Henüz erken canim kaset test mi yaptinÇok teşekkür ederim hepimize şans getirsinAdete 9 gün var yaptım negatif ama erken galiba
Evet kuzum kaset testHenüz erken canim kaset test mi yaptin
Rahat ol bacım sakin ol.. birşeyler varsa da zarar verirsin .. hem kendini düşün .. olmazsa birdaha denersin .. morelini yüksek tut.. hayırlısı olsun hakkındaEvet ya bende oyle dusunuyorum yapmicam bidaha sali kan vericem
Kuzum ben 07:15 da uyanıyorumOlsun bekle gördüğümüz üzere negatifi görüp adet günü geçince pozitif e dönen kızlarımız var Allah var gam yok
Sabah bende kaset yaptım yoktu erken gebelik yapcam yarin
Sabah beraber yapalım kacta uyanıyorsun
Test benimle eğleniiSuan inanamıyorum çünkü akşam bariz vardı test bizimle alay ediyiiii
Aynen canım ya bizde korunmayı bırakır bırakmaz olcak sanıyoduk ne bilelim böyle olcağınıBir de ben ilk aylar hemen olcak sandığım için çok stres yaptım niye olmuyor milletin ilk ayda oluyor benim çocuğum olmuycak mı diye çok kafaya taktım. Hatta yumurtlama dönemi strese girip hiçbir şey hissetmiyordumgörev icabı yapıyordum. Bu iki aydır onu attım kafamdan saldım kendimi. Cidden kafadan atınca oldu
Peki bunu nasil yiyorsunuz bebisim
Fikir olsun biz kahvaltıda böyle yiyoruzPeki bunu nasil yiyorsunuz bebisim
Ama canım niye böyle acele ediyorsunuz.. vallaha bak bir brkleyin adet olacak mı olmayacak mı.. vallaha stresse sokuyorsunuz kendinizi. Bekle canım inşallah hayırlı haberi alıriz hepimiz almazsanda artık Şubat topigine atlatiz napakkKonu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Ben bir arkadaş vardı onunkinden sonra oturdum ağladım bebeğim olursa onu çok sevecem dedim hüngür de hüngür valla sorma negatif çıkarsa halimiz harap gibi inşallah kolay toplarız selametle tabi pozitif çıkar inşallah
Ayy işte benim en büyük sorunumda bu, YUMURTA! Asla yiyemiyorum. Midem bulanıyor, çok sağlıklı yemem lazım ama çok denedim olmuyor, eşim yapıyor bazen, giremiyorum mutfağa.
Her gün dua ediyorum allahım nolur diye ya inşallah bu ay gördüğüm tek kırmızı çift çizgi olurOlsun bekle gördüğümüz üzere negatifi görüp adet günü geçince pozitif e dönen kızlarımız var Allah var gam yok
Sabah bende kaset yaptım yoktu erken gebelik yapcam yarin
Sabah beraber yapalım kacta uyanıyorsun
Annem benden çok takip ediyo reglimi haha 15i değil mi niye test yaptın erkenden bekle falan dedi bugünAyy canım çok erken karar veriyorsun ama daha kaç gün var bata .. adetin normalde gecikir mi senin? Eğer herzaman vaktinde gelen regl dönemin varsa ozaman bir kaç gün daha sabret en büyük belirti gelmeyen adet tır.. eğer gecikse bile negatif sonuç alırsan adetin genele kadar hala bir şüphe var demektir hemen öyle adet söktürücu kere bulaşma .. çünkü okadar çok kadın varmı ne iderada nede kanda pozitif .. böyle hamile kadınlar da var. Herzaman her ihtimali düşünmemiz gerekir.. aynı kadının herhamileligi de aynı olmaz bazen farklı olabilir. Birinde belirtisi varken . İkincisinde hiçbir şey olmayabilir..
Sabır canım olmazsada Şubat ayı napalim hayırlısı olsun yeterki .. önce sağlık sonrası gelir zaten
Ah kesinlikle ben de öyleyimBu dediğin ne kadar da doğru canım birini üzgün görünce teselli ediyoruz ama kendimize gelince acımasız olabiliyoruz. Hep kendimi eleştiririm özşevkat konusunda gerçekçilik diye arkasına da sığınıyorum bazen
Ben de eşimden öğrendimböyle poşe yumurta pişirmeyi bir türlü beceremiyorum
O zaman avokado püresini çok az yoğurt ile karıştırıp yemeyi deneyin , o şekilde de çok leziz oluyor yiyemeyenler içinAyy işte benim en büyük sorunumda bu, YUMURTA! Asla yiyemiyorum. Midem bulanıyor, çok sağlıklı yemem lazım ama çok denedim olmuyor, eşim yapıyor bazen, giremiyorum mutfağa.
Yiyemeyenler denesin beybisi, karşında bir avokado canavarı var.O zaman avokado püresini çok az yoğurt ile karıştırıp yemeyi deneyin , o şekilde de çok leziz oluyor yiyemeyenler için
Aaa ben avokado yiyemiyorsunuz sandımYiyemeyenler denesin beybisi, karşında bir avokado canavarı var.
Tebrik ederimmmmm..Merhaba, 7 ocak bat tarihimdi. Beni de ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?