Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım… dayanalım 15 gün sonrasında yapalım bakalım inşallah pozitif çıkar

Bu ayı da pas geçtik o zaman bugün negatifi gördüm bakalım batı bekliyorum geçerse tekrarlarım ama umudum yok pek

selam anne adaylari
Bu benim oluvusyon testim. Sanki 3 gündür aynı koyulukta. Hergun ayni saatte ve sivi alımına dikkat edip yapiyorum. Ilkkez yapiyorum bu testi. Ama gördüğüm kadari ile sildikten seviyeli bir sekilde koyulasmasi gerekmiyor mu

Demek çoğuyla kanka oldun.

Bu ayı da pas geçtik o zaman bugün negatifi gördüm bakalım batı bekliyorum geçerse tekrarlarım ama umudum yok pek
Olsun bekle gördüğümüz üzere negatifi görüp adet günü geçince pozitif e dönen kızlarımız var Allah var gam yok
Sabah kaset test yaptım çıkmadı kuzum
Sabah bende kaset yaptım yoktu erken gebelik yapcam yarin
Yarında yapacağım inşallah kuzum yA
Sabah beraber yapalım kacta uyanıyorsun

Evet kızlar geçen at trendyoldan aldığım prodoctor testi 10 liraydı bugün eczaneden sldim 25 e vay başımı alıp nerelere gidemm ley ley ley kimler ysrin benimle test yapiyor

Evet kızlar geçen at trendyoldan aldığım prodoctor testi 10 liraydı bugün eczaneden sldim 25 e vay başımı alıp nerelere gidemm ley ley ley kimler ysrin benimle test yapiyor
Prodoctor olmasa bile pozitif gösteriyor ama.ilk 10 dakika gostermese bile üç beş saat sonra bakıyorsun pozitif. İllaki pozitif gösteriyor. Yani benim aldıklarım oyle çıktı

Prodoctor olmasa bile pozitif gösteriyor ama.ilk 10 dakika gostermese bile üç beş saat sonra bakıyorsun pozitif. İllaki pozitif gösteriyor. Yani benim aldıklarım oyle çıktı
Gecen ay benim de öyle çıktı ilk beş dakika da çıkmıştı silik çizgi bi baktım gene prodoctor ben onu bıraksam da o beni bırakmıyor vesselam

Benimde 10gun var bata benimde akıntım başladı dün. Bende şaşırdım bu ay hsgde cekildim. Normalde adete 4gun kala başlıyordu akinti

Peki bunu nasil yiyorsunuz bebisim
Ah canım kankam. Önce olgunlaşmasını bekliyoruz, sonra ben kahvaltılık sos yapıyorum, iyice ezip zeytinyağ, limon, sarımsak ve baharat ile karıştırıp ekmeğe sürüyorum. Bu akşam da salatasını yapacağım, taze soğan, salatalık, limon tuz falan koyup. O kadar seviyorum ki şunu, başımı döndürüyor.

Seven seviyor tabiki canim ben tattım hiç sevemedim tatsızlık tuzsuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…