Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet gebe olunmadığından emin olunması gerektiğini okudum ama 2 gün boyunca normal adet oldum şüphe bırakmayacak şekilde, o yüzden test yapmamıştım, bugün 3.gündü 3.günün sonunda bitti gibi şu an

Canım daha şimdiden mide bulantısı filan olmazki hiç hissedilmiyo. Sadece kramp oluyor biraz

Canım bende ilk 4 gün kanamalı 5. Gün kanama ve kahverengi leke 6.gün sadece leke şeklinde. Yani genelde de hep böyle olur. Masaj la tabi daha da yoğun muş gibi geliyor. Zaten masaj hem adet sökücü hem yumurta geliştirici. Ben ovulasyon yaparak baktım işe yaratmıştı bu ay yapmıycam ama

Ben de yumurta daha erken zamanında ve sağlıklı gelişir belki diye bi umut

Sen bi kan ver kardeş ne olur ne olmaz şüphe varsa mutlaka gerekiyor içimde bir şey kalır doku falan kan onu belirleştiriyor bir yerde

Ben 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimden Dayanamicam daha fazla

Evet ya insanı üzüyor işte ama yine de morali harbiden iyi tutmak lazım o yüzden işte gülüp geçiyoruz. Senin de mi sperm sayısından kaynakli
Hareket canım. İlk testte ileri Hareket 1 çıktı 8 ay boşa uğraşma sonucu eşim teste gidince ortaya çıktı ilaçlar vs şuan 36 oldu toplam harekette 64 oldu düel şükür ama ilaçlara devam ediyor yeni düzeldi daha

Ben 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimden Dayanamicam daha fazla
Beni güldürdün kız dur anam bı birakta döllenen yumurta yuvarlana yuvarlana rahme doğru bı yolsun anammm zigotu da rahat bırakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…