Haklısın doğruBaktım canım anlamam ben adalarını saydıpında bile ilk defa duyduğum şeylerdi. Şimdi bende ilk defa yapıcam bilmediğim bişey kimseye de sizde yapın diye mem ne olur ne olmaz herşey kişiden kişiye değişiyor
Evet kuzum cok sukur darisi hepinize olsun insallahCanım hamile mısın ?
Evet evet gebe olunmadığından emin olunması gerektiğini okudum ama 2 gün boyunca normal adet oldum şüphe bırakmayacak şekilde, o yüzden test yapmamıştım, bugün 3.gündü 3.günün sonunda bitti gibi şu anSen test yapmadım demişsin burada eksik bir bilgi vereyim hemen o masajları gebelik şüphen varsa kan verip gebe olmadığından kesinlikle eminsen yapıyorsun senin iki gün kan gelmiş ya gebelik varsa ona bir şey yapıyorsan masajın yapma inceliği tekniği var ama daha bunlara konu gelmeden o masajları yayınlayan sayfa Sahibi kadın diyor ki kesinlikle kanda beta baktırıp gebelik olup olmadığından emin olun sonra yapın lütfen sen yarın yada şimdi acilde kan ver acilden gidip baktırabikirsin üstelik çabuk çıkar senden haber bekliyorum beta bakımından sonra ve sakın masaj yapma kandan emin olana dek
Canım daha şimdiden mide bulantısı filan olmazki hiç hissedilmiyo. Sadece kramp oluyor birazYa bu çatlatma iğnesi de hamilelik etkisi yapabiliyormus ya o yüzden bata var 8 gün benim belim fenaa. Başka da bir şeyim yok turp gibiyim masallahhani biraz midem bulansaydi ne bileyim basım masim donseydi fena olmazdı. Bu kadar turp gibi olmayı sevmiyorum
Canım bende ilk 4 gün kanamalı 5. Gün kanama ve kahverengi leke 6.gün sadece leke şeklinde. Yani genelde de hep böyle olur. Masaj la tabi daha da yoğun muş gibi geliyor. Zaten masaj hem adet sökücü hem yumurta geliştirici. Ben ovulasyon yaparak baktım işe yaratmıştı bu ay yapmıycam amaEvet evet böyle yaptım canım, acaba daha kolay sökülüp erken bitmiş olabilir mi diye düşündüm de 2 değil 3 gün sürdü yanlış yazmışım, şöyle oldu ben masajı yaptıkça geldi gibi oldu sende bir fark oldu mu?
Evet ya insanı üzüyor işte ama yine de morali harbiden iyi tutmak lazım o yüzden işte gülüp geçiyoruz. Senin de mi sperm sayısından kaynakliAmeliyat sonrası 1 sene doktor süre verir. Aynı benim eşimde çok takıyor ben belli etmiyorum. Martta 2 yıl olacak bizimde deneyeli
Ben de yumurta daha erken zamanında ve sağlıklı gelişir belki diye bi umutCanım bende ilk 4 gün kanamalı 5. Gün kanama ve kahverengi leke 6.gün sadece leke şeklinde. Yani genelde de hep böyle olur. Masaj la tabi daha da yoğun muş gibi geliyor. Zaten masaj hem adet sökücü hem yumurta geliştirici. Ben ovulasyon yaparak baktım işe yaratmıştı bu ay yapmıycam ama
Sen bi kan ver kardeş ne olur ne olmaz şüphe varsa mutlaka gerekiyor içimde bir şey kalır doku falan kan onu belirleştiriyor bir yerdeEvet evet gebe olunmadığından emin olunması gerektiğini okudum ama 2 gün boyunca normal adet oldum şüphe bırakmayacak şekilde, o yüzden test yapmamıştım, bugün 3.gündü 3.günün sonunda bitti gibi şu an
Ama nasip olursa bir kaç ay içinde hamile kalırsam öğrenir adlarını tek tek yazarım inşallah.Haklısın doğru
Evet erken gerçekten ama İşte keşke olsa kızCanım daha şimdiden mide bulantısı filan olmazki hiç hissedilmiyo. Sadece kramp oluyor biraz
Ben 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimdenYa bu çatlatma iğnesi de hamilelik etkisi yapabiliyormus ya o yüzden bata var 8 gün benim belim fenaa. Başka da bir şeyim yok turp gibiyim masallahhani biraz midem bulansaydi ne bileyim basım masim donseydi fena olmazdı. Bu kadar turp gibi olmayı sevmiyorum
Haklısın canım inşallah yaAynen canım aynı test markası aynı çizgiydi. 7 yi bile yakalamış. İnş seninde vardırSen benim gibi erken kan verme günün geçince ver. Şimdi onu takip etme stresi var yükselcek mi diye
Yumurtlamadan sonra sende gün gün ne belirtiler olduCanım daha şimdiden mide bulantısı filan olmazki hiç hissedilmiyo. Sadece kramp oluyor biraz
Hareket canım. İlk testte ileri Hareket 1 çıktı 8 ay boşa uğraşma sonucu eşim teste gidince ortaya çıktı ilaçlar vs şuan 36 oldu toplam harekette 64 oldu düel şükür ama ilaçlara devam ediyor yeni düzeldi dahaEvet ya insanı üzüyor işte ama yine de morali harbiden iyi tutmak lazım o yüzden işte gülüp geçiyoruz. Senin de mi sperm sayısından kaynakli
Evet dayanamıyoruz ama erken öğrenmek de insanı yıpratıyorAynen canım aynı test markası aynı çizgiydi. 7 yi bile yakalamış. İnş seninde vardırSen benim gibi erken kan verme günün geçince ver. Şimdi onu takip etme stresi var yükselcek mi diye
Ovulasyon yap bu ay bence dene Bi işe yaramış mı öğrenirsinBen de yumurta daha erken zamanında ve sağlıklı gelişir belki diye bi umut
Beni güldürdün kız dur anam bı birakta döllenen yumurta yuvarlana yuvarlana rahme doğru bı yolsunBen 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimdenDayanamicam daha fazla
Ben bi öğreniyim de az da öyle yıpranym olmazsaEvet dayanamıyoruz ama erken öğrenmek de insanı yıpratıyor
İyi bari güzel sonuçlar alırsın inşallahHareket canım. İlk testte ileri Hareket 1 çıktı 8 ay boşa uğraşma sonucu eşim teste gidince ortaya çıktı ilaçlar vs şuan 36 oldu toplam harekette 64 oldu düel şükür ama ilaçlara devam ediyor yeni düzeldi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?