Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bidaha yapmicam zaten stres yeminle esime de soyledim o yuzden biraz daha sorumluluk hissediyorum siz siz olun hemen esinize soylemeyin kendi icinizde halledin
Evet o duyguyu biliyorum küçücük şüphenizi yansıtsanız nasıl heyecanla bekliyorlar , ben de kendiliğinden olsun ,sürpriz olsun istiyorum ama kaplan gibi pusuda gözümün içine bakıyor her adet dönemi

Hahaha valla benimki o kadar degil aslinda adetlerimde cok duzensiz oldugu icin ama ben tutamayıp söyledim rabbim sevindirsin inşallah eşlerimizi de bizi de ❤

Bence vardır gözünüz Aydın

Konu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Sabah sabah yazayim dedim, gece mi dondu bu kadar muhabbet sabah mi, sayfalar ucmus gitmis. Gece 12.00de kapattim sayfayi. Benim de catlamanin 10-11. gunu muhtemelen. Ve sabah 6,30da ilk idrarla nur topu gibi bembeyaz bir test. Ama kizilotesi bakislarla t cizgisi gorulebiliyor o saatte tek gozumu acabildigimden telefonun flasini acarak baktim gorebilmek icin

Ben size az sabredin demistim, bak elimde 2 normal test vardi. Cuma, pazar yaptim, sabredemedim, bitti. Artik 12 ocagi bekleyecegim, umutsuzca bir umutla, hunileri takalim

Sabah sabah beni güldürdün canim Allah da seni güldürsün bekleyelim bakalım neler olacak bize

Benim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldi bu süreçten anladığım en azımdan adet günü gelmeden ne kan ne idrar testi yapmamak lazımmış…
Zor ama sabretmek en iyisi. İnşallah sizin de benimki gibidir hayırlısıyla

kızlarr benimde batım 23 ocak geçen ay bütün belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama sonuç regl 2 gün boyunca apladım daha 3. denememiz olduğu halde ama sonra düşündümki sürekli bu konuyu düşünsemde ağlasamda yapvak bişi yok Allaha kalmış Allah ol derse olur o yüzden bu ay saldım mantığım olursa olur olmazsa da yağcak bişi yok.hayırlısı inşallah..

Bu sabırsızlık başımıza bela zaten 12 testim vardı 5 tane falan kaldı moralim bozukluğuyla kaldım bende dune göre silik testim aslında olması gereken şuan silik cikmasiydi çatlamadan 8 gun sonra nasıl öyle çıkmıştı anlamadım kafalar çok karışık yani resim falan çektin mi testi canim

Evet böyle örnekler görünce insan mutlu oluyor umutlaniyor kısmet artik

Merhaba, 7 ocak bat tarihimdi. Beni de ekler misiniz?

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…