Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben de seninle aynıyım ya kan vermeyeyim diye mahvettim kendimi sürekli sabah olsun test yapayım derken baktım çizgi öyle çok fazla belirginleşmiyor bugün sabahki testte, son bir testim daha vardı yarin için kalktım onu da yaptım bitirdim stoğu
hastalık gibi bi şey oldu yani biliyoruz pozitif, benim adetim 1 gün gecti, ağrım sızım yok çok şükür, sigara içiyordum daha testte pozitif görmeden içime bir his doğdu bıraktım icmiyorum, sağlıklı besleniyorum, kendimi yormuyorum dedim niye moralimi bozuyorum varsa sağlıklıysa zaten benimle, kimyasalsa dış gebelikse Allah korusun o süreci de yaşadım daha önce elimizden bi şey gelmeyecek ki bebegimizin alacak nefesi varsa zaten dünyaya gelecek sıkma kendini

günaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdi bu ayda mı olmadı

Eklentiler

• EC3A2D74-0F46-45D7-8DD9-CED759C5950D.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 01FF6449-F3D6-444C-8C5C-F16B019EE84F.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 87
  • FF7AD94A-BA59-45A7-87C6-EA41AA93C8AD.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 85
Artimedde var canim çizgi ama hemen mi çıktı, erken gebelikte göremedim çizgi malesef aynı idrarla mi yaptın

Ben net görüyorum

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı ne yaptınız
İlişki günleriniz nasıl oldu

Bu ay farklı bir şey yaptınız mı her hangi bir vitamin kullandınız mı
Teşekkürler. Ağustos ayında 2 aylıkken düşük yaptım 3 ay ara verdik. Kasımda denedik, kimyasal gebelik oldu. Aralık sonu da denedik oldu şükür. İnşallah bu sefer düşük yaşamam. Allah isteyen herkese, hamile kalmayı, doğurup büyütmeyi nasip etsin. Amin.

Sürekli umutsuzluğa düşünüyorum ilk tedavim henuz evliliğin 6.ayındayım ama ileride de olmaz mı acaba endişesi alıyor beni
Canım endişe etme her şeyin bir çaresi var hayırlısını sağlıklısını dile tedaviyi ne için oldunuz evliliğiniz de çok yeni inşallah çok bekletmez sizi müjdeli haberi alirsin

Canım endişe etme her şeyin bir çaresi var hayırlısını sağlıklısını dile tedaviyi ne için oldunuz evliliğiniz de çok yeni inşallah çok bekletmez sizi müjdeli haberi alirsin
Pcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işte

Pcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işte
Kuzum daha 9 gün olmuş zaten kanda olsa bile 10 günden önce idrara geçmiyor diyorlar iğne etkisi geçtiği için negatiftir testin ben hic iğne olmadım ama buradan gördüğüm kadarıyla öyle yorumladim şimdi, istersen bir iki gün sonra testi yenile ya da kan ver daha net sonuç olur

Bu ay farklı bir şey yaptınız mı her hangi bir vitamin kullandınız mı
App storeye adet takvimi yazınca kırmızı renkli ortasında çiçek olan bir uygulama var. Adet döngünü ,tarihini girince düşük orta yüksek gebelik günlerini doğru gösteriyor. Arkadaşım onla hamile kalmıştı bu ay ben de ona baktım yüksek gebelik günlerine denk getirdim. Onu da inceleyebilirsin.

+1 ben de o takvimi kullanıyorum valla isini biliyor eğer düzensizlik sorununuz yoksa, bi de ilişki işaretleyebiliyoruz belirti not alabiliyoruz super uygulama

Evet öyle canım ama insan işte sabırsız oluyo adet agrım arttı sanki baya bilmiyorum hayırlısı bende adet günümü bi atlatsam bakayım bugünkü testin nasıl canım senin resmi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…