Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben 07:15 da uyanıyorum

Aynen canım ya bizde korunmayı bırakır bırakmaz olcak sanıyoduk ne bilelim böyle olcağını

Kızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım

Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam

Eklentiler

• IMG_20220109_175946.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 50
Konu sahibinin kendine hayrı yok kizlar tertemiz bir negatif adete 5 gün var catlamanin 9.gunu
Ama canım niye böyle acele ediyorsunuz.. vallaha bak bir brkleyin adet olacak mı olmayacak mı.. vallaha stresse sokuyorsunuz kendinizi. Bekle canım inşallah hayırlı haberi alıriz hepimiz almazsanda artık Şubat topigine atlatiz napakk

Her gün dua ediyorum allahım nolur diye ya inşallah bu ay gördüğüm tek kırmızı çift çizgi olur
Annem benden çok takip ediyo reglimi haha 15i değil mi niye test yaptın erkenden bekle falan dedi bugün inşallah hayırlısı ile nasip olur kuzum yoksa yapacak bişey yok diğer aya bakcaz
Ah kesinlikle ben de öyleyim Burdaki kızlara elimden geldiğince destek oluyorum sabırlı olmaları konusunda erken karar vermemeleri için kendime bakıyorum bide karalar bağladım bile daha bat gelmeden negatifi gördüm diye

Ayy işte benim en büyük sorunumda bu, YUMURTA! Asla yiyemiyorum. Midem bulanıyor, çok sağlıklı yemem lazım ama çok denedim olmuyor, eşim yapıyor bazen, giremiyorum mutfağa.
O zaman avokado püresini çok az yoğurt ile karıştırıp yemeyi deneyin , o şekilde de çok leziz oluyor yiyemeyenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…