- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Hayır canım takvimim yazıyor regl takvimi diye aratırsan çıkar görseli şöyle,Uygulama adı f ile mi başlıyor pembe ortasında beyaz tüy gibi bir şey var
Teşekkür ederimHayır canım takvimim yazıyor regl takvimi diye aratırsan çıkar görseli şöyle,
Eki Görüntüle 2984575
Saol cnmGöğüslerde dolgunluk hafif bel ağrısı canim sabahları midem yanıyor bir de onun dışında belirgin bi şey yok
Csnim ikisindede görünüyor artimed de baya da belirgingünaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdibu ayda mı olmadı
Pepapp kullanıyorum o da baya güzel tavsiye ederim bunu biraz kullandım ama sevemedimHayır canım takvimim yazıyor regl takvimi diye aratırsan çıkar görseli şöyle,
Eki Görüntüle 2984575
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinKızlar sabah atmıştım ya testi dayanamadım 1sa önce filan acilde kan verdim. 7 çıkmış sonuçTestlebattan 3 gün önce yakalamış oldum
Oda bembeyaz suanGelene kadar umut var canim bekleyelim
Evet canim o yüzden beklemedeyim
Aksam ki test ne oldu anlamadım
Mantıklı aslında bence deBu konuda erkeklerin hemen bı sperm testi vermesinden yanayım. Hiçbir şey kaybetmemis olur aksine zaman kazanır. Sen yine rutin düzene devam et bı yandan da ona bakarsın için rahatlar
Yapma bacım yapma bekleyelimAy tövbe artık bende yapmayacğım daha cok stres oluyor. Gelesi varsa gelir zaten
Ya bu süreci ben yaşadım aylarca bana şu bu bı sürü işlem yaptılar kimse de demedi ki bu sırada bı sperm testi verelim diye. Aradan aylar geçti bana dediler ki sende bı şey yok eşin test varsın. Ee başta ona da baksanıza kardeşim yaniMantıklı aslında bence de
Detin bittiyse masajı bırak canımGeçen ay da yaptım bu ay da yaparım
Bi kaç ay doğal deniycem evt. Sonra 2. Aşılamayı yaptırıp tüp bebeğe giderim Aşılama sonucunu mu bekliyorsun sen şimdiÖyle mi bu ay doğal deniyorsun dimi ben bu ay ikinci aşılamami yaptırdım
Aynısını bende yaşadım. Niye demiyorlar anlamadık 1 senem boşa gitti. Bende eşimi kendim yolladım doktor demediYa bu süreci ben yaşadım aylarca bana şu bu bı sürü işlem yaptılar kimse de demedi ki bu sırada bı sperm testi verelim diye. Aradan aylar geçti bana dediler ki sende bı şey yok eşin test varsın. Ee başta ona da baksanıza kardeşim yani
Öyle gerçekten canım. Korunduğu halde hamile kalan olmaz denildiği halde hamile kalan çok. Bu tarz hikayeler çok okuyoruz duyuyoruz. Seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinCanım her şey nasip cidden. Miyobu olan arkadaşım vardı dr hamile kalamazsın dedi ilk korunmasız ilişkide hamile kaldı. Geçen ay kadın doğumcuya gitmiştim gebelik düşünmeden önce aylık iğne kullandım 7 ay dedim senin 1 yıl çocuğun olmaz o zaman dedi bana nasıl üzüldüm o an. Bu ay hamile kaldım. Cidden nasip işi rahat olun
Evet kuzum sonucu bekliyorum. Senin eşinin sonuçları maşallah çok güzel düzelmiş hemen tüp bebek düşünme bence ya.Bi kaç ay doğal deniycem evt. Sonra 2. Aşılamayı yaptırıp tüp bebeğe giderim Aşılama sonucunu mu bekliyorsun sen şimdi
Ayy alemsin yaaEşim sabah diyo ki bu sefer kesin oldu baksana nası hareket ediyoGaz o gerizekalı
Zatsn böyle böyle insanı yıpratıyor hastane isleriAynısını bende yaşadım. Niye demiyorlar anlamadık 1 senem boşa gitti. Bende eşimi kendim yolladım doktor demedi
Eşim sabah diyo ki bu sefer kesin oldu baksana nası hareket ediyoGaz o gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?