Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şurda anlattığım gibi oldu canım bilmiyorum ama nedir ne değildir
Sonuç olarak önümüzdeki aylara bakıcaz iyi ki test yapmadım öyle bir durum olduysa baya üzülürdüm
BurcuAD

Canım merhaba, bu masajı yapmıştım her gün 2 kere falan yaptım aklıma geldikçe, normalde 6 gün süren adetim 2 gün sürdü. Şu an bitti, bu masajdan dolayı olmuş olabilir mi şaşkınım
Merhaba canım. Şuan bende adetim benim de 6 gün sürüyor 7. Gün leke ile bitiyor. Bende sabah akşam yapıyorum ki daha öncede yaptım böyle bişey yaşamadım yaşayanı da görmedim yapan çok kişi var. Masajdan dolayı olduğunu sanmam aksine daha güzel rahat regl olmalıydın. Umarım doğru pozisyonda ve doğru masajı yapmışsındır resim ekledim mesela ellerinini yukarıdan aşağı götürünce bırakıp tekrar aynısını yapacaksın videoyu iyi izledin demi. Elleri kaldırmadan aşağı yukarı değil

Eklentiler

• Screenshot_20220109_001534_com.vanced.android.youtube.webp
    19 KB · Görüntüleme: 46
Senin adetin de mi gecikmeli oluyor canım

Denetiyor valla ki ne denetiyor. Soğan suyu içen bı arkadaşım vardı ben yeni evlendigimde. Ya bu sacmsapan şeylere inanma tedavi ol dedim. Bı sene sonra ben içiyordum sabah akşam lıkır lıkır soğan suyu
Bende içilen kürlere karşıyım canım. Hormonları nasıl etkiler bilmiyoruz riske girmem. Tabi herkesin kendi tercihi

Ay ne de güzel yazmışsın yüreğine sağlık

Bende içilen kürlere karşıyım canım. Hormonları nasıl etkiler bilmiyoruz riske girmem. Tabi herkesin kendi tercihi
İnan şu an karşı olduğum hiçbir şey yok. Taş kemirmek iyi geliyormuş de gidip kemiririm o kadar. Ya ise yararsa diye diye herhalde ortalıkta yenmedik icilmedik bı sey bırakmayacağız

İnan şu an karşı olduğum hiçbir şey yok. Taş kemirmek iyi geliyormuş de gidip kemiririm o kadar. Ya ise yararsa diye diye herhalde ortalıkta yenmedik icilmedik bı sey bırakmayacağız
Yaaa öyle yapma canım yaa ola dengeni de bozarsın. Çok mu stres yapıyorsun ne zamandır olmuyor ki

Evet onu duydum yarın otlara bak bakalım nelermiş babaannenin ellerinden öpüyorum ne düşünceliymiş maşallah

Yaaa öyle yapma canım yaa ola dengeni de bozarsın. Çok mu stres yapıyorsun ne zamandır olmuyor ki
1 buçuk senedir deniyoruz kuzum. Eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı var. Ameliyat falan oldu. Eşime göre daha iyiyim ben o çok takıyor ve kendini suçluyor bu da beni çok üzüyor. Hamd olsun yine iyiyiz şükür yıllarca deneyenler var.

Evet evet böyle yaptım canım, acaba daha kolay sökülüp erken bitmiş olabilir mi diye düşündüm de 2 değil 3 gün sürdü yanlış yazmışım, şöyle oldu ben masajı yaptıkça geldi gibi oldu sende bir fark oldu mu?

Senin adetin de mi gecikmeli oluyor canım
Her zaman 35-40 gün arası oluyor canım, önceleri 30 gündü ama 1 sene önce covid geçirdim biraz ağır geçirdim ilaçlar vs ondan sonra böyle oldu, bu ay 41.gün adet oldum geçen ay 39.gün olmuştum mesela, ama hormonlar normal çıktı ultrason da normal kist vs yok yumurta da çatladı ama taa 26. Gün

Evet onu duydum yarın otlara bak bakalım nelermiş babaannenin ellerinden öpüyorum ne düşünceliymiş maşallah
Baktım canım anlamam ben adalarını saydıpında bile ilk defa duyduğum şeylerdi. Şimdi bende ilk defa yapıcam bilmediğim bişey kimseye de sizde yapın diye mem ne olur ne olmaz herşey kişiden kişiye değişiyor

Canım merhaba, bu masajı yapmıştım her gün 2 kere falan yaptım aklıma geldikçe, normalde 6 gün süren adetim 2 gün sürdü. Şu an bitti, bu masajdan dolayı olmuş olabilir mi şaşkınım
Sen test yapmadım demişsin burada eksik bir bilgi vereyim hemen o masajları gebelik şüphen varsa kan verip gebe olmadığından kesinlikle eminsen yapıyorsun senin iki gün kan gelmiş ya gebelik varsa ona bir şey yapıyorsan masajın yapma inceliği tekniği var ama daha bunlara konu gelmeden o masajları yayınlayan sayfa Sahibi kadın diyor ki kesinlikle kanda beta baktırıp gebelik olup olmadığından emin olun sonra yapın lütfen sen yarın yada şimdi acilde kan ver acilden gidip baktırabikirsin üstelik çabuk çıkar senden haber bekliyorum beta bakımından sonra ve sakın masaj yapma kandan emin olana dek

Ameliyat sonrası 1 sene doktor süre verir. Aynı benim eşimde çok takıyor ben belli etmiyorum. Martta 2 yıl olacak bizimde deneyeli

Kuzum biz senle sabah konuşmuştuk çok sevindim yA benim çizgi de senin gibiydi inşallah benimde vardır
Aynen canım aynı test markası aynı çizgiydi. 7 yi bile yakalamış. İnş seninde vardırSen benim gibi erken kan verme günün geçince ver. Şimdi onu takip etme stresi var yükselcek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…