yine gayet mantıklı bir insan gibi yeniden sağlık olsun diyebilmeye başladım ve dedim ki annelik nasıl bir şey acayip kuvvetli bir duygu
Amin inşallah canım. YaaaAahh canımm yaa, inşallah sağlıkla bebeklerimiz nasip olsun ya, Rabbim büyüktürhaklısın çok zor ya ben sadece beta da gördüğüm halde bile iki üç gün ağladım seninki daha zor, Rabbim bir dsha yasatmasin.
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Bende öyle düşünüyorum valla bu kadarı bile boyle heyecanlidiriyosa kim bilir annelik nasıl rabbim inşallah sağlıklı hayırlı gebelik nasip eder canım sana bana isteyen bunun için dua eden herkese ❤Benim o kimyasalı ama hissi muhteşemdi sadece o his bile dünyalara değer şimdi diyorum ki annelik nasıl bir duygu o kadarcık beta bile acayip bir duygu veriyor
AminBende öyle düşünüyorum valla bu kadarı bile boyle heyecanlidiriyosa kim bilir annelik nasıl rabbim inşallah sağlıklı hayırlı gebelik nasip eder canım sana bana isteyen bunun için dua eden herkese ❤
Senin bata kaç gün kaldı çatlama ve yumurtlaman ne zamanKızlar 3 gündür inanılmaz bir midemin üstünde ağzıma gelen bir yanma varsı ama sürekli. Bugün sabahtan beri inanılmaz halsizdim ve bulantım vardı saniyelik gğn boyu az önce iyice arttı erken gebelik yaptım acaba diyip negatif cıktı. Yine gol değil
Belki goldur ya. Ben bir hamilelik geçirdim kürtajla sonuçlandı. O zaman bende bulanti cok azdi yattığım zamandi sadece ama 5 haftadan başlayan ve hicbirseyin söndüremedigi bir mide yakası vardi. Surekli cacik salatalık ve gaviscon tüketiyorum. Doktor bile mide yanması 4 ayda baslar demisti ama her hamilelik farklıdır derlerKızlar 3 gündür inanılmaz bir midemin üstünde ağzıma gelen bir yanma varsı ama sürekli. Bugün sabahtan beri inanılmaz halsizdim ve bulantım vardı saniyelik gğn boyu az önce iyice arttı erken gebelik yaptım acaba diyip negatif cıktı. Yine gol değil
Belli olmuyo tam döngü ama ortalama 25 gün. Bat 16 ocaktı..eğer adet olursam bitince hemen başlarım diye düşünüyorum ovülasyon testineAdet sonrasında canim dongun kaç gün oluyor
4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam vardıSenin bata kaç gün kaldı çatlama ve yumurtlaman ne zaman
Sanmıyorum kuzum ya rabbim kimseye aratmasın gerçekten cok zorBelki goldur ya. Ben bir hamilelik geçirdim kürtajla sonuçlandı. O zaman bende bulanti cok azdi yattığım zamandi sadece ama 5 haftadan başlayan ve hicbirseyin söndüremedigi bir mide yakası vardi. Surekli cacik salatalık ve gaviscon tüketiyorum. Doktor bile mide yanması 4 ayda baslar demisti ama her hamilelik farklıdır derler
Canim normal kaset test mi yaptın belki onda çıkmamıştır4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam vardı
Yok kuzum erken gebelikCanim normal kaset test mi yaptın belki onda çıkmamıştır
Hayırlısı olsun kuzum inşallah en kısa zamanda nasip olurYok kuzum erken gebelikmaviss_34 bana da alırım bi çarpı yavrum
Bi bekleyelim canim çıkmadık candan ümit kesilmezYok kuzum erken gebelikmaviss_34 bana da alırım bi çarpı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?