Yumurtlama 31 Aralıksa erken geldi bana tarih. Yumurtlamadan 15 gün sonrası adet diyor ya doktorlar. Kırmızıları görene kadar hep bi umut vardır. Yoksada yolumuza yeni bir ay ile devam edeceğiizUygulamaya göre yumurtlama 31 aralık bat 12 ocak ama bat 11-12 ocak olanlardan pozitifler gelmeye başladı benim test negatif malesef
Inşallah canım yarın pek mümkün değil salıya kaldı ❤Canım çok stres oluyorsan yarın gidip kan sonucuna baktirabilirsin stres olma vardır insallah
Burda öyle böyle geçecek ben ne yapayım 17 OcakAyyy daha test yapmama 5 gün mü var o zaman nasıl geçer
Resim cekmedim cnm, yok zaten cikan bisey. Oyle cok odaklanirsan tahmini olarak goruyorsun cizgiyi bence. Senin cok cok erken zaten. Ama ciktigina gore illaki var. Biraz daha sabretmen gerekecek sadece. Kan sonucunu paylasacaksin buradan, inaniyorum ben ❤Bu sabırsızlık başımıza bela zaten 12 testim vardı 5 tane falan kaldımoralim bozukluğuyla kaldım bende dune göre silik testim aslında olması gereken şuan silik cikmasiydi çatlamadan 8 gun sonra nasıl öyle çıkmıştı anlamadım kafalar çok karışık yani resim falan çektin mi testi canim
İnşallah dediğiniz gibi olur bu ay gerçekten bi başka heveslenmiştim umutluydum. Benim döngüm 25-26 gün reglim 6 gün sürer ve baya yoğun geçer ne yazık ki, o yüzden doğurgan dönemim adet sonrası yumurtlamaya kadar diye hesapladı uygulama hep ama bilmiyorum hiç ovülasyon testi vs hiç takip etmedim olmazsa önümüzdeki ay öyle yapacağım. Çok teşekkürler moral verdinizYumurtlama 31 Aralıksa erken geldi bana tarih. Yumurtlamadan 15 gün sonrası adet diyor ya doktorlar. Kırmızıları görene kadar hep bi umut vardır. Yoksada yolumuza yeni bir ay ile devam edeceğiiz
Ben klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdimİnşallah dediğiniz gibi olur bu ay gerçekten bi başka heveslenmiştim umutluydum. Benim döngüm 25-26 gün reglim 6 gün sürer ve baya yoğun geçer ne yazık ki, o yüzden doğurgan dönemim adet sonrası yumurtlamaya kadar diye hesapladı uygulama hep ama bilmiyorum hiç ovülasyon testi vs hiç takip etmedim olmazsa önümüzdeki ay öyle yapacağım. Çok teşekkürler moral verdinizSizin bat ne zamandı son durum nedir?
Insallah, bizim durumlar da oyledir. Bugun olmadigima gore bat 12sine kaydi diye dusunuyorum ama bir umut iste. Yuruyuse ciktim aksam gelir belki de. Şurda sukunetle gunumuzun gecmesini bekleyemiyoruzBenim bata 4 gün kala kan negatifti umudu tamamen kesmiştim batı bekliyordum. Bat günü hiç adet belirtim olmayınca şüphelenip tekrar kan verdim 44 geldibu süreçten anladığım en azımdan adet günü gelmeden ne kan ne idrar testi yapmamak lazımmış…
Zor ama sabretmek en iyisi. İnşallah sizin de benimki gibidir hayırlısıyla
Yok yaa hemen gitmen zaten 3 ay dinlenicem bu 3 ay da olmazsa 2. Aşılamayı yaparız oda olmazsa 2 3 daha bekler evrakları hazırlar tüp bebeğe geçeriz. Bu şekilde zaten Bi 8 ay geçecekEvet kuzum sonucu bekliyorum. Senin eşinin sonuçları maşallah çok güzel düzelmiş hemen tüp bebek düşünme bence ya.
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın diyelim o zamanInşallah canım yarın pek mümkün değil salıya kaldı ❤
Evt canım tam bitene kadar devam etBugün 4.gün,çok az devam ediyor her zamanki gibi, tam bitene kadar devam edeyim mi?
Evt canım üroloji ye gitti doktor zaten ilk varikosel varmı falan diye elle muayene ve bizim gibi renkli ultrason falan da çekiyor. Sonra sperm testi veriyorsun. Sonraki zamanlarda özele gidersen direk sperm testi de yapabilirler doktora görünmedenÜrolojiye gidiyor direk değil mi?
Evet canım bu cuma yaptım ve ilk idrar değildiErken genelikt koyu kırmızı çıkarsa var demektir. Yarın al.dene inşallah vardır canım.
Bunu bu cuma mi yaptın?
Aynen hayırlısı inşallah kuzum hiç gerek kalmazYok yaa hemen gitmen zaten 3 ay dinlenicem bu 3 ay da olmazsa 2. Aşılamayı yaparız oda olmazsa 2 3 daha bekler evrakları hazırlar tüp bebeğe geçeriz. Bu şekilde zaten Bi 8 ay geçecek
Sivilcenin çok fazla sebebi olabiliyor hiç stres yapma bana diyorsun kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim diye kendin kendini üzüyosun hiç öyle düşünmeBen klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdim
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu süreçleri bir an önce atlatıp hayırlı haberleri alırız umarımSivilcenin çok fazla sebebi olabiliyor hiç stres yapma bana diyorsun kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim diye kendin kendini üzüyosun hiç öyle düşünmeinşallah tez vakitte sağlıkla burda duyuralım güzel haberleri kırmızıyı görene kadar bekle bakalım
Suan inanamıyorum çünkü akşam bariz vardı test bizimle alay ediyiiiiOda bembeyaz suan
aynen öyle inşâALLAH bu battan sonra denersinVayy çok bilgilendirici oldu bu benimde aklımdaydı hamile kalırsam denicem diyordum.
Tek fark hamilelik testinde t çizgisi control çizgisine göre daha çabuk koyulasti
Ovulasyonda tam tersi oldu
Kuzum senin testin pozitif çıkmamış miydiKızlaaaar
Herkese iyi günler bugün yumurtlamamın 12. Günü sabah kaset test yaptım çıkmadı erken mi yaptım sizce ne diyorsunuz yumurtlama üzerinden kaçgün sonra yapılması gerekiyor ?
Bu ay nasıl bir ay böyle maviş pozitif olanlar negatife dönüyo negatifler pozitife ortada kocaman bir belirsizlik dolaşıyo bi benimki sabit negatif hiç şaşırmadı yani kör olasıKuzum senin testin pozitif çıkmamış miydi
Bu bilgi benim icin cok onemli. Benim doktorum birsey soylemedi. Adet olursan gelirsin 2., 3. gunu dedi. Bugun normal bat gunum. Ama ignenin 11., catlamanin muhtemelen 10.gunu. Hala umut var demektir.Ben klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?