Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de kızlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın. 1 saat yatakta uzanın kadınlar kulübü formuna girip vakit geçirin. Ayaklarınızı dikmenize gerek yok eşim kızıyordu dikince dolaşıma zararlıymış.
Yumurtlamadan sonra sende gün gün ne belirtiler oldu
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi kramplarım oluyor hafif. Normalde hiç erkenden olmazdı bu. Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu. Ondan şüphelendim de test yaptım. Onun dışında göğüs ağrısı, bel ağrısı,mide bulantısı, baş dönmesi , tat değişikliği filan hiç hissetmedim

Ben 8gün kala başlicam erken testlere yani salı günü.Belki bi küçük çılgınlık pazartesi de başlayabilirim emin değilim kendimden Dayanamicam daha fazla
Canım erken gebelik testleri 6 gün önce gösterir en erken diye yazıyor üstlerinde. Bence onu bile göstermiyordur. 4 gün kala filan başla sen

Canım erken gebelik testleri 6 gün önce gösterir en erken diye yazıyor üstlerinde. Bence onu bile göstermiyordur. 4 gün kala filan başla sen
Göstermesin canı sağ olsun ben yapıcam en kötü ovulasyon testi yaparım Hamile kalsam da ben bu testlere devam ederim gibi geliyo

Peki ağırlar sızılar ne zaman başladı bende yumurtlamadan 3 .gün başladı akıntım azaldı azaldı bitti ama şu süt kesiği gibi olan alıntı henüz gelmedi kimyasala dönen gebeliğimde o belirtiyi görünce şüphelenmiştim gebelik öyle başlamıştı sende ağırlar ne zaman başladı

Ayyy elim ayağım boşallı rabbim nolur nasip et nolur diye yalvarırlen buluyorum kendimi
Kız ben böylelerini hep çöpe atarım çıkmadı diye seninkinde görüyorum ama silik çizgi ne zaman yaptın? Sabah ilk idrarınla tekrarla bence

Yumurta çatladıktan 1 hafta sonra filan başladı canım

Yumurta çatladıktan 1 hafta sonra filan başladı canım
Baya sonra başlamış benim çatlama sonrası 5. Günüm bugün yumurtalama sonrası 7. Ama arada oluyor ağrım en çok şişkinlik var bnde tuvaletimi yapmamda gitmeyen şiş hissi

Kızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuç Testlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Canımm gözünaydınn kendiminmiş gibi sevindim yaa allahım isteyen bakabilecek herkese nasip etsin aratmadan inşallahh dua et bizleree hamilelerin duası kabul olur sabah regl olmazsam erken gebelik yapmayı düşünüyorum ben de içimde bi his var gerçi bugün bata 4 gün kala 3 negatif test yaptım ama olsun kendimi hep pazar test yapcam diye şartlamıştım umudum var hala

Şimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Ve bu süre zarfında acıkıyorum, acıkıyorum ve acıkıyorum. ÇOK ACIKIYORUM.
Aranızda böyle geç yatanlarınız vardır, nasıl başa çıkıyorsunuz Allah aşkına söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…