Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif

Hayırlı uğurlu olsun inşallah degerleriniz güzelce artar bi kan tahlili verseniz?
Konu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Ama daha Cook erken kii

İlişkiden sonra ben de uzaniyorum belimin altına bı destek koyup biraz bacaklari dikiyorum bu sefer de fıtık olacam diye korkuyorum kız girmedigim şekil kalmadı

Doktorlar hep matematiksel ortalama olasılıklar üzerinden konusuyor, ama herkes o ortalamalarda değilki, o olasılığı yükselten ve düşüren insanlar var. Sen de ne mutlu ki yükselten kişisin sağlıkla gelsin bebişin

Kuzum ben de klomen kullandım 31de çatlatma iğnesi yaptım 2 de de aşılama yaptım. Daha erken bizim için hemen bozma moralini
Banada bu ay negatif sonuç alırsak diğer ay aşılama yapalım dedi doktorum inşallah gerek kalmaz ama sen hiç test yaptın mı kuzum

Evet öyle canım ama insan işte sabırsız oluyo adet agrım arttı sanki baya bilmiyorum hayırlısı bende adet günümü bi atlatsam bakayım bugünkü testin nasıl canım senin resmi var mi
Böyleydi bu sabah canım

Eklentiler

• P_20220109_054518_1_2_1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 48
Banada bu ay negatif sonuç alırsak diğer ay aşılama yapalım dedi doktorum inşallah gerek kalmaz ama sen hiç test yaptın mı kuzum
İnşallah hiç gerek kalmaz kuzum inşallah benim bat 17 Ocak ben test taraftarı değilim adet gunumu beklerim her zaman catlasam bile gecikirse yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…