Bat 12 ocak erken gebelik bu 5 dk içinde çıktı çok şaşkınım şuan inşallah gebeliktirIkisinde de belli canim tebrikler
Insallah canim çıktığına göre gebelik varBat 12 ocak erken gebelik bu 5 dk içinde çıktı çok şaşkınım şuan inşallah gebeliktir
Ya benim de 12 Ocak bak gaza geldim şimdi tutuyordum kendimi yapmamak için eşim bekle diyorBat 12 ocak erken gebelik bu 5 dk içinde çıktı çok şaşkınım şuan inşallah gebeliktir
Baya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı miBundan önceki daha mı koyuydu canim bi kan testi ver istersen için rahat etmesi icin
Daha önce hiç bu çizgiyi bile görememiştim hep bembeyaz çıkardı testler yapmicaktım ama şeytan dürttü sabah sabah alıştım boş görmeye nasılsa bitane daha boş görürüm en kötü dedim ve böyle çıktı bat geçene kadar beklicem kan vermek için erjen gebeliklerin yanıltma payıda var çünküYa benim de 12 Ocak bak gaza geldim şimdi tutuyordum kendimi yapmamak için eşim bekle diyor
Erken yapmayin arkadaşlar valla daha stresliYa benim de 12 Ocak bak gaza geldim şimdi tutuyordum kendimi yapmamak için eşim bekle diyor
Eğer ilk yaptığınızda bekledikten sonra baya belirdiyse çizgi , şimdi de beklemeden hemen silik çizgi çıktıysa bence normal ,kanda yeni yükseliyordur .Baya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi
Farkettim onu ya merak ediyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimiErken yapmayin arkadaşlar valla daha stresli
Ya kafamda bir sürü senaryo dönüyor açıkçası dün sabahkini yaptım baktım silik sonra uyudum geri kalktım baya koyuydu aslında silik çizgi bu sefer daha çabuk belirdi ama silik kaldı yani çok koyulaşmadı halaEğer ilk yaptığınızda bekledikten sonra baya belirdiyse çizgi , şimdi de beklemeden hemen silik çizgi çıktıysa bence normal ,kanda yeni yükseliyordur .
Farkettim onu ya merak ediyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi
O zaman idrar testi de yapma ki kafanı kurcalamasin kuzum şuan seni çok etkilediğini düşünüyorumBaya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuzBat 12 ocak erken gebelik bu 5 dk içinde çıktı çok şaşkınım şuan inşallah gebeliktir
Tutabildigin kadar tut kendini canim ben boyle cok stres yaptimEğer ilk yaptığınızda bekledikten sonra baya belirdiyse çizgi , şimdi de beklemeden hemen silik çizgi çıktıysa bence normal ,kanda yeni yükseliyordur .
Farkettim onu ya merak ediyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi
Evet ya bende oyle dusunuyorum yapmicam bidaha sali kan vericemO zaman idrar testi de yapma ki kafanı kurcalamasin kuzum şuan seni çok etkilediğini düşünüyorum
Bence çok büyük bir sorun değil bir gün arayla yapmışsınız iki günde bir artış gösteriyor diye biliyorum çok büyük bir farketmez birgün arayla, sonuçta çizgi kendini gösteriyor rahat olun benceYa kafamda bir sürü senaryo dönüyor açıkçası dün sabahkini yaptım baktım silik sonra uyudum geri kalktım baya koyuydu aslında silik çizgi bu sefer daha çabuk belirdi ama silik kaldı yani çok koyulaşmadı hala
Tesekkur ederim insallah bi sorun yoktur rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah ❤Bence çok büyük bir sorun değil bir gün arayla yapmışsınız iki günde bir artış gösteriyor diye biliyorum çok büyük bir farketmez birgün arayla, sonuçta çizgi kendini gösteriyor rahat olun bence
Pardon birgün ara bile yokBence çok büyük bir sorun değil bir gün arayla yapmışsınız iki günde bir artış gösteriyor diye biliyorum çok büyük bir farketmez birgün arayla, sonuçta çizgi kendini gösteriyor rahat olun bence
Pardon birgün ara bile yokkendime gelemedim de henüz
İşte iki gün sabah üst üste ara yokVar canim dun sabah yapmistim bugun sabahki boyle
8. Ayım bu ay ekstra bişe yaptım diyemem aslında hep günaşırı denedik yumurtlama günlerinde bile bu ay boyunca redoxon kullandık eşimle bide ama gebelik için değildi bi etkisi oldu mu tabi bilemem birde yumurtlamadan sonra avokado yedim 3 4 gün kadar okadar umarım gebelik vardır şuan çok erken bişe diyemiyorum ilk defa çizgiyle karşılaştım çünküTebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı olarak ne yaptınıx
İlişki günleriniz nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?