Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum erken gebelik maviss_34 bana da alırım bi çarpı yavrum
Canım benim de bat 12 ocak ben de bugün 3 tane test yaptım tertemiz negatif ama adet olana kadar yapcam galiba bu ay sürekli test yapasım var niyeyse bağımlılık oldu sanırım çoğu kişi adeti 1-2 hafta geçtikten sonra öğreniyo hamile olduğunu hemen umudunu kesme bekle biraz

4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam
4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam vardı
Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testin varsa yapsana.geç döllenme olabilir 4 gün öncesi olunca ancak erken gebelik testiyle çıkar sakın endişeye girme olur mu

Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testin varsa yapsana.geç döllenme olabilir 4 gün öncesi olunca ancak erken gebelik testiyle çıkar sakın endişeye girme olur mu
Erken gebelik yaptım zaten kuzum sanmıyorum. Olsın nasip önümüzdeki aya

Ay bunu ben de fark ettim betam düzenli artıyordu o yüzden kürtaj fikrini kabul edemedim uzun süre sağlıksız da olsa aldirmayalim diyordum ne zamanki kürtaj oldum beta düşmeye başladı o zaman sağlıklı düşünmeye başladım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…