Ozaman 14 Ocak en doğru sonuçDarisi bizlere inşallahuygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak
Böyle şeylerin faydası olmadığına inanırdım eskiden fakat şimdi inanıyorum ama kız anamm yanip ne yapmayın Allah korusun malum bu aralar çok değerliHer akşam taze olarak kaynatıp ilk buharı çıktıklan sonra yarım saat çamaşır sız bir kova içine falan suyu koyup belimin etrafına battaniye sarıcam canım yarım saat yetermiş o şekilde bekliycem. Kullanılmayan küçük bir legene koyup onu kulezitin içine koyup normal klozete oturmak daha pratik miş
Hadi bekliyoruz heyecanla hayırlı haberlerle inşallah kuzucumKızlar dayanamadım 10 dak önce kan verdim acildeyarım saate çıkarmış
Aynen canım insallah...Hoşgeldin send ebenin gibi uzun aradan sonra döneyim dedin inşallah bu ay hepimi seviniriz..
Guzel haberlerini alalım inşallah canımDarisi bizlere inşallahuygulamaya göre 10 Ocak bat günüm ama yumurtlamaya göre 14 ocak
Yarin şansımı denicem canim olmadı salı gene olmadi perşembeAy inşallah ne güzel.olur
Yarın bir test yap gebelik varsa, bnde salı yapcam 16ocak bat benimde
Evet öyleymiş canim ovu testi yapıp çatlama gününü bilmesem geciktim sancaktim geçen ay ki gibiOzaman 14 Ocak en doğru sonuç
Siyah beyazda silik çizgi gördüm bebisimKızlar birşey görüyo gibiyim ben bilmiyorum belkide görmek istiyorum
Aynen canım, bnde oyke yapcam salı çarşamba perşembe zaten evde ne varsa yapıp bitince rahatlycamYarin şansımı denicem canim olmadı salı gene olmadi perşembe
Amin canım hepimiz inşallah mutlu güzel haberleriyle sevinelim burdaGuzel haberlerini alalım inşallah canım
Biz bu testi üretenleri fazlasıyla zengin ediyoruz zatenAynen canım, bnde oyke yapcam salı çarşamba perşembe zaten evde ne varsa yapıp bitince rahatlycam
Gördün dimi ben yemedim kafayıSiyah beyazda silik çizgi gördüm bebisim
Evet valla öyle eşim bilmiyor gizlice alıp yapıyorumBiz bu testi üretenleri fazlasıyla zengin ediyoruz zaten
Bekle canim varsa da çok yeni sanırım ama hangi marka testGördün dimi ben yemedim kafayıay ağlıcam sinirlerim bozuldu göbek deliğimin etrafında ara ara çekilmeler oluryor asıl test yapmama sebep o oldu acaba bebeğşm tutunmayamu çalısıyor dedim bilmiyorum kocam karşımda uyuyo napsam bilemedim hiç
Abowww bende ovulasyon u öyle aldım bu ay yoksa bi Ton laf çok bilmiş biridir kendisiEvet valla öyle eşim bilmiyor gizlice alıp yapıyorum
Yok canım kaza ile içine düşmezse bişey olmazBöyle şeylerin faydası olmadığına inanırdım eskiden fakat şimdi inanıyorum ama kız anamm yanip ne yapmayın Allah korusun malum bu aralar çok değerli
Bu ne buharı neden dolayı yapılıyorBöyle şeylerin faydası olmadığına inanırdım eskiden fakat şimdi inanıyorum ama kız anamm yanip ne yapmayın Allah korusun malum bu aralar çok değerli
Prodoctor kuzumBekle canim varsa da çok yeni sanırım ama hangi marka test
Denetiyor valla ki ne denetiyor. Soğan suyu içen bı arkadaşım vardı ben yeni evlendigimde. Ya bu sacmsapan şeylere inanma tedavi ol dedim. Bı sene sonra ben içiyordum sabah akşam lıkır lıkır soğan suyuYok canım kaza ile içine düşmezse bişey olmazçaresizlik herşeyi denetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?