- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Anladım… dayanalım 15 gün sonrasında yapalım bakalım inşallah pozitif çıkarYa o bat meselesi karışık sanırım. Ben normalde 35 günde bir adet görüyorum. Benim test yapacağım gün ile adet günüm arasında 6 gün var. 30 Aralıkta iğne vuruldum 31 Aralık gece çatlayacak dedi doktor. 15 gün sonra test yap varsa pozitif gebelik yoksa adet olursun dedi. Doktorlarda yumurta çatladıktan 15 gün sonra adet olursunuz diyor ya o yüzden normal adet rutinimiz gibi olmayacak sanırım.
İnşallah güzel haberleri veririz birbirimizeAnladım… dayanalım 15 gün sonrasında yapalım bakalım inşallah pozitif çıkar
Bu ayı da pas geçtik o zaman bugün negatifi gördüm bakalım batı bekliyorum geçerse tekrarlarım ama umudum yok pekSuan erken gebelik testi yapsan çıkar canim uygulamalara bakma yumurtlama günün değişiklik gösteriyor kendimden örnek vereyim uygulamaya göre 26 aralıkta yumurtlama oluyordu ama benim 30 da pik oldu 31 de çatladı yarın bat günüm ama geç yumurtlama olduğu için direkmen 14 une atti batı bende merak ediyorum ne xaman olacagimi
Sabah kaset test yaptım çıkmadı kuzumKuzum senin testin pozitif çıkmamış miydi
Yarında yapacağım inşallah kuzum yAAy hadi İnşallah vardirya yarın da yap sen
Demek çoğuyla kanka oldun.İnsan diyor ki yalandan da olsa bi pozitif çıksın yok anam oda çıkmıyor bu ay benim bahtsizligima böyle oluyor galiba ama çok şükür aylarca bekleyen kızlarımız gebe kalıyor çoğu kankam oldu topikten topige beraber geziyoruz Rabbım anneler topigine toplu geçiş nasip etsin
Olsun bekle gördüğümüz üzere negatifi görüp adet günü geçince pozitif e dönen kızlarımız var Allah var gam yokBu ayı da pas geçtik o zaman bugün negatifi gördüm bakalım batı bekliyorum geçerse tekrarlarım ama umudum yok pek
Sabah bende kaset yaptım yoktu erken gebelik yapcam yarinSabah kaset test yaptım çıkmadı kuzum
Sabah beraber yapalım kacta uyanıyorsunYarında yapacağım inşallah kuzum yA
Bak hem Adanalıyım hem de seni kıskandım, dikkat et Mavişim kendine.Noldu kiz hahahha
Yaaa adanalı bi arkadaşım daha var çok samimi candan eminim ki sende öylesin canim kankamBak hem Adanalıyım hem de seni kıskandım, dikkat et Mavişim kendine.Benim kankamsın bundan böyle!
Yaa bak şimdiii.Yaaa adanalı bi arkadaşım daha var çok samimi candan eminim ki sende öylesin canim kankam
Prodoctor olmasa bile pozitif gösteriyor ama.ilk 10 dakika gostermese bile üç beş saat sonra bakıyorsun pozitif. İllaki pozitif gösteriyor. Yani benim aldıklarım oyle çıktıEvet kızlar geçen at trendyoldan aldığım prodoctor testi 10 liraydı bugün eczaneden sldim 25 e vay başımı alıp nerelere gidemm ley ley leykimler ysrin benimle test yapiyor
Gecen ay benim de öyle çıktı ilk beş dakika da çıkmıştı silik çizgi bi baktım gene prodoctorProdoctor olmasa bile pozitif gösteriyor ama.ilk 10 dakika gostermese bile üç beş saat sonra bakıyorsun pozitif. İllaki pozitif gösteriyor. Yani benim aldıklarım oyle çıktı
Peki bunu nasil yiyorsunuz bebisim
Benimde 10gun var bata benimde akıntım başladı dün. Bende şaşırdım bu ay hsgde cekildim. Normalde adete 4gun kala başlıyordu akintiAlakasız bi akıntım başladı az önce hiçbişeye benzemeyen bişey ne uzuyo ne kısalıyo saçma sapan bişey reglime 10 gün var tarih de alakasız akıntı için.Ne diyonuz ne bu şimdi?Şu vücudumun var ya işi gücü kafa karıştırmak yeminle başka bi işe yaradığı yok
Ah canım kankam.Peki bunu nasil yiyorsunuz bebisim
Seven seviyor tabiki canim ben tattım hiç sevemedim tatsızlık tuzsuzzzAh canım kankam.Önce olgunlaşmasını bekliyoruz, sonra ben kahvaltılık sos yapıyorum, iyice ezip zeytinyağ, limon, sarımsak ve baharat ile karıştırıp ekmeğe sürüyorum. Bu akşam da salatasını yapacağım, taze soğan, salatalık, limon tuz falan koyup. O kadar seviyorum ki şunu, başımı döndürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?