Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah olur inşallah nasip eder gönlün Güler rabbim mutluluk versin sağlık versin rahmine düşen bebeğine can versin rabbim ol diyabetsin ve olsun inşallah o en büyüktür o güzelini kullarına nasip edendir inşallah hayırlara çıkar amin

Yavrum ay cok cok hayal ediyorum allah biliyorua ve hep diyorum allahım önce yıllardır bekleyenlere sonra bana nasip et diye Sinirlerim boşaldı ağlayamıyomda kocam uyancak diye inip duruyo yaslarım
Üzme kendini sana ne dedim cikmadik candan ümit kesilmez bol bol dua et burda eminim ki bir çok kişi dua ediyor sana

Evet benim geçen ay hep aynı silikti.kan verdim 1.71 çıktı.
Önceki ay aynıi test yine erkenden başladım yapmaya o koyulaşmisti sonra kimyasal.oldu gerçi
Bu ay prodoctor mu aldın canim gene early cok iyi diyorlar ama erken gebelik de alsam mı kararsızım

Ah agzından bal damlıyor hiç kimse bilmiyor siz dısında okadar iyi geliyorsunuz ki bana her birinizin haberine sevinip kendiminmiş gibi herbirinize de okadar üzülüp karalar bağlıyorum ki anlatamam rabbim ne olur hepimize nasip etsin inşallah

Üzme kendini sana ne dedim cikmadik candan ümit kesilmez bol bol dua et burda eminim ki bir çok kişi dua ediyor sana
Ahh maviş etmem mi herkes için kendim için birazdan uzun uzun tekrar edip yalvarıcam rabbime hepiniz için iyi ki varsınız Rabbim o güzel kalplerinize bir an önce o eşsizduyguyu nasip etsn

Kızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuç Testlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Cok şükür canim sağlıkla ilerlesin insallah civcivini kondurdum hayirli uğurlu olsun bat günün 11 Ocak ve sen 11.hamilemizsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…