Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bi dedim kalkıp çorba yapayım vs yarına anam yatım saatte sağ tarım acayip ağrı girdi tehlikeli olucak ta ağrıdan. Duramayacakmışım gibi hayır olsun korktum valla bu denli olunca

Seni anlıyorum biliyormusun.. benimde en yakın arkadaşımın çocuklarına için giderdi.. çok sveiyorum onları kendi çocuklarim gibi .. derim arkadaşıma kız ben bu çocuğu gorunc egerlerde yuvarlanasik var bu nasıl sevgi derdim.. sonrada düşünürdüm kendi cocugum olursa ne olucak daha başkasının çocuğuna boyleysem diye.. çok acayip ya

Amiin amiin. Hepimiz için aminn. Önce gebelik olsun, sağlıklı ve huzurlu ilerlesin, sonra da sağlıklı bir şekilde kavuşmakla tamamlansın bu süreç.
Aynen öyle Allah sağ salim o süreci tamamlamayı kucağımıza almayı da nasip etsin hepimiz için

Kesinlikle canım ya acayip bir duygu gerçekten

Kızlar ben bi dedim kalkıp çorba yapayım vs yarına anam yatım saatte sağ tarım acayip ağrı girdi tehlikeli olucak ta ağrıdan. Duramayacakmışım gibi hayır olsun korktum valla bu denli olunca
Kasık ağrısı mı? Bat yakın mı?

Belli olmaz bakarsın belirtisiz bir hamilelik geciririsin..

Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu.
Bak işte bu bende de var ve -Arwen- arkadaşda var.. bugün yine iki kez ajanda geldi diye wcye koştum bir baktım akıntı şeffaf baya.. yani şöyle söyleyeyim akıntı derken öyle beyaz kalıp şekilde değilde oeceteye sildigim zaman çok kaygan bir hiss ve baktığımda şeffaf akıntı yayılmış aralarında bezen küçük beyazımsı şeyler .. buda bana ilkkez oluyor ve bedede kaşık ağrısı var gelip gidiyor ama var

Var bata 17 Ocak yumurtlamadan beri böyle anlamadım ama her gün artan bir ağrı var inşallah olumsuz bir şey olmuyordur
İnşallah, kötüyü çağırmayalım. Benim aklıma ilk gebeliğim geldi çok şiddetli diyince. İki büklüm ağlaya ağlaya yürürdüm evde, kalkamazdım ayağa, o kadar şiddetliydi ki. Süreç herkeste farklı seyrediyor tabii.

İnşallah öyledirde geçer kimyasal gebeliğimde Olmuştu gece uykumdan sancıya uyanırdım regli oldum diye ama olmazdım öyle olunca da hamileliğimi öğrenmiştim ama tabi gitti bitti.inşallah şimdi iyi olur

Kızlar bugün yine yaptım test baya silik çıktı moralim bozuldu acaba kimyasal falan mı

Kızlar bugün yine yaptım test baya silik çıktı moralim bozuldu acaba kimyasal falan mı
Yada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu

Eklentiler

• 20220109_083454.webp
    11 KB · Görüntüleme: 116
Kızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyor silik çizgi gören var mı??

Eklentiler

• 20220109_084927.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 20220109_084539.webp
    30 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…