Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim o kimyasalı ama hissi muhteşemdi sadece o his bile dünyalara değer şimdi diyorum ki annelik nasıl bir duygu o kadarcık beta bile acayip bir duygu veriyor
Ayy bende kimyasalda oyke olmuştum beta kâğıdını nasıl sevdimmm nasıl mutluydum.
Dediğin gibi annelik nasıldır Allah bilir

Ayy bende kimyasalda oyke olmuştum beta kâğıdını nasıl sevdimmm nasıl mutluydum.
Dediğin gibi annelik nasıldır Allah bilir
Valla billa ultrason resmine baka baka doyamadım ama gitti.sağlık olsun dedik tabi çok ağladık betanın gücüyle öyle oluyor nasıl bir sarhoş kafası varsa beta kafası var diyorum ben çünkü algıların değişiyor varsa yoksa bebek gerçekten bunuda beta düşerken fark ettim yavaş yavaş normale döndüm ama dönene kadar ben benden çıktım beta düştü yine gayet mantıklı bir insan gibi yeniden sağlık olsun diyebilmeye başladım ve dedim ki annelik nasıl bir şey acayip kuvvetli bir duygu

Aahh canımm yaa, inşallah sağlıkla bebeklerimiz nasip olsun ya, Rabbim büyüktür haklısın çok zor ya ben sadece beta da gördüğüm halde bile iki üç gün ağladım seninki daha zor, Rabbim bir dsha yasatmasin.
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Benim o kimyasalı ama hissi muhteşemdi sadece o his bile dünyalara değer şimdi diyorum ki annelik nasıl bir duygu o kadarcık beta bile acayip bir duygu veriyor
Bende öyle düşünüyorum valla bu kadarı bile boyle heyecanlidiriyosa kim bilir annelik nasıl rabbim inşallah sağlıklı hayırlı gebelik nasip eder canım sana bana isteyen bunun için dua eden herkese ❤

Kızlar 3 gündür inanılmaz bir midemin üstünde ağzıma gelen bir yanma varsı ama sürekli. Bugün sabahtan beri inanılmaz halsizdim ve bulantım vardı saniyelik gğn boyu az önce iyice arttı erken gebelik yaptım acaba diyip negatif cıktı. Yine gol değil

Senin bata kaç gün kaldı çatlama ve yumurtlaman ne zaman

Belki goldur ya. Ben bir hamilelik geçirdim kürtajla sonuçlandı. O zaman bende bulanti cok azdi yattığım zamandi sadece ama 5 haftadan başlayan ve hicbirseyin söndüremedigi bir mide yakası vardi. Surekli cacik salatalık ve gaviscon tüketiyorum. Doktor bile mide yanması 4 ayda baslar demisti ama her hamilelik farklıdır derler

Sanmıyorum kuzum ya rabbim kimseye aratmasın gerçekten cok zor bu ay beklemiyordum zaten ama beyaz görüncede üzülüyor insan sanada geçmiş olsun bebeğim en kısa sürede kavusalım inşallah bebeişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…