HahahahahBeni güldürdün kız dur anam bı birakta döllenen yumurta yuvarlana yuvarlana rahme doğru bı yolsunanammm zigotu da rahat bırakmıyoruz
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi kramplarım oluyor hafif. Normalde hiç erkenden olmazdı bu. Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu. Ondan şüphelendim de test yaptım. Onun dışında göğüs ağrısı, bel ağrısı,mide bulantısı, baş dönmesi , tat değişikliği filan hiç hissetmedimYumurtlamadan sonra sende gün gün ne belirtiler oldu
İnşallah canım. Bu arada da geçen ay aşılama yaptırdım negatif oldu olmadıİyi bari güzel sonuçlar alırsın inşallah
Bize tam fotoğraf atar mısın kuzum renklerndirme olmadanKızlar birşey görüyo gibiyim ben bilmiyorum belkide görmek istiyorum
Canım erken gebelik testleri 6 gün önce gösterir en erken diye yazıyor üstlerinde. Bence onu bile göstermiyordur. 4 gün kala filan başla senBen 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimdenDayanamicam daha fazla
Geçen ay da yaptım bu ay da yaparımOvulasyon yap bu ay bence dene Bi işe yaramış mı öğrenirsin
Göstermesin canı sağ olsun ben yapıcam en kötü ovulasyon testi yaparımCanım erken gebelik testleri 6 gün önce gösterir en erken diye yazıyor üstlerinde. Bence onu bile göstermiyordur. 4 gün kala filan başla sen
Peki ağırlar sızılar ne zaman başladı bende yumurtlamadan 3 .gün başladı akıntım azaldı azaldı bitti ama şu süt kesiği gibi olan alıntı henüz gelmedi kimyasala dönen gebeliğimde o belirtiyi görünce şüphelenmiştim gebelik öyle başlamıştı sende ağırlar ne zaman başladıBir de kızlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın. 1 saat yatakta uzanın kadınlar kulübü formuna girip vakit geçirin. Ayaklarınızı dikmenize gerek yok eşim kızıyordu dikince dolaşıma zararlıymış.
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi kramplarım oluyor hafif. Normalde hiç erkenden olmazdı bu. Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu. Ondan şüphelendim de test yaptım. Onun dışında göğüs ağrısı, bel ağrısı,mide bulantısı, baş dönmesi , tat değişikliği filan hiç hissetmedim
Öyle mi bu ay doğal deniyorsun dimi ben bu ay ikinci aşılamami yaptırdımİnşallah canım. Bu arada da geçen ay aşılama yaptırdım negatif oldu olmadı
Kız ben böylelerini hep çöpe atarım çıkmadı diye seninkinde görüyorum ama silik çizgi ne zaman yaptın? Sabah ilk idrarınla tekrarla benceAyyy elim ayağım boşallırabbim nolur nasip et nolur diye yalvarırlen buluyorum kendimi
Yumurta çatladıktan 1 hafta sonra filan başladı canımPeki ağırlar sızılar ne zaman başladı bende yumurtlamadan 3 .gün başladı akıntım azaldı azaldı bitti ama şu süt kesiği gibi olan alıntı henüz gelmedi kimyasala dönen gebeliğimde o belirtiyi görünce şüphelenmiştim gebelik öyle başlamıştı sende ağırlar ne zaman başladı
Baya sonra başlamış benim çatlama sonrası 5. Günüm bugün yumurtalama sonrası 7. Ama arada oluyor ağrım en çok şişkinlik var bnde tuvaletimi yapmamda gitmeyen şiş hissiYumurta çatladıktan 1 hafta sonra filan başladı canım
Gece gece kahkaha attım Allah iyiliğini versinÇocuğum da bana çektiyse beklemez yuvarlanmayı bilmemneyi salar hcg yi aslan parçası
Sen bu gece nası uyuyabilirsin ki heyecandanYumurta çatladıktan 1 hafta sonra filan başladı canım
Sabah benim testteki gibi çıkmış canım. Büyük ihtimal sende gebesinAyyy elim ayağım boşallırabbim nolur nasip et nolur diye yalvarırlen buluyorum kendimi
Canımm gözünaydınn kendiminmiş gibi sevindim yaaKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Uyuyamıyorum canım zaten bi değişik haldeyim. Dua ediyorum hepinize mesajda nicklerinizi gördükçe herkesi sayıyorumSen bu gece nası uyuyabilirsin ki heyecandanBen bile uyuyamadım tanımam etmem hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?