Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar
Herkese iyi günler bugün yumurtlamamın 12. Günü sabah kaset test yaptım çıkmadı erken mi yaptım sizce ne diyorsunuz yumurtlama üzerinden kaçgün sonra yapılması gerekiyor ?

Göğüslerde dolgunluk hafif bel ağrısı canim sabahları midem yanıyor bir de onun dışında belirgin bi şey yok
Benim de göğüsler dolgunlaştı ama acı ağrı sızı yok sabahları mide yanması bende de var bide ara ara bi yerlerime ağrılar girip gidiyor 2 gün kaldı bolca dua edip sabretmeye çalışıyorummm

Benim de göğüsler dolgunlaştı ama acı ağrı sızı yok sabahları mide yanması bende de var bide ara ara bi yerlerime ağrılar girip gidiyor 2 gün kaldı bolca dua edip sabretmeye çalışıyorummm
Canım sen de hsg çekilmiştin dimi yanlış hatirlamiyorsam ben de kasımda çekildim ikinci ay gördüm pozitifi çok şükür inşallah tüm belirtilerin bebiştendir❤

Canım sen de hsg çekilmiştin dimi yanlış hatirlamiyorsam ben de kasımda çekildim ikinci ay gördüm pozitifi çok şükür inşallah tüm belirtilerin bebiştendir❤
Evet kuzum bu ay hsg çekildim ve başka hiç bir şey yapmadım. Aminnn amin inşallah kuzumm heyecanla bekliyorum olumsuz hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum, hsg ye güveniyorum inşallah vesile olmuştur.
Sabahları bebiş varmış gibi karnımı seviyoruz bu ay hiç bir şeyin moralimi bozmasına izin vermemeye çalışıyorum.

Benimde 16 ocak ,Birazbekle bakalim kasette hemen çıkmıyor sanırım
Erken gebelik testi yarın almak istiyorum ama daha önceden yaptım cuma günü ve böyle çıktı atıyorum

Eklentiler

• DD9CA44F-A19F-4E1D-931A-941701D4B5F6.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 67
  • B9221A08-1C2C-4CE0-91DC-6629DA5E2D36.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
Bugün 12 sularında ilk idrarla tekrar erken gebelik yaptım ama negatif canım elimdeki stoğu tükettim valla geç döllenme değilse bu ay pas malesef zaten belirti falan da kalmadı alt karında hafif kasılma oluyo sadece o da normal adet belirtisi halbuki çok umutluydum bu aydan yaa eşime ailemize nasıl söyleyeceğim bile hazırdı

Vayy çok bilgilendirici oldu bu benimde aklımdaydı hamile kalırsam denicem diyordum.
Tek fark hamilelik testinde t çizgisi control çizgisine göre daha çabuk koyulasti
Ovulasyonda tam tersi oldu

Kaçıncı gününüzdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…