Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay benim de öyle çıktı ilk beş dakika da çıkmıştı silik çizgi bi baktım gene prodoctor ben onu bıraksam da o beni bırakmıyor vesselam
Ben internetten iki tane erken gebelik testi getirttim, comfort muydu neydi adı. O nasıl peki? Sayfada ilk o çıktı onu aldım. İki tanesi 20 liraydı, eczanede tanesi 25 tl imiş.

Ben internetten iki tane erken gebelik testi getirttim, comfort muydu neydi adı. O nasıl peki? Sayfada ilk o çıktı onu aldım. İki tanesi 20 liraydı, eczanede tanesi 25 tl imiş.
Evet canım oyle maalesef farkı ne anlamıyorum bu kadar mı kar payı koyulur yani dediğin test hakkında çok bilgim yok canim ben sadece prodoctor için yalancı çizgi muhabbetini duydum.ama gerçekten pozitif çıkan arkadaşlar da var H hukukcu90 gibi 7 beta yi yakalamış test

Öyle direkt yenmez beybisi, tadı yok çünkü. Böyle lezzetlendirmen lazım bir de olgunlaştığından emin olman lazım.
Ben cahil cühela kendime değil çocuğa yediricrktim temelli çöpe attım olgun degildi sanırım

Deneyip göreceğiz artık vakti gelince, hiç istemiyorum erken öğrenmek ama pıhtılaşma yüzünden tedirginim o yüzden aldım, gebelik olursa, doktorum hemen iğneye başlatacak çünkü.

Ben cahil cühela kendime değil çocuğa yediricrktim temelli çöpe attım olgun degildi sanırım
Gitti güzelim avocado desene. Kardeşim de hiç sevmezdi ona da böyle tarifler yapıp tattırdım, elimde salatasını falan gördüğü zaman gözü dönüyor şimdi.

Zaten bunları paylaşmak her dk yani ben çok karşıyım.. hani kimse alınmasın herkese saygım var ama yani her dk yedi içti hasta oldu bilmem ne diye sürekli paylaşmalarını anlamıyorum.. hem zararlı birşey bu kimin nazarinjn değip değmeyecegi belli olmaz.. ayrıca ne lüzumu var kendiniz çekin fotoları resimleri kendinize kalsın yani.. tamma hiç paylaşmasınlar demiyorum ama yani gereksiz geliyor bana..

Ayy canım çok erken karar veriyorsun ama daha kaç gün var bata .. adetin normalde gecikir mi senin? Eğer herzaman vaktinde gelen regl dönemin varsa ozaman bir kaç gün daha sabret en büyük belirti gelmeyen adet tır.. eğer gecikse bile negatif sonuç alırsan adetin genele kadar hala bir şüphe var demektir hemen öyle adet söktürücu kere bulaşma .. çünkü okadar çok kadın varmı ne iderada nede kanda pozitif .. böyle hamile kadınlar da var. Herzaman her ihtimali düşünmemiz gerekir.. aynı kadının herhamileligi de aynı olmaz bazen farklı olabilir. Birinde belirtisi varken . İkincisinde hiçbir şey olmayabilir..

Sabır canım olmazsada Şubat ayı napalim hayırlısı olsun yeterki .. önce sağlık sonrası gelir zaten

Bu dediğin ne kadar da doğru canım birini üzgün görünce teselli ediyoruz ama kendimize gelince acımasız olabiliyoruz. Hep kendimi eleştiririm özşevkat konusunda gerçekçilik diye arkasına da sığınıyorum bazen

Yada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu
Canım bozma morelini kan vermeye gidecektin degilmi sen .. korkma kanaman filan yok değil mi?

Bu arada bu hangisi ovulasyon testini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…