Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O test beni korkutuyor geçen ay benim de ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra regl oldum umudunu kirmak istemiyorum ama bekle üzülmeni de istemiyorum benim gibi

Eklentiler

• 20211201_095222.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 20211201_124649.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71
Görünüyor ama daha güzel Çek bir kaç tane daha at bence siyahbeyaz yapma iyice bakalım elimizdeki son gelen test bu görünce seviyoz öyle az atmayın şu fotoları hele

Görünüyor ama daha güzel Çek bir kaç tane daha at bence siyahbeyaz yapma iyice bakalım elimizdeki son gelen test bu görünce seviyoz öyle az atmayın şu fotoları hele
Kocam görcek diye çekemiyom kız 5 foto attım ya kızlar asıl o değilde ben dün yatarken göbek deliğimin yanındaki noktata tuhaf bi his var çekilme var diye allahım nolur eğer bu ay nasip olucaksa rüyamda göster dedim ve gecemi sabah mı uyandıgımda hatırlmaıyoeum rüyamda gördüğümü bebek oldugunu hatırlıyorum. Acaba olur mu diyorum

Insallah rüyan gerçek olur canim

Evettt insan görünce çok mutlu oluyor inşallah ama inşallah vardır ya sana da yaparız bir civciv
Yavrum ay cok cok hayal ediyorum allah biliyorua ve hep diyorum allahım önce yıllardır bekleyenlere sonra bana nasip et diye Sinirlerim boşaldı ağlayamıyomda kocam uyancak diye inip duruyo yaslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…