İnsan diyor ki yalandan da olsa bi pozitif çıksın yok anam oda çıkmıyor bu ay benim bahtsizligima böyle oluyor galiba ama çok şükür aylarca bekleyen kızlarımız gebe kalıyor çoğu kankam oldu topikten topige beraber geziyoruz Rabbım anneler topigine toplu geçiş nasip etsinBu ay nasıl bir ay böyle maviş pozitif olanlar negatife dönüyo negatifler pozitife ortada kocaman bir belirsizlik dolaşıyo bi benimki sabit negatif hiç şaşırmadı yani kör olası
Cnm benim ilk gebeligimde cok sivilcem vardi ilk aylarda. Hatta hayatimda ilk kez sivilce icin cildiyeye gitmistim. Ilaclarin icini okuyunca icmedim, icemem pek ilac zaten. Metabolizmami bozuyor. Sonra adetim gecikti ve hamile oldugumu ogrendim. Aslinda gebelikte de adet belirtilerinin aynisi olmustu.Ben klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdim
Inşallah canım benim hepimiz inşallah ❤Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın diyelim o zaman
Ay hadi İnşallah vardirya yarın da yap senEvet canım bu cuma yaptım ve ilk idrar değildi
Bu bilgi benim icin cok onemli. Benim doktorum birsey soylemedi. Adet olursan gelirsin 2., 3. gunu dedi. Bugun normal bat gunum. Ama ignenin 11., catlamanin muhtemelen 10.gunu. Hala umut var demektir.
Yuruyusteydim simdi, islaklik hissedince cafeye oturdum. GelmemisKendime de sasiriyorum. Ilac kullaniyorum diye cok tavirliydim, hatta doktorun soyledigi 3.birlikteligi bile yapmadim. Otoriteyle sorunum var, bilimsel olarak bile hayatima mudahele edilmesine artik tahammul edemiyorum Simdi de insallah olmustur diye dua ediyorum, ilaclari kullanmak ve talimatli birliktelik zor geliyor. Degisik bir psikolojideyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bu bilgi benim icin cok onemli. Benim doktorum birsey soylemedi. Adet olursan gelirsin 2., 3. gunu dedi. Bugun normal bat gunum. Ama ignenin 11., catlamanin muhtemelen 10.gunu. Hala umut var demektir.
Yuruyusteydim simdi, islaklik hissedince cafeye oturdum. GelmemisKendime de sasiriyorum. Ilac kullaniyorum diye cok tavirliydim, hatta doktorun soyledigi 3.birlikteligi bile yapmadim. Otoriteyle sorunum var, bilimsel olarak bile hayatima mudahele edilmesine artik tahammul edemiyorum Simdi de insallah olmustur diye dua ediyorum, ilaclari kullanmak ve talimatli birliktelik zor geliyor. Degisik bir psikolojideyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ay inşallah öyledir bu sefer adet için değilde gebelikten dolayıdırCnm benim ilk gebeligimde cok sivilcem vardi ilk aylarda. Hatta hayatimda ilk kez sivilce icin cildiyeye gitmistim. Ilaclarin icini okuyunca icmedim, icemem pek ilac zaten. Metabolizmami bozuyor. Sonra adetim gecikti ve hamile oldugumu ogrendim. Aslinda gebelikte de adet belirtilerinin aynisi olmustu.
Süreç değişik ilerliyor valla ben 15 aydır deniyorum ilk hap ve iğneli tedavim süreci bilmeyince her an tedirgin oluyor insanBu bilgi benim icin cok onemli. Benim doktorum birsey soylemedi. Adet olursan gelirsin 2., 3. gunu dedi. Bugun normal bat gunum. Ama ignenin 11., catlamanin muhtemelen 10.gunu. Hala umut var demektir.
Valla hasta olucak gibi agrım var hayırlısı artık inşallah kan verirsem haber vericem hakkımızda hayırlısı ❤Resim cekmedim cnm, yok zaten cikan bisey. Oyle cok odaklanirsan tahmini olarak goruyorsun cizgiyi bence. Senin cok cok erken zaten. Ama ciktigina gore illaki var. Biraz daha sabretmen gerekecek sadece. Kan sonucunu paylasacaksin buradan, inaniyorum ben ❤
Ay aynen silik hayalet bişey görsem de bari aman bu testlere de güven olmuyor deyip bidaha yapmadan edebimle batın geçmesini beklesem diyorum bazen ama hep doğru sonucu görünce insan tamamen bu testlere odaklanıyor şu an deli gibi test yapasım var bataklığa düştüm resmenİnsan diyor ki yalandan da olsa bi pozitif çıksın yok anam oda çıkmıyor bu ay benim bahtsizligima böyle oluyor galiba ama çok şükür aylarca bekleyen kızlarımız gebe kalıyor çoğu kankam oldu topikten topige beraber geziyoruz Rabbım anneler topigine toplu geçiş nasip etsin
Suan erken gebelik testi yapsan çıkar canim uygulamalara bakma yumurtlama günün değişiklik gösteriyor kendimden örnek vereyim uygulamaya göre 26 aralıkta yumurtlama oluyordu ama benim 30 da pik oldu 31 de çatladı yarın bat günüm ama geç yumurtlama olduğu için direkmen 14 une atti batı bende merak ediyorum ne xaman olacagimiAy aynen silik hayalet bişey görsem de bari aman bu testlere de güven olmuyor deyip bidaha yapmadan edebimle batın geçmesini beklesem diyorum bazen ama hep doğru sonucu görünce insan tamamen bu testlere odaklanıyor şu an deli gibi test yapasım var bataklığa düştüm resmenamiiiin inşallah rabbim herkese güzel haberler vermeyi almayı nasip etsin tez vakitte bu arada sen bilirsin canım sana sorayım, benim bir uygulamada yumurtlama tarihim 31 aralık bir sitede ve başka bi doktor sitesinde de 29 aralık görünüyo şimdi bu durumda iki türlüsü için de ben en erken ne zaman gebelik varsa görebilirim? 29 aralık yazan sitede bat 12 ocak, 14 ocak için de test mümkün yazıyor ama emin de olamadım
İnşallah canımAynen hayırlısı inşallah kuzum hiç gerek kalmaz
Benimde öyle uygulamaya göre 3 gün sonra yumurtlama oldu bat günüm de kaydı. Kaset testlerden ne zaman yapmak lazım bilemedim, dün yaptım negatif gerçi ama mantıken daha iki hafta yeni oluyor bat büyük ihtimal 11 benim deSuan erken gebelik testi yapsan çıkar canim uygulamalara bakma yumurtlama günün değişiklik gösteriyor kendimden örnek vereyim uygulamaya göre 26 aralıkta yumurtlama oluyordu ama benim 30 da pik oldu 31 de çatladı yarın bat günüm ama geç yumurtlama olduğu için direkmen 14 une atti batı bende merak ediyorum ne xaman olacagimi
Canim umidini yitirme ergenlik döneminde gibiyim inan su an bir hafta önceden sivilceler bastı yüzümü ben de sivilce çıktı adet gelecek derken testte pozitifi gördüm vallaBen klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdim
Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla hamileleğini geçirmeyi nasip etsin. Ayy hadi inşallah. Başka belirtin var mıydı?Canim umidini yitirme ergenlik döneminde gibiyim inan su an bir hafta önceden sivilceler bastı yüzümü ben de sivilce çıktı adet gelecek derken testte pozitifi gördüm valla
Ay ayy Aminn evde yok ovulasyon testi ama almaya giderim olsundaaynen öyle inşâALLAH bu battan sonra denersin
Kızlar bir sorum var3 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Doktor çıkarken bilmem kaç gün sonra idrar testi yap negatifse reglin ikinci gününe randevu al dedi. Ben telaştan hiç hatırlamıyorum kaç gün sonra dediğini iğneden kaç gün
Ahh sağol canım.. 18 ocak ediyor, bat a 2 gün kala yaniİğne gününden sonraki günü saymaya başla 15. Gün dedi doktor bana
Ya o bat meselesi karışık sanırım. Ben normalde 35 günde bir adet görüyorum. Benim test yapacağım gün ile adet günüm arasında 6 gün var. 30 Aralıkta iğne vuruldum 31 Aralık gece çatlayacak dedi doktor. 15 gün sonra test yap varsa pozitif gebelik yoksa adet olursun dedi. Doktorlarda yumurta çatladıktan 15 gün sonra adet olursunuz diyor ya o yüzden normal adet rutinimiz gibi olmayacak sanırım.Ahh sağol canım.. 18 ocak ediyor, bat a 2 gün kala yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?