Belki bu ay nasip olur kim bilebilir?Rica ederim minnoş, ben de bunu istiyorum artık.
Canım ya çok tatlısın.. Allah gönlüne göre versin amin.Suan hepinize birden sarılık ağlayasım geldi nedense 40 yıllık dostluk gibisiniz hiç görmediğim tanımadığım kk ailem
Amiin amiin.Belki bu ay nasip olur kim bilebilir?
Seni anlıyorum biliyormusun.. benimde en yakın arkadaşımın çocuklarına için giderdi.. çok sveiyorum onları kendi çocuklarim gibi .. derim arkadaşıma kız ben bu çocuğu gorunc egerlerde yuvarlanasik var bu nasıl sevgi derdim.. sonrada düşünürdüm kendi cocugum olursa ne olucak daha başkasının çocuğuna boyleysem diye.. çok acayip yaBen bir arkadaş vardı onunkinden sonra oturdum ağladım bebeğim olursa onu çok sevecem dedim hüngür de hüngür valla sorma negatif çıkarsa halimiz harap gibi inşallah kolay toplarız selametle tabi pozitif çıkar inşallah
Aynen öyle Allah sağ salim o süreci tamamlamayı kucağımıza almayı da nasip etsin hepimiz içinAmiin amiin.Hepimiz için aminn. Önce gebelik olsun, sağlıklı ve huzurlu ilerlesin, sonra da sağlıklı bir şekilde kavuşmakla tamamlansın bu süreç.
Kesinlikle canım ya acayip bir duygu gerçektenSeni anlıyorum biliyormusun.. benimde en yakın arkadaşımın çocuklarına için giderdi.. çok sveiyorum onları kendi çocuklarim gibi .. derim arkadaşıma kız ben bu çocuğu gorunc egerlerde yuvarlanasik var bu nasıl sevgi derdim.. sonrada düşünürdüm kendi cocugum olursa ne olucak daha başkasının çocuğuna boyleysem diye.. çok acayip ya
Kasık ağrısı mı? Bat yakın mı?Kızlar ben bi dedim kalkıp çorba yapayım vs yarına anam yatım saatte sağ tarım acayip ağrı girdi tehlikeli olucak ta ağrıdan. Duramayacakmışım gibi hayır olsun korktum valla bu denli olunca
Ya bu çatlatma iğnesi de hamilelik etkisi yapabiliyormus ya o yüzden bata var 8 gün benim belim fenaa. Başka da bir şeyim yok turp gibiyim masallahhani biraz midem bulansaydi ne bileyim basım masim donseydi fena olmazdı. Bu kadar turp gibi olmayı sevmiyorum
Bak işte bu bende de var veBir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu.
Var bata 17 Ocak yumurtlamadan beri böyle anlamadım ama her gün artan bir ağrı var inşallah olumsuz bir şey olmuyordurKasık ağrısı mı? Bat yakın mı?
İnşallah, kötüyü çağırmayalım. Benim aklıma ilk gebeliğim geldi çok şiddetli diyince. İki büklüm ağlaya ağlaya yürürdüm evde, kalkamazdım ayağa, o kadar şiddetliydi ki. Süreç herkeste farklı seyrediyor tabii.Var bata 17 Ocak yumurtlamadan beri böyle anlamadım ama her gün artan bir ağrı var inşallah olumsuz bir şey olmuyordur
İnşallah öyledirde geçer kimyasal gebeliğimde Olmuştu gece uykumdan sancıya uyanırdım regli oldum diye ama olmazdım öyle olunca da hamileliğimi öğrenmiştim ama tabi gitti bitti.inşallah şimdi iyi olurİnşallah, kötüyü çağırmayalım. Benim aklıma ilk gebeliğim geldi çok şiddetli diyince. İki büklüm ağlaya ağlaya yürürdüm evde, kalkamazdım ayağa, o kadar şiddetliydi ki. Süreç herkeste farklı seyrediyor tabii.
Folik asidi 1 buçuk senedir alıyorum ama bazı dönemlerde bıraktım kürtaj dönemi falan şu an 1 aydır düzenli alıyorum Dr bı de duphaston verdi o da progesteron
Yada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozulduKızlar bugün yine yaptım test baya silik çıktı moralim bozuldu acaba kimyasal falan mı
Canım ben gördüm ikisinde de inş gebeliktirKızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyorsilik çizgi gören var mı??
Ikisinde de belli canim tebriklerKızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyorsilik çizgi gören var mı??
Bundan önceki daha mı koyuydu canim bi kan testi ver istersen için rahat etmesi icinYada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?