Çikolata kistim olmasına rağmen benim ona hiç bakmadilar biliyor musun. Ama senin değerin çok güzel benceAmh da 3,14tü over rezervi
Normalde tiroit yüksek olunca rahim kalınlaşmasına geç adet görmeye sebep oluyor. Neyse kendi doktorumla görüşürüm bakalım o ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinYok canım adet olmuşsun sanirim bazen benimde 1 gün çok yoğun gelirse ertesi gün bitiyor genelde 4 gün surer. Belki tiroit yükselmesi de dengesini bozmus olabilir sen muhakkak kendi doktoruna da göster sonucunu
Sürekli yeni bir şey öğreniyorum kafayı yicem normal aralıklarda diye tsh ya takılmamıştım benEn son ekimde 7.16 fsh 2.14 te tsh çıkmış
Ağustosta biraz daha dusuktu ama sürekli tsh ile düşüp yükseliyor anlayamadım bende.
İnşallah güzel haberler alırsın moralini bozma lütfen
Aaaa benim gerçekten adetim geç oluyor ve rahim duvarı normale göre kalındı biraz, belki de tsh 3,4 olduğu için o zamanNormalde tiroit yüksek olunca rahim kalınlaşmasına geç adet görmeye sebep oluyor. Neyse kendi doktorumla görüşürüm bakalım o ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Over rezervine ilk 1 sene korunduğumuz için baktırmıştım ne olur ne olmaz rezerv düşükse korunmayalım hiç diyeÇikolata kistim olmasına rağmen benim ona hiç bakmadilar biliyor musun. Ama senin değerin çok güzel bence
Gece yemeleri varsa hepsi boş işte minnoş. Ama yemek yemek dünyanın en güzel şeyi değil mi canım neler istiyor şu an neler.Yemek o kadar yemesem de mesela kahvaltı öğününü güzel yerim akşam pek yemem. Kiloma göre az yiyorum bence ama cikolata bir bağımlılık artı sade Türk kahvesi imm
Ben ne zaman gecikme yaşadım gebelikten şüpheleniyordum sonra doktora gittim o da öyle demişti. Tiroit yüksek olunca hormon üretmiyor demek oluyor ya da yavaş çalışıyor. O da beyne hormon salgılamıyor demek oluyor rahim kalınlaşıyor çünkü sperm yarı yolda kalıyor. Ne kadar doğru anlatabildim bilmiyorum ama doktor bana böyle söylemişti.Aaaa benim gerçekten adetim geç oluyor ve rahim duvarı normale göre kalındı biraz, belki de tsh 3,4 olduğu için o zamanDilos6342
Tüh ya neyse çözümü olmayan problem olmasın da ilaçla tedavisi var ne de olsaBen ne zaman gecikme yaşadım gebelikten şüpheleniyordum sonra doktora gittim o da öyle demişti. Tiroit yüksek olunca hormon üretmiyor demek oluyor ya da yavaş çalışıyor. O da beyne hormon salgılamıyor demek oluyor rahim kalınlaşıyor çünkü sperm yarı yolda kalıyor. Ne kadar doğru anlatabildim bilmiyorum ama doktor bana böyle söylemişti.
Aynen öyle canım ben tiroidimin yüksek olduğunu öğrendiğim gün kuzenim de öğrenmişti o ilaçla ertesi ay hemen hamile kaldı. Ben hala beklemedeyim ama olsunnTüh ya neyse çözümü olmayan problem olmasın da ilaçla tedavisi var ne de olsa
Ben ne zaman gecikme yaşadım gebelikten şüpheleniyordum sonra doktora gittim o da öyle demişti. Tiroit yüksek olunca hormon üretmiyor demek oluyor ya da yavaş çalışıyor. O da beyne hormon salgılamıyor demek oluyor rahim kalınlaşıyor çünkü sperm yarı yolda kalıyor. Ne kadar doğru anlatabildim bilmiyorum ama doktor bana böyle söylemişti.
Kızlar ben de tiroidden muzdariptim şükür 2 ay önce değerlerim normale döndü. Benimki hipertiroidiydi yani çok çalışan t3 t4 yüksek tsh düşüktü aşırı zayıflamıştım aşırı midem bulanıyodu kalp çarpıntısı tansiyon ani sinir ne ararsanız vardı ama reglim düzenliydi. Başka sebepler de olabilir gecikmelerinizde miyom vs baktırdınız mı hiç?Tüh ya neyse çözümü olmayan problem olmasın da ilaçla tedavisi var ne de olsa
Evet canım ben öncelikle testleri tekrarliyim en iyisi çünkü 7 ay önce baktırmışımAynen öyle canım ben tiroidimin yüksek olduğunu öğrendiğim gün kuzenim de öğrenmişti o ilaçla ertesi ay hemen hamile kaldı. Ben hala beklemedeyim ama olsunnSorun olunca çözüm da oluyor
Tekrarla canım ben her ay baktırıyorum ilaç kullandığım için. Senin başka bilinen sorun var mı ?Evet canım ben öncelikle testleri tekrarliyim en iyisi çünkü 7 ay önce baktırmışım
Merhaba evet bu ay kadın doğum doktoruna gittim usg yapıldı döngümün 22.günündeydim ovulasyon henüz olmamıştı 15 mm yumurta dedi, rahim duvarı kalınlığı da 13 mm dedi 12nin üstü yüksekmiş. yumurtlama geç olduğu için o da kalınlaşmaya devam ediyor sanırım, doktora gittikten 4 gün sonra çatladı yumurta, ondan 14-15 gün sonra adet oldum.. 1 senedir her ay 35-40 gün arası oluyor normalde sorun etmiyodum rahat geliyodu ama bebek isteyince aralık çok uzun geliyor 26 gün ovulasyon beklemek..Kızlar ben de tiroidden muzdariptim şükür 2 ay önce değerlerim normale döndü. Benimki hipertiroidiydi yani çok çalışan t3 t4 yüksek tsh düşüktü aşırı zayıflamıştım aşırı midem bulanıyodu kalp çarpıntısı tansiyon ani sinir ne ararsanız vardı ama reglim düzenliydi. Başka sebepler de olabilir gecikmelerinizde miyom vs baktırdınız mı hiç?
Usg da problem yoktu canım yumurtanın geç gelişmesi dışında, kendiliğinden çatladı. Spermle ilgili problem varsa (Allah korusun) bilmiyoruz henüzTekrarla canım ben her ay baktırıyorum ilaç kullandığım için. Senin başka bilinen sorun var mı ?
İnşallah yoktur canım hayırlı güzel haberlerini alırız inşallahUsg da problem yoktu canım yumurtanın geç gelişmesi dışında, kendiliğinden çatladı. Spermle ilgili problem varsa (Allah korusun) bilmiyoruz henüz
İnşallah hepimiz için öyle olurİnşallah yoktur canım hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah
Benim de daha önce regl olma problemim vardı bekarken, miyom olduğunu söylemişti doktor yumurtamın çatlamadığı olurdu ne sancı çekerdim ya iğneyle çatlatırdı falan uzunca bir süre doğum kontrol kullandım düzene girdi de o yüzden sordum canımMerhaba evet bu ay kadın doğum doktoruna gittim usg yapıldı döngümün 22.günündeydim ovulasyon henüz olmamıştı 15 mm yumurta dedi, rahim duvarı kalınlığı da 13 mm dedi 12nin üstü yumurtlama geç olduğu için o da kalınlaşmaya devam ediyor sanırım, doktora gittikten 4 gün sonra çatladı yumurta, ondan 14-15 gün sonra adet oldum.. 1 senedir her ay 35-40 gün arası oluyor normalde sorun etmiyodum rahat geliyodu ama bebek isteyince aralık çok uzun geliyor 26 gün ovulasyon beklemek..
Düzene girmiş çok şükür canımBenim de daha önce regl olma problemim vardı bekarken, miyom olduğunu söylemişti doktor yumurtamın çatlamadığı olurdu ne sancı çekerdim ya iğneyle çatlatırdı falan uzunca bir süre doğum kontrol kullandım düzene girdi de o yüzden sordum canım
Ay amiin gecenin bu vaktinde dertlerimize bak kolayca rahatça hamile kalanlar var nasıl özeniyorum inşallah bize de nasip olur tez vakitteDüzene girmiş çok şükür canım
Şu süreçte insan ya bilmediğim bi problem varsa diye endişeleniyor gerçekten ne ilginç ruh hallerine girdim kendime şaşırıyorumelbet zamanı belli inşallah burdan hepimiz güzel haberlerimizi paylaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?