- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Hahaahhaaa durup durup güldümsenin de yüzün hep gülsün canım, harikasın
Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Hayırlı uğurlu olsun inşallah degerleriniz güzelce artar bi kan tahlili verseniz?8. Ayım bu ay ekstra bişe yaptım diyemem aslında hep günaşırı denedik yumurtlama günlerinde bile bu ay boyunca redoxon kullandık eşimle bide ama gebelik için değildi bi etkisi oldu mu tabi bilemem birde yumurtlamadan sonra avokado yedim 3 4 gün kadar okadar umarım gebelik vardır şuan çok erken bişe diyemiyorum ilk defa çizgiyle karşılaştım çünkü
Ama daha Cook erken kiiKonu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
İlişkiden sonra ben de uzaniyorum belimin altına bı destek koyup biraz bacaklari dikiyorum bu sefer de fıtık olacam diye korkuyorum kız girmedigim şekil kalmadıBir de kızlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın. 1 saat yatakta uzanın kadınlar kulübü formuna girip vakit geçirin. Ayaklarınızı dikmenize gerek yok eşim kızıyordu dikince dolaşıma zararlıymış.
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi kramplarım oluyor hafif. Normalde hiç erkenden olmazdı bu. Bir de böyle adet olmuşum gibi his geliyor bi akıntı geliyordu. Ondan şüphelendim de test yaptım. Onun dışında göğüs ağrısı, bel ağrısı,mide bulantısı, baş dönmesi , tat değişikliği filan hiç hissetmedim
Doktorlar hep matematiksel ortalama olasılıklar üzerinden konusuyor, ama herkes o ortalamalarda değilki, o olasılığı yükselten ve düşüren insanlar var. Sen de ne mutlu ki yükselten kişisinCanım her şey nasip cidden. Miyobu olan arkadaşım vardı dr hamile kalamazsın dedi ilk korunmasız ilişkide hamile kaldı. Geçen ay kadın doğumcuya gitmiştim gebelik düşünmeden önce aylık iğne kullandım 7 ay dedim senin 1 yıl çocuğun olmaz o zaman dedi bana nasıl üzüldüm o an. Bu ay hamile kaldım. Cidden nasip işi rahat olun
Banada bu ay negatif sonuç alırsak diğer ay aşılama yapalım dedi doktorum inşallah gerek kalmaz amaKuzum ben de klomen kullandım 31de çatlatma iğnesi yaptım 2 de de aşılama yaptım. Daha erken bizim için hemen bozma moralini
Böyleydi bu sabah canımEvet öyle canım ama insan işte sabırsız oluyo adet agrım arttı sanki baya bilmiyorum hayırlısı bende adet günümü bi atlatsam bakayım bugünkü testin nasıl canım senin resmi var mi
Uyanir uyanmaz yaptım canım salı günü vericem kanCanım sabah uyanır uyanmaz mi yaptin sıvı alımı falan dikkat ettin mi? Bence kan vermelisin
Benimde boyle canım senin adetin geçti ama dimiBöyleydi bu sabah canım
İnşallah hiç gerek kalmaz kuzum inşallahBanada bu ay negatif sonuç alırsak diğer ay aşılama yapalım dedi doktorum inşallah gerek kalmaz amasen hiç test yaptın mı kuzum
Dündü canım adet zamanım hayırlısı hakkımızda valla inşallah saglikla ilerlerBenimde boyle canım senin adetin geçti ama dimi
Inşallah canım bende bi adet günümü atlatsamDündü canım adet zamanım hayırlısı hakkımızda valla inşallah saglikla ilerler
Canım var mı bi belirtiDündü canım adet zamanım hayırlısı hakkımızda valla inşallah saglikla ilerler
Ay tövbe artık bende yapmayacğım daha cok stres oluyor. Gelesi varsa gelir zatenİnşallah hiç gerek kalmaz kuzum inşallahbenim bat 17 Ocak ben test taraftarı değilim adet gunumu beklerim her zaman catlasam bile gecikirse yapacağım inşallah
İnşallah güzel artiyordur değerin canimUyanir uyanmaz yaptım canım salı günü vericem kan
Tertemiz olmus 2sideGölgede kalıyor ben anlamadım bu testten test yeri görünmüyor
Uygulama adı f ile mi başlıyor pembe ortasında beyaz tüy gibi bir şey var+1 ben de o takvimi kullanıyorum valla isini biliyor eğer düzensizlik sorununuz yoksa, bi de ilişki işaretleyebiliyoruz belirti not alabiliyoruz super uygulama
Gelene kadar umut var canim bekleyelimKızlar erken gebelik testi yaptım negatif
Evet canim o yüzden beklemedeyimHayırlı uğurlu olsun inşallah degerleriniz güzelce artar bi kan tahlili verseniz?
Ama daha Cook erken kii
Aksam ki test ne oldu anlamadımTertemiz olmus 2side
Tertemiz olmus 2side
Göğüslerde dolgunluk hafif bel ağrısı canim sabahları midem yanıyor bir de onun dışında belirgin bi şey yokCanım var mı bi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?