Bende siyah betaları anlamadım diğeri sağ belirgindi yeniden çekip atarmışım canım yaKızlar birşey görüyo gibiyim ben bilmiyorum belkide görmek istiyorum
Bilmiyorum ki kuzum ben detayını, kızlar yazmışBu ne buharı neden dolayı yapılıyor
O test beni korkutuyor geçen ay benim de ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra regl oldumProdoctor kuzum
Ayyy elim ayağım boşallıBende siyah betaları anlamadım diğeri sağ belirgindi yeniden çekip atarmışım canım ya
Olsun be mavişim yinede hayal bile olsa görmek güzelO test beni korkutuyor geçen ay benim de ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra regl oldumumudunu kirmak istemiyorum ama bekle üzülmeni de istemiyorum benim gibi
Görünüyor ama daha güzel Çek bir kaç tane daha at bence siyahbeyaz yapma iyice bakalım elimizdeki son gelen test bu görünce seviyoz öyle az atmayın şu fotoları heleGördün dimi ben yemedim kafayıay ağlıcam sinirlerim bozuldu göbek deliğimin etrafında ara ara çekilmeler oluryor asıl test yapmama sebep o oldu acaba bebeğşm tutunmayamu çalısıyor dedim bilmiyorum kocam karşımda uyuyo napsam bilemedim hiç
İnşallah kazan buhar dedim ne kaynatacak işe yarar birleşse hemen yapalım
Evettt insan görünce çok mutlu oluyor inşallah ama inşallah vardır ya sana da yaparız bir civcivOlsun be mavişim yinede hayal bile olsa görmek güzel
Bariz var acayip belliO test beni korkutuyor geçen ay benim de ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra regl oldumumudunu kirmak istemiyorum ama bekle üzülmeni de istemiyorum benim gibi
Canimm bu test çok çok hassas yarında yap elinde varsa inşallah koyulaşırAyyy elim ayağım boşallırabbim nolur nasip et nolur diye yalvarırlen buluyorum kendimi
Pusuda bekliyoruz dimiİnşallah kazan buhar dedim ne kaynatacak işe yarar birleşse hemen yapalım
Kocam görcek diye çekemiyom kız 5 foto attımGörünüyor ama daha güzel Çek bir kaç tane daha at bence siyahbeyaz yapma iyice bakalım elimizdeki son gelen test bu görünce seviyoz öyle az atmayın şu fotoları hele
Ama yokmuş işte hemde hemen cikmisti çizgi ilginç bu testler 1 kusur beta yi bile algiliyormusBariz var acayip belli
Nolur dua et bebeğim ne olurCanimm bu test çok çok hassas yarında yap elinde varsa inşallah koyulaşır
Aynen valla açtık radarları nerde ne duysak atlıyoruz ama olsun bu günlerde güzelPusuda bekliyoruz dimiyeni bı yöntem bı şey buluruz diye
Benim 1.71 de silik çıkmıştı önemli olan artması koyulasmasiAma yokmuş işte hemde hemen cikmisti çizgi ilginç bu testler 1 kusur beta yi bile algiliyormus
Insallah rüyan gerçek olur canimKocam görcek diye çekemiyom kız 5 foto attımya kızlar asıl o değilde ben dün yatarken göbek deliğimin yanındaki noktata tuhaf bi his var çekilme var diye allahım nolur eğer bu ay nasip olucaksa rüyamda göster dedim ve gecemi sabah mı uyandıgımda hatırlmaıyoeum rüyamda gördüğümü bebek oldugunu hatırlıyorum. Acaba olur mu diyorum
Ederim.kuzumm, inşallah vardır güzel haberi alırsınNolur dua et bebeğim ne olurSon bitane daha var pazartesi sabah mı yapsam acaba
Tutunamaynca mi koyulasmiuor canimBenim 1.71 de silik çıkmıştı önemli olan artması koyulasmasi
Yavrum ay cok cok hayal ediyorum allah biliyorua ve hep diyorum allahım önce yıllardır bekleyenlere sonra bana nasip et diyeEvettt insan görünce çok mutlu oluyor inşallah ama inşallah vardır ya sana da yaparız bir civciv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?