Ben görüyroum hepsinde çizgi kuzumgünaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdibu ayda mı olmadı
Ben gördüm kuzum ikisindede inşallah bebişdirKızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyorsilik çizgi gören var mı??
Ayy hadi inşallahBelli olmaz bakarsın belirtisiz bir hamilelik geciririsin..
Ayyy amin canım inşallahEvet kuzum cok sukur darisi hepinize olsun insallah
Galiba öyle çünkü dediğim gibi uzun süre Folidoce kullandım ya zaten bunlar ilaç gibi değil de vitamin takviyesi gibiÖyleyse gebelik olusmasa bile folikasit kullaniminin bi yan etkisi yok dogru mu?
Regl tarihim geçene kadar beklicem artık canım bu ay dahada test yapmak istemiyorum negatif görmek üzüyor.Ben görüyroum hepsinde çizgi kuzum
Daha öncekiler erken gebelikmiydi eğer öyleyse bunun daha silik çıkması normal çünkü daha buna kadar olan betaya erişmemiş olabilir balım moralini bozmaYada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu
Bu konuda erkeklerin hemen bı sperm testi vermesinden yanayım. Hiçbir şey kaybetmemis olur aksine zaman kazanır. Sen yine rutin düzene devam et bı yandan da ona bakarsın için rahatlarUsg da problem yoktu canım yumurtanın geç gelişmesi dışında, kendiliğinden çatladı. Spermle ilgili problem varsa (Allah korusun) bilmiyoruz henüz
Bende gördümKızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyorsilik çizgi gören var mı??
Ben bu süreçte yakın arkadaşlarım bebeklerini paylaşıyor ya benim boş kucagim geldi aklıma hep ve inanılmaz üzüldüm bilmiyorum buna hakkım yok biliyorum ama içten içe de çok kırıldım. Tedavilerimi isteğimi zor sürecimi bildikleri halde her dk bı şey paylaşmaları cok üzdü beni çok. Ben de kendime söz verdim bebeğim olursa inşallah orda burda sürekli paylasmayacgim ki belki benim gibi yarasi olan vardır diyeSeni anlıyorum biliyormusun.. benimde en yakın arkadaşımın çocuklarına için giderdi.. çok sveiyorum onları kendi çocuklarim gibi .. derim arkadaşıma kız ben bu çocuğu gorunc egerlerde yuvarlanasik var bu nasıl sevgi derdim.. sonrada düşünürdüm kendi cocugum olursa ne olucak daha başkasının çocuğuna boyleysem diye.. çok acayip ya
Gölgede kalıyor ben anlamadım bu testten test yeri görünmüyorÜstteki dün akşam alttaki sabah ilk idrar birşey yok sanırımağlayarak eşime sokuldum noldu diyo dedim yine gol değil dedim sonra süzülen yaşlar bizim cocuga para sıkışmış dedim gülüyo öyle ama yok rahim filmi yok aşılması oda olmadı tüp bebeği anası kılıklı seviyo parayı
Artı med ile aynı gün mü yaptın testlerin algılaması farklı olabiliyorArtımedde evet ama diğer yaptığım testte negatif
Ayyy inşallah canımBen gördüm kuzum ikisindede inşallah bebişdir
Yok canım onlarda normal kaset testtiDaha öncekiler erken gebelikmiydi eğer öyleyse bunun daha silik çıkması normal çünkü daha buna kadar olan betaya erişmemiş olabilir balım moralini bozma
Yok canım onu 7.günü yapmıştım çatlamadan sonraki erken gebelik testini de bu sabah yaptımArtı med ile aynı gün mü yaptın testlerin algılaması farklı olabiliyor
Kuzum ben de klomen kullandım 31de çatlatma iğnesi yaptım 2 de de aşılama yaptım. Daha erken bizim için hemen bozma moraliniPcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işte
Hahaahhaaa durup durup güldümBeni güldürdün kız dur anam bı birakta döllenen yumurta yuvarlana yuvarlana rahme doğru bı yolsunanammm zigotu da rahat bırakmıyoruz
Canım sabah uyanır uyanmaz mi yaptin sıvı alımı falan dikkat ettin mi? Bence kan vermelisinBaya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?