Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bundan önceki daha mı koyuydu canim bi kan testi ver istersen için rahat etmesi icin
Baya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi

Aslinda zaten benim bata gore silik cikmaliydi en baştan dimi ben anlamadım kafam çok karıştı diyorum acaba fazla yumurta gelişti dollendi sonra sağlıklı olan mi kaldı kafam çok karisik

Ya benim de 12 Ocak bak gaza geldim şimdi tutuyordum kendimi yapmamak için eşim bekle diyor
Daha önce hiç bu çizgiyi bile görememiştim hep bembeyaz çıkardı testler yapmicaktım ama şeytan dürttü sabah sabah alıştım boş görmeye nasılsa bitane daha boş görürüm en kötü dedim ve böyle çıktı bat geçene kadar beklicem kan vermek için erjen gebeliklerin yanıltma payıda var çünkü

Baya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi
Eğer ilk yaptığınızda bekledikten sonra baya belirdiyse çizgi , şimdi de beklemeden hemen silik çizgi çıktıysa bence normal ,kanda yeni yükseliyordur .
Erken yapmayin arkadaşlar valla daha stresli
Farkettim onu ya merak ediyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi

Ya kafamda bir sürü senaryo dönüyor açıkçası dün sabahkini yaptım baktım silik sonra uyudum geri kalktım baya koyuydu aslında silik çizgi bu sefer daha çabuk belirdi ama silik kaldı yani çok koyulaşmadı hala

O zaman idrar testi de yapma ki kafanı kurcalamasin kuzum şuan seni çok etkilediğini düşünüyorum

Tutabildigin kadar tut kendini canim ben boyle cok stres yaptim

Bence çok büyük bir sorun değil bir gün arayla yapmışsınız iki günde bir artış gösteriyor diye biliyorum çok büyük bir farketmez birgün arayla, sonuçta çizgi kendini gösteriyor rahat olun bence

Tesekkur ederim insallah bi sorun yoktur rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah ❤

Pardon birgün ara bile yok kendime gelemedim de henüz

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı olarak ne yaptınıx
İlişki günleriniz nasıl oldu acaba
8. Ayım bu ay ekstra bişe yaptım diyemem aslında hep günaşırı denedik yumurtlama günlerinde bile bu ay boyunca redoxon kullandık eşimle bide ama gebelik için değildi bi etkisi oldu mu tabi bilemem birde yumurtlamadan sonra avokado yedim 3 4 gün kadar okadar umarım gebelik vardır şuan çok erken bişe diyemiyorum ilk defa çizgiyle karşılaştım çünkü

Konu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu

Eklentiler

• 20220109_085920.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…