- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
Benim de göğüsler dolgunlaştı ama acı ağrı sızı yok sabahları mide yanması bende de var bide ara ara bi yerlerime ağrılar girip gidiyor 2 gün kaldı bolca dua edip sabretmeye çalışıyorummmGöğüslerde dolgunluk hafif bel ağrısı canim sabahları midem yanıyor bir de onun dışında belirgin bi şey yok
Bugün 4.gün,çok az devam ediyor her zamanki gibi, tam bitene kadar devam edeyim mi?Detin bittiyse masajı bırak canım
Ürolojiye gidiyor direk değil mi?Aynısını bende yaşadım. Niye demiyorlar anlamadık 1 senem boşa gitti. Bende eşimi kendim yolladım doktor demedi
Bat ne zaman canım ?Kızlaaaar
Herkese iyi günler bugün yumurtlamamın 12. Günü sabah kaset test yaptım çıkmadı erken mi yaptım sizce ne diyorsunuz yumurtlama üzerinden kaçgün sonra yapılması gerekiyor ?
Canım sen de hsg çekilmiştin dimi yanlış hatirlamiyorsam ben de kasımda çekildim ikinci ay gördüm pozitifi çok şükür inşallah tüm belirtilerin bebiştendir❤Benim de göğüsler dolgunlaştı ama acı ağrı sızı yok sabahları mide yanması bende de var bide ara ara bi yerlerime ağrılar girip gidiyor 2 gün kaldı bolca dua edip sabretmeye çalışıyorummm
17 günKızlaaaar
Herkese iyi günler bugün yumurtlamamın 12. Günü sabah kaset test yaptım çıkmadı erken mi yaptım sizce ne diyorsunuz yumurtlama üzerinden kaçgün sonra yapılması gerekiyor ?
14 Ocak kuzumBat ne zaman canım ?
Ayyy daha test yapmama 5 gün mü var o zaman nasıl geçer17 gün
Benimde 16 ocak ,Birazbekle bakalim kasette hemen çıkmıyor sanırım14 Ocak kuzum
14 Ocak kuzum
Evet kuzum bu ay hsg çekildim ve başka hiç bir şey yapmadım. Aminnn amin inşallah kuzumm heyecanla bekliyorum olumsuz hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum, hsg ye güveniyorum inşallah vesile olmuştur.Canım sen de hsg çekilmiştin dimi yanlış hatirlamiyorsam ben de kasımda çekildim ikinci ay gördüm pozitifi çok şükür inşallah tüm belirtilerin bebiştendir❤
Erken gebelik testi yarın almak istiyorum ama daha önceden yaptım cuma günü ve böyle çıktı atıyorumBenimde 16 ocak ,Birazbekle bakalim kasette hemen çıkmıyor sanırım
Erken genelikt koyu kırmızı çıkarsa var demektir. Yarın al.dene inşallah vardır canım.Erken gebelik testi yarın almak istiyorum ama daha önceden yaptım cuma günü ve böyle çıktı atıyorum
Bugün 12 sularında ilk idrarla tekrar erken gebelik yaptım ama negatif canım elimdeki stoğu tükettim valla geç döllenme değilse bu ay pas malesef zaten belirti falan da kalmadı alt karında hafif kasılma oluyo sadece o da normal adet belirtisiBak işte bu bende de var ve-Arwen- arkadaşda var.. bugün yine iki kez ajanda geldi diye wcye koştum bir baktım akıntı şeffaf baya.. yani şöyle söyleyeyim akıntı derken öyle beyaz kalıp şekilde değilde oeceteye sildigim zaman çok kaygan bir hiss ve baktığımda şeffaf akıntı yayılmış aralarında bezen küçük beyazımsı şeyler .. buda bana ilkkez oluyor ve bedede kaşık ağrısı var gelip gidiyor ama var
Vayy çok bilgilendirici oldu bu benimde aklımdaydı hamile kalırsam denicem diyordum.ovulasyon testi adet döneminde yeniden silik cikar yeni döngüye doğru gelindi için.. ama hamilelik varsa o silik değil daha da koyu çıkıyormuş... ve bence elinizde hamilelik testi yoksa onda denemeyin daha yıkılırsınız...
video daki bayan 4-5 haftalık hamileymis bunu çekerken diye yazmış yorumda
Inşallah canım biraz tedirginimİnşallah güzel artiyordur değerin canim
Canım çok stres oluyorsan yarın gidip kan sonucuna baktirabilirsin stres olma vardır insallahInşallah canım biraz tedirginim
Kaçıncı gününüzdü?Bugün 12 sularında ilk idrarla tekrar erken gebelik yaptım ama negatif canım elimdeki stoğu tükettim valla geç döllenme değilse bu ay pas malesef zaten belirti falan da kalmadı alt karında hafif kasılma oluyo sadece o da normal adet belirtisihalbuki çok umutluydum bu aydan yaa eşime ailemize nasıl söyleyeceğim bile hazırdı
Uygulamaya göre yumurtlama 31 aralık bat 12 ocak ama bat 11-12 ocak olanlardan pozitifler gelmeye başladı benim test negatif malesefKaçıncı gününüzdü?
Evet canım urulojide, doktora bebek düşünüyoruz sperm testi yaptırmak istiyorum desin.Ürolojiye gidiyor direk değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?