- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Evet benim geçen ay hep aynı silikti.kan verdim 1.71 çıktı.Tutunamaynca mi koyulasmiuor canim
Allahım inşallah olur inşallah nasip eder gönlün Güler rabbim mutluluk versin sağlık versin rahmine düşen bebeğine can versin rabbim ol diyabetsin ve olsun inşallah o en büyüktür o güzelini kullarına nasip edendir inşallah hayırlara çıkar aminKocam görcek diye çekemiyom kız 5 foto attımya kızlar asıl o değilde ben dün yatarken göbek deliğimin yanındaki noktata tuhaf bi his var çekilme var diye allahım nolur eğer bu ay nasip olucaksa rüyamda göster dedim ve gecemi sabah mı uyandıgımda hatırlmaıyoeum rüyamda gördüğümü bebek oldugunu hatırlıyorum. Acaba olur mu diyorum
Üzme kendini sana ne dedim cikmadik candan ümit kesilmez bol bol dua et burda eminim ki bir çok kişi dua ediyor sanaYavrum ay cok cok hayal ediyorum allah biliyorua ve hep diyorum allahım önce yıllardır bekleyenlere sonra bana nasip et diyeSinirlerim boşaldı ağlayamıyomda kocam uyancak diye inip duruyo yaslarım
Bu ay prodoctor mu aldın canim geneEvet benim geçen ay hep aynı silikti.kan verdim 1.71 çıktı.
Önceki ay aynıi test yine erkenden başladım yapmaya o koyulaşmisti sonra kimyasal.oldu gerçi
Ah agzından bal damlıyor hiç kimse bilmiyor siz dısında okadar iyi geliyorsunuz ki bana her birinizin haberine sevinip kendiminmiş gibi herbirinize de okadar üzülüp karalar bağlıyorum ki anlatamamAllahım inşallah olur inşallah nasip eder gönlün Güler rabbim mutluluk versin sağlık versin rahmine düşen bebeğine can versin rabbim ol diyabetsin ve olsun inşallah o en büyüktür o güzelini kullarına nasip edendir inşallah hayırlara çıkar amin
7 çıktı canım şuan çok yeniymiş berahgc artışını takip etcemYaa merakla bekliyorum beni etiketle ne çıkacak acaba
Ayyy bebeğim cok cok cok sevindim banada dua et ne olurKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Ama yokmuş işte hemde hemen cikmisti çizgi ilginç bu testler 1 kusur beta yi bile
Geliyoooooo demeli 2 gün sonra yine kan ver ama bekleme tamam mı ertelemeKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Gözün Aydın canım çok iyi çok sevindim sen kaç aydır deniyorsun bu ay farklı bir şey yaptın mı ilişki günlerin nasıl olduKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Canıımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Ayni testi aldımBu ay prodoctor mu aldın canim geneearly cok iyi diyorlar ama erken gebelik de alsam mı kararsızım
Hadi.hayirli olsun canımm inşallah sağlıkla.ilerlesinKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Kuzummm burda görünüyor hayalet çizgi sabah bi daha yapAyyy elim ayağım boşallırabbim nolur nasip et nolur diye yalvarırlen buluyorum kendimi
Ahh maviş etmem mi herkes için kendim için birazdan uzun uzun tekrar edip yalvarıcam rabbime hepiniz içinÜzme kendini sana ne dedim cikmadik candan ümit kesilmez bol bol dua et burda eminim ki bir çok kişi dua ediyor sana
Cok şükür canim sağlıkla ilerlesin insallah civcivini kondurdum hayirli uğurlu olsun bat günün 11 Ocak ve sen 11.hamilemizsnKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Hadi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsınKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Ben de sabah prodoctor yapmıştım 7 yi yakaladıO test beni korkutuyor geçen ay benim de ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra regl oldumumudunu kirmak istemiyorum ama bekle üzülmeni de istemiyorum benim gibi
Yapıyım dimi görüyorsunuz sizde ben uydurmuyorumKuzummm burda görünüyor hayalet çizgi sabah bi daha yap
Biz iflah olmayızAyni testi aldımilkinde koyulaşmisti beta 24,çıkmıştı. Onu hiç kullanmadım.canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?