Ben internetten iki tane erken gebelik testi getirttim, comfort muydu neydi adı. O nasıl peki? Sayfada ilk o çıktı onu aldım. İki tanesi 20 liraydı, eczanede tanesi 25 tl imiş.Gecen ay benim de öyle çıktı ilk beş dakika da çıkmıştı silik çizgi bi baktım gene prodoctorben onu bıraksam da o beni bırakmıyor vesselam
Öyle direkt yenmez beybisi, tadı yok çünkü. Böyle lezzetlendirmen lazım bir de olgunlaştığından emin olman lazım.Seven seviyor tabiki canim ben tattım hiç sevemedim tatsızlık tuzsuzzz
Evet canım oyle maalesef farkı ne anlamıyorum bu kadar mı kar payı koyulur yaniBen internetten iki tane erken gebelik testi getirttim, comfort muydu neydi adı. O nasıl peki? Sayfada ilk o çıktı onu aldım. İki tanesi 20 liraydı, eczanede tanesi 25 tl imiş.
Ben cahil cühelaÖyle direkt yenmez beybisi, tadı yok çünkü. Böyle lezzetlendirmen lazım bir de olgunlaştığından emin olman lazım.
Ahhh canım.yaa
Deneyip göreceğiz artık vakti gelince, hiç istemiyorum erken öğrenmek ama pıhtılaşma yüzünden tedirginim o yüzden aldım, gebelik olursa, doktorum hemen iğneye başlatacak çünkü.
Gitti güzelim avocado desene.Ben cahil cühelakendime değil çocuğa yediricrktim temelli çöpe attım olgun degildi sanırım
Valla benim bata 8 var çıkmadı bence yapma bekle ArkadaşımBAT A 9 Gün var. Test yapabilir miyiz?
Zaten bunları paylaşmak her dk yani ben çok karşıyım.. hani kimse alınmasın herkese saygım var ama yani her dk yedi içti hasta oldu bilmem ne diye sürekli paylaşmalarını anlamıyorum.. hem zararlı birşey bu kimin nazarinjn değip değmeyecegi belli olmaz.. ayrıca ne lüzumu var kendiniz çekin fotoları resimleri kendinize kalsın yani.. tamma hiç paylaşmasınlar demiyorum ama yani gereksiz geliyor bana..Ben bu süreçte yakın arkadaşlarım bebeklerini paylaşıyor ya benim boş kucagim geldi aklıma hep ve inanılmaz üzüldüm bilmiyorum buna hakkım yok biliyorum ama içten içe de çok kırıldım. Tedavilerimi isteğimi zor sürecimi bildikleri halde her dk bı şey paylaşmaları cok üzdü beni çok. Ben de kendime söz verdim bebeğim olursa inşallah orda burda sürekli paylasmayacgim ki belki benim gibi yarasi olan vardır diye
Ayy canım çok erken karar veriyorsun ama daha kaç gün var bata .. adetin normalde gecikir mi senin? Eğer herzaman vaktinde gelen regl dönemin varsa ozaman bir kaç gün daha sabret en büyük belirti gelmeyen adet tır.. eğer gecikse bile negatif sonuç alırsan adetin genele kadar hala bir şüphe var demektir hemen öyle adet söktürücu kere bulaşma .. çünkü okadar çok kadın varmı ne iderada nede kanda pozitif .. böyle hamile kadınlar da var. Herzaman her ihtimali düşünmemiz gerekir.. aynı kadının herhamileligi de aynı olmaz bazen farklı olabilir. Birinde belirtisi varken . İkincisinde hiçbir şey olmayabilir..Bugün 12 sularında ilk idrarla tekrar erken gebelik yaptım ama negatif canım elimdeki stoğu tükettim valla geç döllenme değilse bu ay pas malesef zaten belirti falan da kalmadı alt karında hafif kasılma oluyo sadece o da normal adet belirtisihalbuki çok umutluydum bu aydan yaa eşime ailemize nasıl söyleyeceğim bile hazırdı
Bu dediğin ne kadar da doğru canım birini üzgün görünce teselli ediyoruz ama kendimize gelince acımasız olabiliyoruz. Hep kendimi eleştiririm özşevkat konusunda gerçekçilik diye arkasına da sığınıyorum bazenSivilcenin çok fazla sebebi olabiliyor hiç stres yapma bana diyorsun kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim diye kendin kendini üzüyosun hiç öyle düşünmeinşallah tez vakitte sağlıkla burda duyuralım güzel haberleri kırmızıyı görene kadar bekle bakalım
Canım bozma morelini kan vermeye gidecektin degilmi sen .. korkma kanaman filan yok değil mi?Yada çoğul falandı da sonradan değişti mi çünkü çok erken çıkmıştı testte moralim bozuldu
Silik görünüyor bacım.. inşaAllah bebiş senlerdir bat nezamandi?Kızlaaarr günaydın testime bakabilir misiniz birisi efektsiz birisi efektli aklım bana oyun mu oynuyorsilik çizgi gören var mı??
Cok erken canım bekleBAT A 9 Gün var. Test yapabilir miyiz?
Beni de ekler misin canım bat 18 ocakKuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
Ekledim canim hosgeldinBeni ekler misin canım bat 18 ocak
Kuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
Çok teşekkür ederim hepimize şans getirsinEkledim canim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?