Bende çok acıkıyorum bende ağlayacak kadarŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Ve bu süre zarfında acıkıyorum, acıkıyorum ve acıkıyorum.ÇOK ACIKIYORUM.
Aranızda böyle geç yatanlarınız vardır, nasıl başa çıkıyorsunuz Allah aşkına söyleyin.
Arkadaşımın adet gecikmesinin 10.gününde kan testi anca pozitif çıkmıştı. Adet gevikmesinden iki gün sonra kan testi negatifti düşünün. Benim bata 3 gün vardı çok silik çıktı. Adet olana kadar şans vardır . Sadece stres yapmayın bu ay olmadı hiç olmuycak hissine kapılmadığın ay oluyor hemenCanımm gözünaydınn kendiminmiş gibi sevindim yaaallahım isteyen bakabilecek herkese nasip etsin aratmadan inşallahh dua et bizleree hamilelerin duası kabul olur sabah regl olmazsam erken gebelik yapmayı düşünüyorum ben de içimde bi his var gerçi bugün bata 4 gün kala 3 negatif test yaptım ama olsun kendimi hep pazar test yapcam diye şartlamıştım umudum var hala
Eksik olmaUyuyamıyorum canım zaten bi değişik haldeyim. Dua ediyorum hepinize mesajda nicklerinizi gördükçe herkesi sayıyorum
Aynı benŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Aranızda böyle geç yatanlarınız vardır, nasıl başa çıkıyorsunuz Allah aşkına söyleyin.
Aha aynı benŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Canım her şey nasip cidden. Miyobu olan arkadaşım vardı dr hamile kalamazsın dedi ilk korunmasız ilişkide hamile kaldı. Geçen ay kadın doğumcuya gitmiştim gebelik düşünmeden önce aylık iğne kullandım 7 ay dedim senin 1 yıl çocuğun olmaz o zaman dedi bana nasıl üzüldüm o an. Bu ay hamile kaldım. Cidden nasip işi rahat olunHareket canım. İlk testte ileri Hareket 1 çıktı 8 ay boşa uğraşma sonucu eşim teste gidince ortaya çıktı ilaçlar vs şuan 36 oldu toplam harekette 64 oldu düel şükür ama ilaçlara devam ediyor yeni düzeldi daha
Evet canım gittim 18mm bi tane yumurtam olmuş catlatma ignesi verdi öğlen atmıştım bugün akşam çatladı herhalde ağrı akıntı var afedersin. Sen ne yaptın nasılsın?Dilos6342 canım ne yaptın dün hastaneye gittin mi?
Hayırlı olsun canım mesajları kaçırıyorum bazen hadi gözün aydınSabah benim testteki gibi çıkmış canım. Büyük ihtimal sende gebesin
Bende çok acıkıyorum bende ağlayacak kadar
Aynı bensadece yemek yiyerek başa çıkabiliyorum valla kuzu
Ee bunlar hiç çözüm odaklı olmadı, hatta duymak istediğim şeyleri söylüyorsunuz şimdi kalkıp börek yapacağım, iyi oldu mu şimdi hı?Aha aynı bengeç saatlere kadar uyumam bu yüzden acikirim acikdikca yerim inan dünyayı yesem doymam öyle bı iştah başladı kürtajdan beri. Şu an bile bı şeyler yiyorum
Börek falan canimizi cektirip gaza getirme biziEe bunlar hiç çözüm odaklı olmadı, hatta duymak istediğim şeyleri söylüyorsunuz şimdi kalkıp börek yapacağım, iyi oldu mu şimdi hı?
Ya bu ben gerçekten. Öyle bisey oldu ki sabah erkenden kalksam bile gece gözüme uyku girmiyor 4e kadar yuvarlaniyorum kalkmamda ögleni geciyor ama kalkıyorum hala uykuluyum gündüz gözüm açılmıyor, gece de kapanmıyor. Sıkıntıdan biseyler tıkıştırıyorum. Çok yorulsam da erken kalksam da yok gece asla uyuyamiyorum yaŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Ay bana umut oluyorsunn göğüs ağrısı yokluyorum sürekli ama yok sol göğüste var o da dokununca. Adet olacakmışım gibi kasılmalarım ve batmalar var o da bugün azaldı. Sadece akıntım var hatta regl oldum bu sefer diyorum bakıyorum akıntı normalde adet öncesi akıntı yaşamam hiç direkt adet olurum ve anlarım şimdi adet olmuşum gibi bi akıntı geliyor günlerdir delircem belirsizlikten hiç adet olcakmışım gibi bi his de yok içimde nedense ya inşallah olmam rabbim bana da nasip eder şu güzel duyguyuBir de kızlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın. 1 saat yatakta uzanın kadınlar kulübü formuna girip vakit geçirin. Ayaklarınızı dikmenize gerek yok eşim kızıyordu dikince dolaşıma zararlıymış.
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi kramplarım oluyor hafif. Normalde hiç erkenden olmazdı bu. Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu. Ondan şüphelendim de test yaptım. Onun dışında göğüs ağrısı, bel ağrısı,mide bulantısı, baş dönmesi , tat değişikliği filan hiç hissetmedim
Bol bol değerlendir canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de gittim hormonlara baktırdım sadece. Normal canım tsh biraz yüksek.Evet canım gittim 18mm bi tane yumurtam olmuş catlatma ignesi verdi öğlen atmıştım bugün akşam çatladı herhalde ağrı akıntı var afedersin. Sen ne yaptın nasılsın?
Valla hamile değilken böyleysek hamile olunca düşünemiyorum ben şimdiden 3 aylığımEe bunlar hiç çözüm odaklı olmadı, hatta duymak istediğim şeyleri söylüyorsunuz şimdi kalkıp börek yapacağım, iyi oldu mu şimdi hı?
Yapacağım valla beybisi, benimki yarım saattir börek börek diye papağan gibi söyleniyor. Kalk hadi kalk yanına çay da koyarız aksjsjajhgBörek falan canimizi cektirip gaza getirme bizi
2 günde bir denedim bu hafta canım bakalım nolucak. Normalde her gün deniyordum yumurtlama günlerinde kaçmasın diyeBol bol değerlendir canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de gittim hormonlara baktırdım sadece. Normal canım tsh biraz yüksek.
Eveeeet, bazı geceler 2’de yatayım diyorum dön dön uyku yok. Geri kalkıyorum.Ya bu ben gerçekten. Öyle bisey oldu ki sabah erkenden kalksam bile gece gözüme uyku girmiyor 4e kadar yuvarlaniyorum kalkmamda ögleni geciyor ama kalkıyorum hala uykuluyum gündüz gözüm açılmıyor, gece de kapanmıyor. Sıkıntıdan biseyler tıkıştırıyorum. Çok yorulsam da erken kalksam da yok gece asla uyuyamiyorum ya
Benim covid geçireli baya oldu ama ondan sonra uyku düzenim gitti 12,1 den aşağı uyuyamıyorum o ara açıklığımda bisküvi tarzı yiyorum biraz sonra muz yiyorum meyve yiyorum bide hiç uykum gelmeyince ben kitap okuyorum o uykumu getiriyor yada kulaklık takıp bi program var kitap anlatıyor bazen onu dinliyorumBende çok acıkıyorum bende ağlayacak kadar
Ahaha bende bir buçuk sene de 10 kilo aldim ya ilk zamanlar bide koronadan yasak vardı evde tikildik kaldikEveeeet, bazı geceler 2’de yatayım diyorum dön dön uyku yok. Geri kalkıyorum.48 kilo ile evlendim, bir yıl oldu şu an 58 kiloyum. Bu adamla yaşamak bana 10 kilo kattı.
Hemen kalkıyor musun canım duş falan yoksa bekliyor musun ? İyi yapmışsın. Ben yumurtlama günlerinde 1 gün kaçsa çok üzülüyorum. Ben sürekli ilaç kullanıyorum önceden 10 a yakındı dün sabah sonuçlarımı bir arkadaşa gösterdim aaa ne güzel 2 e indirmişsin falan muhabbeti yaptık. Sonra kan verdim baktım 8 olmuş. Ekstra ilaç da kullanmadım neden çıktı hiç anlamadım. Ağrı kesici bile içmem ben tiroit ilacı kullandığım için. Bu ay ne yaptım ne yedim bilmiyorum çok üzüldüm2 günde bir denedim bu hafta canım bakalım nolucak. Normalde her gün deniyordum yumurtlama günlerinde kaçmasın diye
Kaç çıktı canım? Benimde geçen sene 4e çok yakınmış bende sonradan farkettim doktorlar sorun yok demişti. Sonra kendi kendine 2ye düsmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?