Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben görüyroum hepsinde çizgi kuzum

Üstteki dün akşam alttaki sabah ilk idrar birşey yok sanırım ağlayarak eşime sokuldum noldu diyo dedim yine gol değil dedim sonra süzülen yaşlar bizim cocuga para sıkışmış dedim gülüyo öyle ama yok rahim filmi yok aşılması oda olmadı tüp bebeği anası kılıklı seviyo parayı

Eklentiler

• 810A53A6-9E14-4958-9A11-D5E1405B30B7.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 66
Yada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu
Daha öncekiler erken gebelikmiydi eğer öyleyse bunun daha silik çıkması normal çünkü daha buna kadar olan betaya erişmemiş olabilir balım moralini bozma

Usg da problem yoktu canım yumurtanın geç gelişmesi dışında, kendiliğinden çatladı. Spermle ilgili problem varsa (Allah korusun) bilmiyoruz henüz
Bu konuda erkeklerin hemen bı sperm testi vermesinden yanayım. Hiçbir şey kaybetmemis olur aksine zaman kazanır. Sen yine rutin düzene devam et bı yandan da ona bakarsın için rahatlar

Ben bu süreçte yakın arkadaşlarım bebeklerini paylaşıyor ya benim boş kucagim geldi aklıma hep ve inanılmaz üzüldüm bilmiyorum buna hakkım yok biliyorum ama içten içe de çok kırıldım. Tedavilerimi isteğimi zor sürecimi bildikleri halde her dk bı şey paylaşmaları cok üzdü beni çok. Ben de kendime söz verdim bebeğim olursa inşallah orda burda sürekli paylasmayacgim ki belki benim gibi yarasi olan vardır diye

Gölgede kalıyor ben anlamadım bu testten test yeri görünmüyor

Pcos var dedi doktor 10kilo verdim aynı zamanda klomen letu ve 13. Gün çatlatma iğnesi kullandım (31 Aralıkta) canım iğneden bu yana bekliyorum işte
Kuzum ben de klomen kullandım 31de çatlatma iğnesi yaptım 2 de de aşılama yaptım. Daha erken bizim için hemen bozma moralini

Baya koyuydu ama çok beklemiş haliydi bilmiyorum ya stres yaptım çok şimdi kanda verirsem daha çok stres 2 günde bi vermem gerekicek arttı mı artmadı mi
Canım sabah uyanır uyanmaz mi yaptin sıvı alımı falan dikkat ettin mi? Bence kan vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…