Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir arkadaş vardı onunkinden sonra oturdum ağladım bebeğim olursa onu çok sevecem dedim hüngür de hüngür valla sorma negatif çıkarsa halimiz harap gibi inşallah kolay toplarız selametle tabi pozitif çıkar inşallah

Aklımızdan çıkmıyor vallahi sürekli burayı takip ediyorum bende.Aman şu yiyecek iyiymiş yiyeyim, şu masaj doğurganlık arttırmış yapayım , eşime şunu yedireyim bunu yedireyim, yürüyüş yapayım, ovulasyonla takip edeyim yumurtlama yakalayayım. Daha neler neler kafamızda. Yumurtlama biter hangi gün çatladı felan. Sonra hangi gün test yapayım içimiz içimizi yemeler felan. Bir test görüp negatif ertesi gün sonra tekrar denemeler. Adet gecikince doktora koşmalar. Eğer olmazsa yine buna şükür deyip gelecek ayın hayalini kurmaya...
Her kadın ne olursa bir yavrusunun olmasını istiyor gerçekten bir tane bile olsa yeter diyor. Rabbim hepimize bekleyen herkese nasip eylesin. Buradaki herkesin çok güzel anne olacağına eminim. Binbir şeyler deniyoruz bilgi yakalayıp yavrumuza kavusalim diye her kulağımıza geleni şunu da yapayım diyoruz. Daha ne olsun. Rabbim hak eden içten isteyen layığıyla annelik yapacak herkese nasip etsin anneliği bana da inşallah İnşallah topigimiz hamile haberleriyle dolar taşar bari bundan sonraki günlerde. Birbirimize bol dua edelim. Karamsar olmayalım her ne olursa olsun her şey Allah'tan . Veren o alan o Kun fe yekün, çok şükür

Ah canım kendini kaptırma gerçekten ama Allahım nasip eder inşallah mutluluktan ağlatır senin de ilk aylarındı sanırım

Canım ben 6 aydır deniyorum belki 100 tane gebelik testi yaptım negatif gördüm. O gün üzüldüm ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi bi daha ki ay olur inş dedim devam ettim.Hatta bu ay avakado yerim bu ay kabak çekirdeği yerim diye kendimi motive ettim. Hatta bir kaç gün önce test yapcam negatif çıkarsa arı sütü alcam diye plan yapıp yazdım buraya. Bir de her ay gebe kalma olasılığımız artıyor. O yüzden sakın üzülmeyin, stres yapmayın. Allah hepinize en kısa sürede bebişlerini nasip etsin

Ne güzel yazmışsın canım.. Hepsi bahane gerçekten O nasip ederse olacak nihayetinde. O kadar mucizevi bir olay ki. Düşünmek bile hayal gibi. Ben neden bilmiyorum ama bu ay oldu ama tutunamadı gibi hissediyorum adete 4 gün kala 2 gün süren kramplar olup tamamen geçti, belimde daha önce yaşamadığım batmalar oluyordu, bat günü geldiği halde sabrettim üzülmiyim diye test yapmadım. sonra bat gününden 1 gün sonra ağrısız şekilde normale göre değişik bi şekilde adetim başladı sonra ağrım çok oldu 2 gün sürüp bitti. Test yapmadığım için belki kimyasal gibi bi şey oldu bilmiyorum
İnşallah bu ay bebeklerimize kavuşuruz

Ah canım kendini kaptırma gerçekten ama Allahım nasip eder inşallah mutluluktan ağlatır senin de ilk aylarındı sanırım
3.ayım.Hsg çektirdim bu ay.Eşimin sperm sayımı pek iyi değil rastgele dedik yaptık ama bakalım kısmet..Herşeyin doğru zamanı var ben ona çok inanıyorum olursa zamanı gelmiştir olmazsa zamanını bekliyodur daha gidilicek yol vardır.Tüm hayatım bu denklemde geçti tecrübeyle sabitledim bunu

Her ay olasılık artıyor mu gerçekten

Haklısın canım benim de 3 olacak bu ay, bakalım ne gösterecek zaman adetim 3 gün sürüp bitti ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, anlayamadım ,normalde 6 sürüyordu

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. bende kendimde belirti aramaktan takıntılı olmaya başladım. Kasık ağrım olmuyor mesela acaba yok mu diyorum biraz bı ağrısa aha hamile olabilirim diyorum. Yani aslında vücudumuzu rahat bırakmak lazım. Kendimizi dinlememek. Zor şeyler yaşamışsın inşallah bu ay olur kuzum güzel haberler veririz birbirimize.

Haklısın canım benim de 3 olacak bu ay, bakalım ne gösterecek zaman adetim 3 gün sürüp bitti ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, anlayamadım ,normalde 6 sürüyordu
Yoğunluğu nasıldı rengi filan ? Yerleşme kanaması pıhtısız ve değişik bi renkte oluyomuş galiba.Dikkatini çeken bi farklılık oldu mu hiç ?

Zor şeyler yaşadım diyemem 3. ay olacak ama şunu farkettim o istek insanın kalbine düşünce aklında da büyük yer kaplıyor sürekli düşünüyormuş.. Rabbim daha fazla bekletmesin hayırlı evlatlar nasip etsin

İyi bir bakış açısı oldu, teşekkür ederim

Bu ne buharı neden dolayı yapılıyor
Canım belli başlı doğal toplanmış otları toplayıp suda kaynatıp buharı a oturuyormuş sun. Direk suya değil Hee. Eski den kadınlar yaparmış hamile kalamayanlar rahim ağzı enfeksiyon varsa iyi geliyormuş. Ne otu diye sorarsan inan bilmiyorum adlarını hiç duymadım bana da baba annem toplatmış yeni kullanıcam yarın başlarım sanırım. Yani süt maydanoz buharı gibi onu duymuşsundur belki.

Yoğunluğu nasıldı rengi filan ? Yerleşme kanaması pıhtısız ve değişik bi renkte oluyomuş galiba.Dikkatini çeken bi farklılık oldu mu hiç ?
Yok canım adet gibiydi sadece normale göre biraz daha azdı,3.gün tamamen bitti. Benim ovulasyon 26.günde olduğu için burda bir arkadaş "adet söktürücü ve yumurtlamayı tetikleyici masaj" dan bahsetmişti onu izleyip uyguladım ilk 2 gün, inşallah onun faydasıdır ve yumurtlama da daha erken ve sağlıklı olur adet bittikten sonra da yumurta kalitesini artırmak için ayrı bir yumurtalık masajı var onu da yapıcam

Buradayız beybi hepimiz bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz. Çünkü hepimiz aynı süreci yaşıyoruz. İnşallah her türlü birlikte toparlayacgiz

Bu arada renk farklılığı değil ama afedersin parça gibi bir şeyler geldi o yüzden kimyasal gibi bir şey olup tutunamamış olabilir mi diye aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…