Kuzum ben de seninle aynıyım ya kan vermeyeyim diye mahvettim kendimi sürekli sabah olsun test yapayım derken baktım çizgi öyle çok fazla belirginleşmiyor bugün sabahki testte, son bir testim daha vardı yarin için kalktım onu da yaptım bitirdim stoğuBu sabırsızlık başımıza bela zaten 12 testim vardı 5 tane falan kaldımoralim bozukluğuyla kaldım bende dune göre silik testim aslında olması gereken şuan silik cikmasiydi çatlamadan 8 gun sonra nasıl öyle çıkmıştı anlamadım kafalar çok karışık yani resim falan çektin mi testi canim
Artimedde var canim çizgi ama hemen mi çıktı, erken gebelikte göremedim çizgi malesef aynı idrarla mi yaptıngünaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdibu ayda mı olmadı
Yok canım 9. Gün yaptım onuda 14 yada 15. Tegl tarihimArtimedde var canim çizgi ama hemen mi çıktı, erken gebelikte göremedim çizgi malesef aynı idrarla mi yaptın
Erken bacım erken yumurtlamadan sonraki 17. Gün yapKızlar bugün yazmıştım bugünde test yaptım ama maalesef negatif aslında çizgi var ama çok belirsiz ilişkinin üzerinden 12 gün geçti erken mi diyorum bat 11 i adete 4 gün var
Kutuma çizgisidir o zaman canım daha regline var bozma moralini inşallah kopkoyu çizgiler görürsünYok canım 9. Gün yaptım onuda 14 yada 15. Tegl tarihim
Ben net görüyorumgünaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdibu ayda mı olmadı
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuzBenim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldibu süreçten anladığım en azımdan adet günü gelmeden ne kan ne idrar testi yapmamak lazımmış…
Zor ama sabretmek en iyisi. İnşallah sizin de benimki gibidir hayırlısıyla
Evet.Eklerim tabi ki hamilesiniz dimi doğru anladim
Sürekli umutsuzluğa düşünüyorum ilk tedavim henuz evliliğin 6.ayındayım ama ileride de olmaz mı acaba endişesi alıyor beniKutuma çizgisidir o zaman canım daha regline var bozma moralini inşallah kopkoyu çizgiler görürsün
Artımedde evet ama diğer yaptığım testte negatifBen net görüyorum
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Teşekkürler. Ağustos ayında 2 aylıkken düşük yaptım 3 ay ara verdik. Kasımda denedik, kimyasal gebelik oldu. Aralık sonu da denedik oldu şükür. İnşallah bu sefer düşük yaşamam. Allah isteyen herkese, hamile kalmayı, doğurup büyütmeyi nasip etsin. Amin.Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı her hangi bir vitamin kullandınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Canım endişe etme her şeyin bir çaresi var hayırlısını sağlıklısını dile tedaviyi ne için oldunuz evliliğiniz de çok yeni inşallah çok bekletmez sizi müjdeli haberi alirsinSürekli umutsuzluğa düşünüyorum ilk tedavim henuz evliliğin 6.ayındayım ama ileride de olmaz mı acaba endişesi alıyor beni
Pcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işteCanım endişe etme her şeyin bir çaresi var hayırlısını sağlıklısını dile tedaviyi ne için oldunuz evliliğiniz de çok yeni inşallah çok bekletmez sizi müjdeli haberi alirsin
Kuzum daha 9 gün olmuş zaten kanda olsa bile 10 günden önce idrara geçmiyor diyorlar iğne etkisi geçtiği için negatiftir testin ben hic iğne olmadım ama buradan gördüğüm kadarıyla öyle yorumladim şimdi, istersen bir iki gün sonra testi yenile ya da kan ver daha net sonuç olurPcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işte
App storeye adet takvimi yazınca kırmızı renkli ortasında çiçek olan bir uygulama var. Adet döngünü ,tarihini girince düşük orta yüksek gebelik günlerini doğru gösteriyor. Arkadaşım onla hamile kalmıştı bu ay ben de ona baktım yüksek gebelik günlerine denk getirdim. Onu da inceleyebilirsin.Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı her hangi bir vitamin kullandınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
+1 ben de o takvimi kullanıyorum valla isini biliyor eğer düzensizlik sorununuz yoksa, bi de ilişki işaretleyebiliyoruz belirti not alabiliyoruz super uygulamaApp storeye adet takvimi yazınca kırmızı renkli ortasında çiçek olan bir uygulama var. Adet döngünü ,tarihini girince düşük orta yüksek gebelik günlerini doğru gösteriyor. Arkadaşım onla hamile kalmıştı bu ay ben de ona baktım yüksek gebelik günlerine denk getirdim. Onu da inceleyebilirsin.
Evet öyle canım ama insan işte sabırsız oluyo adet agrım arttı sanki baya bilmiyorum hayırlısı bende adet günümü bi atlatsam bakayım bugünkü testin nasıl canım senin resmi var mıKuzum ben de seninle aynıyım ya kan vermeyeyim diye mahvettim kendimi sürekli sabah olsun test yapayım derken baktım çizgi öyle çok fazla belirginleşmiyor bugün sabahki testte, son bir testim daha vardı yarin için kalktım onu da yaptım bitirdim stoğu
hastalık gibi bi şey oldu yani biliyoruz pozitif, benim adetim 1 gün gecti, ağrım sızım yok çok şükür, sigara içiyordum daha testte pozitif görmeden içime bir his doğdu bıraktım icmiyorum, sağlıklı besleniyorum, kendimi yormuyorum dedim niye moralimi bozuyorum varsa sağlıklıysa zaten benimle, kimyasalsa dış gebelikse Allah korusun o süreci de yaşadım daha önce elimizden bi şey gelmeyecek ki bebegimizin alacak nefesi varsa zaten dünyaya gelecek sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?