Canim sende erken baslamissin amaKonu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Bidaha yapmicam zaten stres yeminle esime de soyledim o yuzden biraz daha sorumluluk hissediyorum siz siz olun hemen esinize soylemeyin kendi icinizde halledinİşte iki gün sabah üst üste ara yokbak beynim yandı
Totem yaptım pazar salı perşembe diye cuma da zaten regl günümCanim sende erken baslamissin ama
Evet o duyguyu biliyorum küçücük şüphenizi yansıtsanız nasıl heyecanla bekliyorlar , ben de kendiliğinden olsun ,sürpriz olsun istiyorum ama kaplan gibi pusuda gözümün içine bakıyor her adet dönemiBidaha yapmicam zaten stres yeminle esime de soyledim o yuzden biraz daha sorumluluk hissediyorum siz siz olun hemen esinize soylemeyin kendi icinizde halledin
Bizim senle yumurtlama hemen hemen ayniydi galiba dimi canimTotem yaptım pazar salı perşembe diye cuma da zaten regl günüm
Hahaha valla benimki o kadar degil aslinda adetlerimde cok duzensiz oldugu icin ama ben tutamayıp söyledimEvet o duyguyu biliyorum küçücük şüphesinizi yansıtsanız nasıl heyecanla bekliyorlar , ben de kendiliğinden olsun ,sürpriz olsun istiyorum ama kaplan gibi pusuda gözümün içine bakıyor her adet dönemi
Bence vardır gözünüz Aydın8. Ayım bu ay ekstra bişe yaptım diyemem aslında hep günaşırı denedik yumurtlama günlerinde bile bu ay boyunca redoxon kullandık eşimle bide ama gebelik için değildi bi etkisi oldu mu tabi bilemem birde yumurtlamadan sonra avokado yedim 3 4 gün kadar okadar umarım gebelik vardır şuan çok erken bişe diyemiyorum ilk defa çizgiyle karşılaştım çünkü
Amin canım inşallahHahaha valla benimki o kadar degil aslinda adetlerimde cok duzensiz oldugu icin ama ben tutamayıp söyledimrabbim sevindirsin inşallah eşlerimizi de bizi de ❤
Sanırım 1 gün var aramız da canim senin 30 da çatladı benin 31 deBizim senle yumurtlama hemen hemen ayniydi galiba dimi canim
Allahım inşallah hayırlısıyla gebeyizdirSanırım 1 gün var aramız da canim senin 30 da çatladı benin 31 de
Insallah canimAllahım inşallah hayırlısıyla gebeyizdir
Sabah sabah yazayim dedim, gece mi dondu bu kadar muhabbet sabah mi, sayfalar ucmus gitmis. Gece 12.00de kapattim sayfayi. Benim de catlamanin 10-11. gunu muhtemelen. Ve sabah 6,30da ilk idrarla nur topu gibi bembeyaz bir test. Ama kizilotesi bakislarla t cizgisi gorulebiliyorKonu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Sabah sabah beni güldürdün canim Allah da seni güldürsünSabah sabah yazayim dedim, gece mi dondu bu kadar muhabbet sabah mi, sayfalar ucmus gitmis. Gece 12.00de kapattim sayfayi. Benim de catlamanin 10-11. gunu muhtemelen. Ve sabah 6,30da ilk idrarla nur topu gibi bembeyaz bir test. Ama kizilotesi bakislarla t cizgisi gorulebiliyoro saatte tek gozumu acabildigimden telefonun flasini acarak baktim gorebilmek icin
Ben size az sabredin demistim, bak elimde 2 normal test vardi. Cuma, pazar yaptim, sabredemedim, bitti. Artik 12 ocagi bekleyecegim, umutsuzca bir umutla, hunileri takalim
Benim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldiInsallah canim
Bu sabırsızlık başımıza bela zaten 12 testim vardı 5 tane falan kaldıSabah sabah yazayim dedim, gece mi dondu bu kadar muhabbet sabah mi, sayfalar ucmus gitmis. Gece 12.00de kapattim sayfayi. Benim de catlamanin 10-11. gunu muhtemelen. Ve sabah 6,30da ilk idrarla nur topu gibi bembeyaz bir test. Ama kizilotesi bakislarla t cizgisi gorulebiliyoro saatte tek gozumu acabildigimden telefonun flasini acarak baktim gorebilmek icin
Ben size az sabredin demistim, bak elimde 2 normal test vardi. Cuma, pazar yaptim, sabredemedim, bitti. Artik 12 ocagi bekleyecegim, umutsuzca bir umutla, hunileri takalim
Evet böyle örnekler görünce insan mutlu oluyor umutlaniyor kısmet artikBenim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldibu süreçten anladığım en azımdan adet günü gelmeden ne kan ne idrar testi yapmamak lazımmış…
Zor ama sabretmek en iyisi. İnşallah sizin de benimki gibidir hayırlısıyla
Merhaba, 7 ocak bat tarihimdi. Beni de ekler misiniz?�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Benim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldibu süreçten anladığım en azımdan adet günü gelmeden ne kan ne idrar testi yapmamak lazımmış…
Zor ama sabretmek en iyisi. İnşallah sizin de benimki gibidir hayırlısıyla
Eklerim tabi ki hamilesiniz dimi doğru anladimMerhaba, 7 ocak bat tarihimdi. Beni de ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?