- 5 Aralık 2021
- 149
- 185
- 23
SormaAy amiin gecenin bu vaktinde dertlerimize bak kolayca rahatça hamile kalanlar var nasıl özeniyorum inşallah bize de nasip olur tez vakitte
Hadi yaa öylemiymis ama 8 çıkmasına göre erken gelmiş bak belki de adeti etkilemiştir. Yükseltecek ne olabilir bilemedim insallah hemen düşer canimNormalde tiroit yüksek olunca rahim kalınlaşmasına geç adet görmeye sebep oluyor. Neyse kendi doktorumla görüşürüm bakalım o ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Ooov bende gelebilir miyim?Gece yemeleri varsa hepsi boş işte minnoş. Ama yemek yemek dünyanın en güzel şeyi değil mi canım neler istiyor şu an neler.Tepsiyi verdim ben fırına. Fındık fıstık kesmedi.
Belirti için erken gibi, bilemeyiz tabi..Kızlar Pco olduğu için bat tarihim kesin olmamakla birlikte 17-18 ocak. Daha önce ovu testi atmıştım buraya sonra takip edemedim pek içimden gelmedi daha da stres yaptığımı hissettim. iki gündür sağ bacağım ağrıyor bugün de midemde yanma gaz sorunum var bi de boğazımda bi yumru var gibi değişik ağrı yok ama bişey takılmış gibi. Böyle belirtiler yaşayan var mı ben psikolojik olarak mı hissediyorum ya da üşüttüm mü uyuyamadım bir türlü düşünmekten
Bi yaz bak istersen ben çoğu yerden öyle duydum hatta bir doktorda paylaşmıştı 2.5 altında olması lazım diye. Bende bi bakayım benimki kaçtı diye girdim öyle farkettim yüksek olup kendi kendine düştüğünü. Ama sanırım gebelikte sorun oluyormuş yüksek olması o yüzden düşük olsun diyorlar tam hatırlayamıyorum doktorun yazdığı şeyi.Sürekli yeni bir şey öğreniyorum kafayı yicem normal aralıklarda diye tsh ya takılmamıştım bentekrar baktırmak en iyisi. Hayırlısı olsun
Ay bu arada sondaki emojileri nerden yapıyorsunuz ben bi türlü bulamadım pcden mi?Gece yemeleri varsa hepsi boş işte minnoş. Ama yemek yemek dünyanın en güzel şeyi değil mi canım neler istiyor şu an neler.Tepsiyi verdim ben fırına. Fındık fıstık kesmedi.
Yaa keşke gelseen, üstüne de kahve içip sohbet ederdiik.Ooov bende gelebilir miyim?
Ne guzell hepimiz toplanalımm az kalabalığız amaYaa keşke gelseen, üstüne de kahve içip sohbet ederdiik.
Bir sonrakine doktoruna sorabilirsinBi yaz bak istersen ben çoğu yerden öyle duydum hatta bir doktorda paylaşmıştı 2.5 altında olması lazım diye. Bende bi bakayım benimki kaçtı diye girdim öyle farkettim yüksek olup kendi kendine düştüğünü. Ama sanırım gebelikte sorun oluyormuş yüksek olması o yüzden düşük olsun diyorlar tam hatırlayamıyorum doktorun yazdığı şeyi.
Rezerv için de adetliyken sayiyorlarmis ya yumurta sayısını bana da bilmiyorum o yüzden mi gerek duymadı doktor ama bende merak ediyorum
Evet geçen ay bende aynı şekilde kasık ağrıları vs hissettim ve sonunda adet oldum haklısın canım her belirtiyi ona yormamak lazım kafamdan atamıyorum burda yazılanları okumak bir yandan iyi geliyor bir yandan acaba bende de var mı diye düşünmeden edemiyorumBelirti için erken gibi, bilemeyiz tabi..
Bat a kadar bende o kadar fazla belirti oldu ki umitlenmek istemedim ama acaba dedim hep, kramp olup sonra geçmesi mi dersin bele iğne batmaları kasık batmaları ağrıları, göğüs hassasiyeti ağrısı.. Ama sonra adet oldumo yüzden hiç bişeyi belirti olarak düşünüp ümitlenmemek ve sabırla beklemek en iyisi sanırım canım..
Yok beybisi bak:Ay bu arada sondaki emojileri nerden yapıyorsunuz ben bi türlü bulamadım pcden mi?
İnşallah inşallah..Evet geçen ay bende aynı şekilde kasık ağrıları vs hissettim ve sonunda adet oldum haklısın canım her belirtiyi ona yormamak lazım kafamdan atamıyorum burda yazılanları okumak bir yandan iyi geliyor bir yandan acaba bende de var mı diye düşünmeden edemiyoruminşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Ve herkes farklı şehirlerde.Ne guzell hepimiz toplanalımm az kalabalığız ama
Aslında bende bi dahileyeye gitmek istiyorum detaylı kan değerleri için. Geçmiş yıllardan demir eksikliği falan geçirmiştim baya dusuktu suan saçlarım dökülüyor uyku halim falan var belki de eksiklik vardır vitaminlerde. Bence tsh içinde orası daha detaylı bilgi verirBir sonrakine doktoruna sorabilirsin
Valla çok teşekkür ederim ben de tsh ya tekrar baktırıp yüksekse sorucam
Yok beybisi bak:
Eki Görüntüle 2984471
Ay ben körmüsüm resmen bakındım oralara bulamamıştımVe herkes farklı şehirlerde.
AhhahahaAy ben körmüsüm resmen bakındım oralara bulamamıştım
Ay evet maaleseff
Bir emoji de patlatayım şuraya
AhhahahaPatlat patlat, sefan olsuun.
Hay MashaAllah inshallah değerin çıkar..Kızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Rica ederim minnoş, ben de bunu istiyorum artık.hep şu yuvarlanan bebe hoşuma gitmişti onu atayım birde dolaşırım ben böyle bi kaç gün teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?