Ya gözlerim doldu.Anneliğin kuvvetli duygusunu bilemem hiç tatmadım ne yazık ki ama bunları kaldırıp devam edebilmek de bi o kadar kuvvetli olmayı gerektiriyo helal olsunValla billa ultrason resmine baka baka doyamadım ama gitti.sağlık olsun dedik tabi çok ağladık betanın gücüyle öyle oluyor nasıl bir sarhoş kafası varsa beta kafası var diyorum ben çünkü algıların değişiyor varsa yoksa bebek gerçekten bunuda beta düşerken fark ettim yavaş yavaş normale döndüm ama dönene kadar ben benden çıktım beta düştü yine gayet mantıklı bir insan gibi yeniden sağlık olsun diyebilmeye başladım ve dedim ki annelik nasıl bir şey acayip kuvvetli bir duygu
Amin inşallah kalbini ferah tut dua et rabbim versene sebebi var vermesede sebebi var demesi şimdi bana kolay geliyor biliyorum ama senin için diliyorum ki rabbim sağlık versin can versin ruh üflesin inşallah sen istersen her sabah istersen de 2 güne bir maksat beta artışını bilmek test yap yada kan ver olur mu güzel haberlerini bekliyoruzAh agzından bal damlıyor hiç kimse bilmiyor siz dısında okadar iyi geliyorsunuz ki bana her birinizin haberine sevinip kendiminmiş gibi herbirinize de okadar üzülüp karalar bağlıyorum ki anlatamamrabbim ne olur hepimize nasip etsin inşallah
Suan hepinize birden sarılık ağlayasım geldi nedense 40 yıllık dostluk gibisiniz hiç görmediğim tanımadığım kk ailemAhh maviş etmem mi herkes için kendim için birazdan uzun uzun tekrar edip yalvarıcam rabbime hepiniz içiniyi ki varsınız Rabbim o güzel kalplerinize bir an önce o eşsizduyguyu nasip etsn
Mutlaka öyle bebeğim vardır bir hayır derim her ay bendeAmin inşallah kalbini ferah tut dua et rabbim versene sebebi var vermesede sebebi var demesi şimdi bana kolay geliyor biliyorum ama senin için diliyorum ki rabbim sağlık versin can versin ruh üflesin inşallah sen istersen her sabah istersen de 2 güne bir maksat beta artışını bilmek test yap yada kan ver olur mu güzel haberlerini bekliyoruz
Hislerime tercuman oldunSuan hepinize birden sarılık ağlayasım geldi nedense 40 yıllık dostluk gibisiniz hiç görmediğim tanımadığım kk ailem
Canım merhaba, bu masajı yapmıştım her gün 2 kere falan yaptım aklıma geldikçe, normalde 6 gün süren adetim 2 gün sürdü. Şu an bitti, bu masajdan dolayı olmuş olabilir mi şaşkınımadetten sonra yapılan da var adetli iken yapılan da var . adet söktürücü ve yumurta tetikleyen masaj diye yazıyor başlık
Bizde bu ay yakalarız inşallah canim nasip kısmetBen de sabah prodoctor yapmıştım 7 yi yakaladı
Uydurmuyosun var canim çıplak gözle sen daha rahat goruyosundurYapıyım dimi görüyorsunuz sizde ben uydurmuyorum
Görüyorum kuzum kıyamam göz yaşlarına sabah bir daha yap ama emin olmak için zaten bata az kalmis yarin da görürsek çizgiyi kana gidersinYapıyım dimi görüyorsunuz sizde ben uydurmuyorum
Allah razı olsun ben öyle zorluklar gördüm öyle savaşlar verdim ki Allah’a imanımı verdiğindeki sebebi aramamayı kendime ilke edindim bak çok zor ama kalben teslim olmak lazım başka türlü dayanmıyoruz kulun zoruna giden hakkında hayırlı olanmış derler ya benim zoruma gitti ama hakkımda hayırlı olandı şimdiyse şunu diyorum hep rabbim hakkımda hayırlı olanı kalbime razı eyle sabır veriyor.Ya gözlerim doldu.Anneliğin kuvvetli duygusunu bilemem hiç tatmadım ne yazık ki ama bunları kaldırıp devam edebilmek de bi o kadar kuvvetli olmayı gerektiriyo helal olsun
Bu 6.ayımdı benim bu ay ilk defa avakado yedim .adetin 1.günü başladım yumurtlama bitene kadar yedim. Bir de her akşam kabak çekirdeği yedim nette görmüştüm iyi geliyor diye. 5 ay boyunca yumurtlama döneminde her gün ilişkiye giriyorduk bu ay 1 gün var 1 gün yok şeklinde yaptık canım. Bir de folik asit kullanıyorum zaten 6 aydır. Bunun dışında benim biraz akıntım oluyordu eşim dr olduğu için geçen ay vajinadan kültür örneği aldırdı bakteri çıktı. Antibiyotuk kullandırdı o akıntı geçti. Kızlar o akıntı da gebeliği önlüyormuş kadın doğumcu dedi.Rahmi kapatıyormuş. Belki de 5 ay ondan olmadı ya da nasip kısmetGözün Aydın canım çok iyi çok sevindim sen kaç aydır deniyorsun bu ay farklı bir şey yaptın mı ilişki günlerin nasıl oldu
Aaahh ne içten dua bacım AMİİİİNNNNNAllahım inşallah olur inşallah nasip eder gönlün Güler rabbim mutluluk versin sağlık versin rahmine düşen bebeğine can versin rabbim ol diyabetsin ve olsun inşallah o en büyüktür o güzelini kullarına nasip edendir inşallah hayırlara çıkar amin
İnşallahBeni ekleyebilir misin 26 Ocak
Umarım bu ay olur
Sağlıkla ilerler umarım çok sevindim gözünüz aydın7 çıktı canım şuan çok yeniymiş berahgc artışını takip etcem
Hayırlı olsun, çok haklısınız bu konudaBir de ben ilk aylar hemen olcak sandığım için çok stres yaptım niye olmuyor milletin ilk ayda oluyor benim çocuğum olmuycak mı diye çok kafaya taktım. Hatta yumurtlama dönemi strese girip hiçbir şey hissetmiyordumgörev icabı yapıyordum. Bu iki aydır onu attım kafamdan saldım kendimi. Cidden kafadan atınca oldu
Dua hepimiz için hepinize amin diyelim o halde rabbim kabul etsinAaahh ne içten dua bacım AMİİİİNNNNN
Yok canım sakın o psikolojiye girme. Nasibin en doğru zamanda gelir . Ha ilk ay olmuş ha 6 ay sonra. Eşim demin stres yaptığın için olmadı bıraktığın için oldu bu ay dedi. Sağ olsun o rahatlattı beni ne acelen var diye diye saldım bendeHayırlı olsun, çok haklısınız bu konudaben de sizin ilk aylarda girdiğiniz kafadayım sanırım şu an, kabul etmek istemesem de. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aynı şeyleri bugün eşim diyor ne acelemiz varYok canım sakın o psikolojiye girme. Nasibin en doğru zamanda gelir . Ha ilk ay olmuş ha 6 ay sonra. Eşim demin stres yaptığın için olmadı bıraktığın için oldu bu ay dedi. Sağ olsun o rahatlattı beni ne acelen var diye diye saldım bende
Amin kuzum yaaBiz iflah olmayızRabbım tez zaman da kavuştursun bebislerimizi
Dayanamadım müjdeli haberinizi eşime verdim gözlerim dolu dolu sanki benim pozitif çıkanYok canım sakın o psikolojiye girme. Nasibin en doğru zamanda gelir . Ha ilk ay olmuş ha 6 ay sonra. Eşim demin stres yaptığın için olmadı bıraktığın için oldu bu ay dedi. Sağ olsun o rahatlattı beni ne acelen var diye diye saldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?