Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hamile değilken böyleysek hamile olunca düşünemiyorum ben şimdiden 3 aylığım
Hiç sorma, hamile olsak bu kadar aşermezdik herhalde. Benim gebelik üç ay sürmüştü canım bir şey istememişti bak şimdi duramıyorum.

İnanır mısın yatıyoruz tam uykuya geçiş yapacağım, eşime dönüp diyorum ki uyanınca şunu yiyelim canım istiyor. E yuh.

Kızlar ya bi şey sorcam benim adetim ayın 3 de başladı 6 da bitti yani adetim yeni bitti ama benim yumurtalıklarda bi ağrı var erken mi yumurtluyorum acaba bu da çok erken değil mi ki biteli daha 2 gün oldu

Hahahha aşmışsın valla kızz eşim söyleniyor kilo aldın diye (sanki kendisi almamış gibi) ben de kendimi zaten hamile kalınca kilo alıcan ye gitsin diye avutuyorum

2 ile 8 çıkan değer arasında ne kadar zaman var canım o kısmı anlamadım? İnan tiroidi bende anlamadım 4ken bana sorun yok demişti 2 doktor bende o zamanlar pek bilmiyordum, gebelik için 2.5 altı olması gerekliymis. Sonra nasil kendi kendine düştü hiç bilmiyorum değişik biseyde yapmadım. Neye göre artıp azalıyor ki acaba tekrar doktora mı gitsen belki ilaç değişimi falan yapar?
Yok hemen kalkmıyorum canım önceden yumurtlama günü hariç hemen kalkıp temizleniyordum duş falan. Ama şimdi bekliyorum Allah affetsin wcye bile hemen gitmiyorum özellikle bu hafta öyle yaptim

Daha geçen ay 2 ydi. Son 4 aydır falan 2. Bu ay nasıl 8 oldu hiç bir fikrim yok. Doktorla görüştüm dozu yükseltti ama kendi doktorum değil o yüzden uyup uymamakta kararsız kaldım.
Ben de önceden hemen kalkardım bana bu çok uydurma geliyordu ama burada okuduğum gördüğüm kadarıyla kalkmamak gerekiyor. En iyisini yapmışsın canım. İnşallah güzel haber alırsın.

Hahahha aşmışsın valla kızz eşim söyleniyor kilo aldın diye (sanki kendisi almamış gibi) ben de kendimi zaten hamile kalınca kilo alıcan ye gitsin diye avutuyorum
Onların göbekleri yürürken kendilerinden önce adım atıyor, haberleri yok mu ki?

Benim de 3,4tü,normal aralıklarda görünüyordu ama problem olur mu ki

Pandemi sebebimiz oldun pandemi.
Çikolatayı azaltmalısın tatlı kız.

Allah Allah bir ayda bu kadar artması ne tetiklemis olabilir acaba? Kendi doktoruna da göster muhakkak inşallah düşer bi an önce bende kalkıp wcye falan gidiyordum direk temizleniyoruz ya o yüzden bekliyorum biraz inşallah canım Allah hepimize nasip etsin

Benim de 3,4tü,normal aralıklarda görünüyordu ama problem olur mu ki
Bende doktorlardan daha sonra duydum gebelik için 2.5 altı diyor ama gebe kalmakta mi zorluk çıkıyor yoksa hamilelikte mi sıkıntı oluyor hiç bilmiyorum
Benimde gecen yıl 2 test sonucumda öyle çıkmıştı 2 doktor gördü hiç bi sorun yok dedi. O ara fsh da 8 9 çıkıyordu
6 ay kadar sonra tekrar yaptırdığımda fsh ile tsh düşmüş ama hiç bisey yapmadım
İkisinin bağlantısı var mı acaba senin kaç dikkat ettin mi?

Pandemi sebebimiz oldun pandemi.
Çikolatayı azaltmalısın tatlı kız.
Yemek o kadar yemesem de mesela kahvaltı öğününü güzel yerim akşam pek yemem. Kiloma göre az yiyorum bence ama cikolata bir bağımlılık artı sade Türk kahvesi imm

Bilmiyorum ne tetikledi kısmet artık. Ben de reglin 4. Gününe girdim diyebilirim ama ilk gün kanama 1 iki damlaydı sadece 2.gün normal geldi bugün yani cumartesi 3.gün sanki bitiyor gibi azaldı. Keşke yerleşme kanaması dedikleri bi olsa normal günümden 3 gün önce adet oldum. Eğer yerleşme kanaması olsa beta değerim yüksek çıkardı değil mi
Hemen temizlenme yat enine boyuna hiç kalkma yediğine içtiğine dikkat et iş yapma canım hep dinlen

Adetin 2.günü baktırmıştım fsh 7,49 muş, foliküler fazda 3-8 arası normal yazıyor?
Ama ben 7 ay önce baktırmıştım tekrar baktırmadım, bu ay baktıracaktım ama adet olunca çok üzüldüm elim gitmedi kan vermeye

Yok canım adet olmuşsun sanirim bazen benimde 1 gün çok yoğun gelirse ertesi gün bitiyor genelde 4 gün surer. Belki tiroit yükselmesi de dengesini bozmus olabilir sen muhakkak kendi doktoruna da göster sonucunu

Amh da 3,14tü over rezervi

Artık gebelik olmazsa sonraki ay baktırırım.. Dilos6342
En son ekimde 7.16 fsh 2.14 te tsh çıkmış
Ağustosta biraz daha dusuktu ama sürekli tsh ile düşüp yükseliyor anlayamadım bende.
İnşallah güzel haberler alırsın moralini bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…