Beni ekleyebilir misin 26 OcakBi bekleyelim canim çıkmadık candan ümit kesilmez
Yaa merakla bekliyorum beni etiketle ne çıkacak acabaKızlar dayanamadım 10 dak önce kan verdim acildeyarım saate çıkarmış
Hadi inşallah güzel.sonuclar alırsınKızlar dayanamadım 10 dak önce kan verdim acildeyarım saate çıkarmış
Evet kuzum katılıyorum sanaBende böyle bışıyorum süren bayatlamasın diye o şekilde evet şu da doğru sperm 5 güne kadar yaşıyor ama işte öncesinde bayat bir sperm olmasın diye gün aşırı diyorlar diye duydum bende
Deneyeyim inşallah sağol kuzumBir arkadaşım yüz maskesi için bu tarifi verdi. Tam karıştırıyorum bi tattım aaaa ben şok.. bi dene belki seversin
Canım benim de bat 12 ocak ben de bugün 3 tane test yaptım tertemiz negatifYok kuzum erken gebelikmaviss_34 bana da alırım bi çarpı yavrum
4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam
Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testin varsa yapsana.geç döllenme olabilir 4 gün öncesi olunca ancak erken gebelik testiyle çıkar sakın endişeye girme olur mu4 gün var 12 si canım. 23 ünde doktora gittiğimde 21 cm çatlamak üzere yumurtam vardı
Hadi bakalım hayırlı haberlerKızlar dayanamadım 10 dak önce kan verdim acildeyarım saate çıkarmış
Hobaaaaa gel heyecana hadi bize at lütfen etiket falan yapKızlar dayanamadım 10 dak önce kan verdim acildeyarım saate çıkarmış
Erken gebelik yaptım zaten kuzum sanmıyorum. Olsın nasip önümüzdeki ayaYarın sabah ilk idrarla erken gebelik testin varsa yapsana.geç döllenme olabilir 4 gün öncesi olunca ancak erken gebelik testiyle çıkar sakın endişeye girme olur mu
Canım hamile mısın ???Insallah canim tesekkur ederim yeni yil yeni guzellikleriyle gelir umarim hepimiz olumlu sonuclar aliriz bu ay
Evt oda hamisler kervanına katıldı canimCanım hamile mısın ???
Ekledim kuzum aşılama mi deniyordun yanlış mi kalmış aklimdaYaa merakla bekliyorum beni etiketle ne çıkacak acaba
Sen yarın sabah ilk idrarla yap ve adetin gelmediği sürece bekle belli olmuyorErken gebelik yaptım zaten kuzum sanmıyorum. Olsın nasip önümüzdeki aya
Harika harika maşallahhhEvt oda hamisler kervanına katıldı canim
Ay bunu ben de fark ettim betam düzenli artıyordu o yüzden kürtaj fikrini kabul edemedim uzun süre sağlıksız da olsa aldirmayalim diyordum ne zamanki kürtaj oldum beta düşmeye başladı o zaman sağlıklı düşünmeye başladım ben deValla billa ultrason resmine baka baka doyamadım ama gitti.sağlık olsun dedik tabi çok ağladık betanın gücüyle öyle oluyor nasıl bir sarhoş kafası varsa beta kafası var diyorum ben çünkü algıların değişiyor varsa yoksa bebek gerçekten bunuda beta düşerken fark ettim yavaş yavaş normale döndüm ama dönene kadar ben benden çıktım beta düştü yine gayet mantıklı bir insan gibi yeniden sağlık olsun diyebilmeye başladım ve dedim ki annelik nasıl bir şey acayip kuvvetli bir duygu
Darisi bizlere inşallahHarika harika maşallahhh
Gezinirken testlerine denk geldimde
Aynen çok etkiliyorAy bunu ben de fark ettim betam düzenli artıyordu o yüzden kürtaj fikrini kabul edemedim uzun süre sağlıksız da olsa aldirmayalim diyordum ne zamanki kürtaj oldum beta düşmeye başladı o zaman sağlıklı düşünmeye başladım ben de
Ay inşallah ne güzel.olurDarisi bizlere inşallahuygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?